ilerde kayinbabam esyalarin yerini degistiriyor filan diyede konu acarsin hani kaynanalar yapiyor konu aciyorlar ya
Kayınpederle acilen aranıza mesafe koymanız lazım.
ileride evlilik hayatınıza da ciddi müdaheleleri olacak belli ki..
Bir kayınpeder asla gelinin yatakodasına, yatağının duruşuna aynasına vs. vs. karışmaz.
Aslında bizim çevremizde mecburiyet yoksa asla girmez bile.
Çok abes ve itici bir durum.Müstakbel eşinin senden önce davranıp babasına biraz dur demesi lazım.
kayınvaliden tepki göstermiyor mu ayıp oluyor kapa çeneni filan demiyor mu.
Fincana filan karışması ne komik ya:))
erkek adamın ne karışıyomuş kayınvaliden uyarmıyomu karışma diye
Kızlar Farkındamısınız Bilmem de Durum Çok Ciddi
Bu Adamın Gidişat Kötü Böyle Giderse Eğer Evlendikten Sonra Size Hiç Sormadan O Yedek Anahtarla Pat Diye Dalabilir
Sizin Bi Dur Demeniz Lazım Yada Yolun Başındayken Ayrılmanız Bakın Kayınvalide İle de Sorunlarınız Varmış
KP Bence Fantazileri Olan Biri Ruhunda Bastırılmış Duygular VarSiz Namaz Kıldığına Bakmayın Hiç Yoksa Başınız Çok Ağrıyacak Haberiniz Ola
Nişanlınız Hiç Tepki Vermiyormu Yaaaa:26: Bu Nasıl İş
Kızlar Farkındamısınız Bilmem de Durum Çok Ciddi
Bu Adamın Gidişat Kötü Böyle Giderse Eğer Evlendikten Sonra Size Hiç Sormadan O Yedek Anahtarla Pat Diye Dalabilir
Sizin Bi Dur Demeniz Lazım Yada Yolun Başındayken Ayrılmanız Bakın Kayınvalide İle de Sorunlarınız Varmış
KP Bence Fantazileri Olan Biri Ruhunda Bastırılmış Duygular VarSiz Namaz Kıldığına Bakmayın Hiç Yoksa Başınız Çok Ağrıyacak Haberiniz Ola
Nişanlınız Hiç Tepki Vermiyormu Yaaaa:26: Bu Nasıl İş
kayınpederin ne işi var alışverişte, biz eşimle gittik aldık herşeyi
bütün yorumları tek tek okudum ve çoğunda yüksek sesle kahkaha bile attım kızlar Allah size uzun ömür nasip etsin
kayın"baban" haddini fazlasıyla aşmış sen-eşin artık bir dur demelisiniz...
yoksa beddua mı aldın kız
Benden sana tavsiye bir an önce çizgini belirle ve o çizgiyi sakın ama sakın geçirtme ne kv ne nede kp ne...Bizzat yaşadığmı için söylüyorum evlenince deyim yerindeyse afedersiniz b.. unu çıkarıyolar...Hadi kadının kkarışması çok koymuyo ama erkeğin karışması daha farklı oluyor...
"evlilik; büyük bir sanat." ben buna karar verdim yenilerde.............:)))))))
ayyyy buna çok güldüm, olurmu olur hani
aynen, saygıyı yitirmeden gerektiği yerde KVyede KPyede lafını söyliceksin.
yoksa eziliyosun.
bi kere benimde kv bi konuda beni çok zorladı, ama öyle birikmişimki o konu üzerinde, çünkü sürekli zorluyodu o konu hakkında beni, ve bende büyüktür diye sesimi çıkarmıyordum, en son yine o konuyu açtığında artık dolmuşum heralde ne olduğunu ben bile anlayamadım saygıyı aşmadan arka arkasına gerekeni söyledim, bırakmıyo arkasını çünkü, sonra ööööylece sustu kaldı cevabını alınca artık.....
cevaplarıma o da şaşırdı bende, yeter amaaaaa. saygıyı asla aşmadım ama, ve cevaplarınıda pat pat verdim.
iyide ettim, haketti.
çok şükür daha o konuyu bi daha açmadı, açarsada eşime anlatcam durumu artık
çok saklama hırsız edersin, çok söyleme arsız edersin........
Kayınpederle acilen aranıza mesafe koymanız lazım.
ileride evlilik hayatınıza da ciddi müdaheleleri olacak belli ki..
Bir kayınpeder asla gelinin yatakodasına, yatağının duruşuna aynasına vs. vs. karışmaz.
Aslında bizim çevremizde mecburiyet yoksa asla girmez bile.
Çok abes ve itici bir durum.Müstakbel eşinin senden önce davranıp babasına biraz dur demesi lazım.
kayınvaliden tepki göstermiyor mu ayıp oluyor kapa çeneni filan demiyor mu.
Fincana filan karışması ne komik ya:))
cnm seni çok iyi anlıyorum ya.. benim başımda da var böyle bi kb...
yaptığım yemeğe, temizliğe, çocukların kıyafetine karışır, laf söyler..
hatta böyle bi konu açmıştım.. herkes kısa süreli bi şok geçirmişti :)
adamın huyu buysa değişmez.. benim kb herkese böyle kadın gibi herşeye karışır laf sokar..
bende önceden sık sık giderdim, bi olay yaşadım artık kendimi geri çektim..
fazla samimi olma
yok beddu almadımda bunu nasıl beddua ile dile detirirler dur bi deniyim inşallah kaynatan karı gibi olur
yada direk Allah belanı versin mi bu
hemde bin türlü edenin canı çok yanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?