böyle kayınpeder mi olur ? ben mi abartmışım?

Benden sana tavsiye bir an önce çizgini belirle ve o çizgiyi sakın ama sakın geçirtme ne kv ne nede kp ne...Bizzat yaşadığmı için söylüyorum evlenince deyim yerindeyse afedersiniz b.. unu çıkarıyolar...Hadi kadının kkarışması çok koymuyo ama erkeğin karışması daha farklı oluyor...

bütün yorumları tek tek okudum ve çoğunda yüksek sesle kahkaha bile attım kızlar Allah size uzun ömür nasip etsin

kayın"baban" haddini fazlasıyla aşmış sen-eşin artık bir dur demelisiniz...

yoksa beddua mı aldın kız

kayınpederin ne işi var alışverişte, biz eşimle gittik aldık herşeyi

bence kayınbaban seni hanımı yerine koymuş sanırım kaynananın çekingen olması zaten o istemiştir yani kadın o şekle girmek zorunda kalmış güya şimdi seni şekilldendirecek ,olay bu

yuh artık ! nışanlınıza söyleyın rahatsız oldugunuzu evlenınce daha beter olur bnce

Kızlar Farkındamısınız Bilmem de Durum Çok Ciddi

Bu Adamın Gidişat Kötü Böyle Giderse Eğer Evlendikten Sonra Size Hiç Sormadan O Yedek Anahtarla Pat Diye Dalabilir

Sizin Bi Dur Demeniz Lazım Yada Yolun Başındayken Ayrılmanız Bakın Kayınvalide İle de Sorunlarınız Varmış

KP Bence Fantazileri Olan Biri Ruhunda Bastırılmış Duygular Var Siz Namaz Kıldığına Bakmayın Hiç Yoksa Başınız Çok Ağrıyacak Haberiniz Ola

Nişanlınız Hiç Tepki Vermiyormu Yaaaa:26: Bu Nasıl İş

ilerde kayinbabam esyalarin yerini degistiriyor filan diyede konu acarsin hani kaynanalar yapiyor konu aciyorlar ya

erkek adamın ne karışıyomuş kayınvaliden uyarmıyomu karışma diye

kızlar bügünde ayrı sinirimi bozdu beni herkese mahcup ediyor ev sahibimize laf saymış oysakı çok iyi insanlar kadın geldi biz bu kadar lafı hak etmedik dedi gözleri dolarak ya mahalle karısı gibi

malesef ya hani ona sorsan benim babam ilgili diycek bide tepki verse adam kesin kavga eder ama farkediyorum mahcuplanıyor da ben desem hakaret gibi alır yada nasıl söylesem bilemiyorum ki

kayınpederin ne işi var alışverişte, biz eşimle gittik aldık herşeyi

pat diye giyinip geiyo bizle iyi niyetimden oldu ama

yok beddu almadımda bunu nasıl beddua ile dile detirirler dur bi deniyim inşallah kaynatan karı gibi olur

yada direk Allah belanı versin mi bu

ama şimdi çat diye o mesafeyi nasıl koyayım bilemedim ki yanı mesela ne yapmalı ne demeliyim

ya bikere tartışma söz konusu oldu annemin yanında sus sen çok konuşuyorsun bilmem ne dedi azarladı resmen ya tabi haksız çıkacaktı ya ondan bağırdı

iki gün sonra iç çamaşırımada karışmasa bari

ya bende eskisi kadar sık gitmyorum bana çok büyük terbiyesizlik yaptılar ama adam ilgilenmenin adı altında herşeye karışıyor güya iyi niyet

Arkadaş doğum yapıyor özel bi hastanede odada sancı çekiyor
çok yakın değilizde memleketlim ailesinden uzak neyse uzatmayayım
bi gittim kayınpeder odada hemşirelere felanda sunu sancı konusunda talimat veriyo
kız sinirden patlıcan gibi olmuş ilk defa orda denkgeldim bu kadar karışan kayınpedere

Sanırım bu gibi durumlarda mesafeyi baştan koyup sonradan papaz olmamak en iyisi

Düğün kışın olacak kalın kumaş gelinlik al demiş yaa
süper ya adamın aklınada geliyor.Birde çekinmeden söylüyor bana ne demiyor.

Şöyle kalın beyaz kaşe kumaştan bir gelinlik nasıl olur.Üstüne de kürk giyersin artık

yahu ben kendimi parçaladım gelin gidelim diye bi allah ın kulu gelmedi hiç bişeyime nelere karışan kayınpederler var şaşıp kaldım ya pes valla :)

aynaya bakan yatak,2 yıl sonra çocuk yapma muhabbeti,kışlık gelinlik... şok oldum yahu nasıl bir adam bu,
hadi alışverşie geldi diyelim bu kadar detaylara karışan bir erkek ömrü hayatımda görmedim...
evlendikten sonrasını düşünemiyorum bu adam regl dönemlerini bile sorabilir aman diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…