- 21 Mart 2019
- 1.658
- 604
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Modernliği açık görüşlü anlamında kullandım kendimi de kattım ve sorunun sonunda da modernlik yine varDeli gibi alkol kullanırım şu an da da kafam iyi ve sayende modern olduğumu öğrendim buna bitane daha içerim
Açık görüşlü modern görüşlü anlamında kullanmıştım aslında. Yani ben, ailem, arkadaşlarım hepimizi öyle gördüğüm için demiştim modern çağa ayak uydurabilen diyeyim o haldemodernliği anlamadım ben.:)
o zaman takıldığın insanlar öyle degil.öyle olsa seni sürekli rahatsız etmezlerdi. nasıl birisine neden içiyorsun denmezse neden içmiyorsunda denmez benceAçık görüşlü modern görüşlü anlamında kullanmıştım aslında. Yani ben, ailem, arkadaşlarım hepimizi öyle gördüğüm için demiştim modern çağa ayak uydurabilen diyeyim o halde
aslında tam olarak aynıyız ben de ayak uyduruyorum ama en yakın kız arkadaşlarım hariç herkes bana bu soruları soruyor ve artık gerçekten çok sıkıldım30lu yaşlarıma kadar hiç alkol kullanmadım. ama hiçbir ortamda bu gibi sözlerden rahatsız olmadım. bence insanlar alkol almayanlar o alkol alındığındaki gevşeme moduna geçmedikleri için başta biraz rahatsız oluyorlar.
yani alkol almayan onların yanında daha ciddi kalabiliyor bazen.
ama ben kullanmasam da ortama muhabbete ayak uydurduğum, millet alkol kafasındayken absürd muhabbetleri takmadığım için hiç sıkıntı yaşamadım.
neyse çok uzattım, kısacası acaba siz aynı eğlence moduna giremiyorsunuz ondan mı ısrar ediyorlar hep ?
Bence de sorulmamalı. Ama durum böyle malesef. He bi de sey olayı var icsen cok daha fazla eglenirsin hiç denemeyecek misin vs.. sonuçta ben böyle rahatım yani neden bu sorular anlayamıyorum.o zaman takıldığın insanlar öyle degil.öyle olsa seni sürekli rahatsız etmezlerdi. nasıl birisine neden içiyorsun denmezse neden içmiyorsunda denmez bence
aslında tam olarak aynıyız ben de ayak uyduruyorum ama en yakın kız arkadaşlarım hariç herkes bana bu soruları soruyor ve artık gerçekten çok sıkıldım
bence arkadaş grubunu değiştir. modernlikten çok sana benzeyen insanlarla birlikte ol. çok mutlu olursunBence de sorulmamalı. Ama durum böyle malesef. He bi de sey olayı var icsen cok daha fazla eglenirsin hiç denemeyecek misin vs.. sonuçta ben böyle rahatım yani neden bu sorular anlayamıyorum.
O da olabilir bi de yukarıda yazdığım içsen daha çok eğlenirsin, hiç mi içmiyorsun, neden falan böyle sorgu gibibilemedim, ben hiç garipsememiştim bu tip soruları. yani bazı insanlar evet gereksiz ısrarcı olabiliyor. bir kere öyle biri bütün yemek boyunca "neden içmiyorsun?" demişti ki normalde sık alkol tüketen arkadaşlar bile o akşam içmemişlerdi. ama bence siz içmeyip o ortamda bulununca kendi kendinizi farklısınız diye görüp sorulara biraz daha fazla takılıyor olabilirsiniz.
Bu alkol konusunda hissiyatımın ve düşüncemin aynı olduğu kimse yok etrafımdabence arkadaş grubunu değiştir. modernlikten çok sana benzeyen insanlarla birlikte ol. çok mutlu olursun
O da olabilir bi de yukarıda yazdığım içsen daha çok eğlenirsin, hiç mi içmiyorsun, neden falan böyle sorgu gibi
pandemi de var.üzüldüm haline.sen yine kendi istediğin hayatı yaşa.dediklerini duyma.benim arkadsşım birkez denesen ne olurla sigaraya başladı şimdi tiryaki.ve istediği hslde bırakamıyor.Bu alkol konusunda hissiyatımın ve düşüncemin aynı olduğu kimse yok etrafımda ablam da dahil
Kesinlikle öyle normalde dans etmeyen arkadaşım efsane dans ediyor mesela :) o konuda haklılar elbette ama ben de elimden geldigi kadar ayak uydurmaya çalışıyorum. Ama hissiyatim gereği alkol almak istemiyorum mesela 1 kadeh alanlar falan oluyor ben hiç almayınca yine ben göze batıyorumbence dozu önemli. çok fazla soruluyorsa evet kötü. ama gerçek şu ki alkol insanı gevşetiyor evet ve eğlenmek daha kolay oluyor.
çoğu insan alkol aldıkça açılıp daha çok gülüyor dans ediyor şakır söylüyor.
söylediklerinde haklılık payı yok değil. :)
Kesinlikle öyle normalde dans etmeyen arkadaşım efsane dans ediyor mesela :) o konuda haklılar elbette ama ben de elimden geldigi kadar ayak uydurmaya çalışıyorum. Ama hissiyatim gereği alkol almak istemiyorum mesela 1 kadeh alanlar falan oluyor ben hiç almayınca yine ben göze batıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?