Boyle koca olmaz olsun😭😰

Tabi ki abartıyorsun canım benim. Ne var yani bir kerecik kuzeninle aldatmışsa. Sorun çıkarmaya yer arıyorsun sen de!! Ahh bu yeni nesil kadınlar hiç koca kıymeti bilmiyorlar!! Yuva yapmak kolay mı!!!! Çabuk otur kocanın dizinin dibine ayrılma karılık vazifelerini de sakın aksatma!!!

şiddet ile boşanan da ne biliyim
kocamdır döver de sever de eline tekmesine yumruğuna kurban
Ay evet doğru dediniz tabiki o kısmı atlamışım döverde severde koca tabiki kolay mı bulunuyor böyle bir koca bu zamanda😂😂

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
😳 Sizi kuzeninizle aldatan adamdan çocuk düşünüyorsunuz ve aldattığı için değil de yalanınıza verdiği btepki sonucu boşanmak istiyorsunuz.

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
Kuzeninide seversin sen şimdi.

Kuzeninle ilişki yaşamış..hamileyim deyince kendini yüksekten at..sanada bebegede bakamam demiş..ve sen..abartıyor muyum diye mi soruyorsun..evet abartıyorsun gerçekten..ABARTMA!!

Yuhhhhh ohaaa gercek olamazsin kuzeninle aldatcak kendini damdan at dicek bebeknolsun diyecek sende hala yanlismi yapiyorum cok seviyorum ayyy gerceksen allah akil fikir versin

Ona sarıl ve sevdıgını soyle...
Burda gerçekten sorunları olan insnlar var ve siz bu konularla dalga geçiyorsunuz .allah akıl fikir versin size.

Abartiyosun ! Ne var kuzeninle aldattiysa caniiim. Ayrica kocan istemiş ativer kendini en yakin uzunca bi binanin en ust katindan boyle koca icin cig tavuk yenir (!)

Saçmalama bunlar sorunmu ...
Bir koca kolay bulunmuyor sakin sakin birakmaaaaa ....
Çocuk yap herşey duzelicektir ..

Böyle koca olmaz olmuş zaten..hayali konu,hayali koca..ama konu zayıf karakterler zayıf..olmamış bu

Tabi aile olun ama bu herifle değil.

Yani şaka mısınız diye düşünüyorum şu an.

Back
X