Boyle koca olmaz olsun😭😰

Açıkçasî konunun gerçekliği beni şüpheye düşürdü. Böyle hayatlar var mı ?
Maalesef var, üyelerin neden banlandığı merak edilmiş, aksi ispat edilene kadar her konuyu ve üyeliği gerçek kabul ederiz, bu sebeple dalga geçildiğinde, troll bu denerek konu kaynatıldığında banlanmalar olur çünkü üyenin yaşadıkları zaten kendisi için üzücüyken dalga geçilmesi hoş olmuyor, troll olduğu kesinlik kazanan konularda zaten Kazen bey yapılan raporları pas geçiyor işlem yapılmıyor, üyeyle telefonda görüşüldü, hepinizin olduğu gibi üyenin de kendiyle ilgili beyanı esas kabul edilir öyle de yapıldı, konu belki inandırıcı gelmeyebilir ama başta da belirttiğim gibi ne yazık ki üyeyle benzer hayatlar var, insanlar yaşadıkları şeyleri zamanla kanıksayıp doğru-yanlış kavramlarını karıştırır hale gelebiliyor, Stockholm sendromu diyebilir miyiz bilmiyorum, sağlıksız bir sevgi anlayışı oluyor zamanla.

Maalesef var, üyelerin neden banlandığı merak edilmiş, aksi ispat edilene kadar her konuyu ve üyeliği gerçek kabul ederiz, bu sebeple dalga geçildiğinde, troll bu denerek konu kaynatıldığında banlanmalar olur çünkü üyenin yaşadıkları zaten kendisi için üzücüyken dalga geçilmesi hoş olmuyor, troll olduğu kesinlik kazanan konularda zaten Kazen bey yapılan raporları pas geçiyor işlem yapılmıyor, üyeyle telefonda görüşüldü, hepinizin olduğu gibi üyenin de kendiyle ilgili beyanı esas kabul edilir öyle de yapıldı, konu belki inandırıcı gelmeyebilir ama başta da belirttiğim gibi ne yazık ki üyeyle benzer hayatlar var, insanlar yaşadıkları şeyleri zamanla kanıksayıp doğru-yanlış kavramlarını karıştırır hale gelebiliyor, Stockholm sendromu diyebilir miyiz bilmiyorum, sağlıksız bir sevgi anlayışı oluyor zamanla.

Aaaa konu sahibi ile telefonda mı görüştünüz? Konu gerçek miymiş?

Gerçekse çok acı. Bir kadının böyle şeylere katlanıyor olması çok üzücü.
Bence boşansın, çocuk da yok. Sokakta aç kalsın daha iyi.

(Bir de beni de arasanıza bi gün, ay çok heyecanlı 😊)

Munecım çok üzücü gerçekten. .Konu sahibi bu karaktersiz adamla hala devam ediyorsa dediğin gibi Stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyor o zaman.

Yaşadıklarına rağmen , gebelik sayfalarında gezmesi ,bebek istiyor olması gerçekten Sağlıklı bir ilişkinin hala farkında olmadığının kanıtı gibi ..

Banlamak yerinize bu aciklamayi yazsaydiniz konu sahibinden ozur de diler yardimci olmaya calisirdim. Sucumu dahi anlayamadan banlandim.
Konu sahibinin de eger beyani dogruysa ciddi bi tedaviye ihtiyacı oldugu kaatindeyim. Rabbim yardimcisi olsun. Kocasina da merhamet versin allah.

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
Bu kadar abartmayın ya hu.
Kocalar genelde aldatır zaten.
Kuzenle aldatmış hem yabancıya gitmemiş.
Bu kafayla devam edin ebedi mutluluğu bulursunuz yakında

Munecım çok üzücü gerçekten. .Konu sahibi bu karaktersiz adamla hala devam ediyorsa dediğin gibi Stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyor o zaman.

Yaşadıklarına rağmen , gebelik sayfalarında gezmesi ,bebek istiyor olması gerçekten Sağlıklı bir ilişkinin hala farkında olmadığının kanıtı gibi ..
ulasimiz, ne yazık ki böyle evlilikler yaşayan kadınlar var, bir tanesine ben birebir şahit oldum, ayrıntılarıyla anlatsam yok artık dersiniz, şiddet vardı hem de öldüresiye, aldatma vardı hem de defalarca, psikolojik şiddet vardı, kadının parasına el koyma vardı, kadın boşanmıyordu hatta boşanmalısın böyle adam çekilir mi diyenlere bizi kıskanıyorlar, eşim yakışıklı tüm kadınların eşimde gözü var diyordu, boşan demeye çekiniyordum iftira atacak eşimde gözü var diyecek diye, adam paralı bir hatun bulup ülkeden gitmek için boşandı, zaten tövbe estağfurullah maddi imkanı olan kadınlarla birlikte olan, para alamadığı zaman yenisini arayan bir adam, ne demek istediğimi anlamışsındır, yoksa kadın asla boşanmayacaktı ama hala ve hala eşim beni seviyor, kıskanıyor diyor, ısrarla adamı bekliyor bırak o hayırsızı diyemiyorsun çünkü telefonda eski eşine yetiştiriyor, eşi de seni kıskanıyorlar, böyle yakışıklı kocayı kim istemez diye dolduruyor kadını:silah:
Anlayacağın bizim mantığımıza yatmayan ama gerçekte yaşanan değişik evlilikler var.

ben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dedi😭😭😭 çok üzüldüm😭 boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak😭😭😭😭
Hay maşallah sana 🤣 sende ki genişlik harran ovasında yok

Sanki dunyada boyle seyler olmuyormus gibi neden sasiriyorsunuz. (trol falan) benim bi tanidigim adam? Abisi ölunce yengesiyle evlendi hemde ask mesajlarini gordum. Nisanli oldular sonra kuma aldi

Bu sorunları gerçekten yaşarken kendisi ve veya çocukları için bir umut bir yardım bir yol için çırpınan kadınlar varken böylesi bir zihniyete yardım eidlebilir mi? Konunun troll değil de gerçek olduğu en baştan bilinse dahi bu yorumlar gelecekti. kendine saygı duymayan insana saygı duyulabilir mi? bu zmaana kadar tecrübelerimden öğrendiğim en önemli şey bir insan eğer yardım istemiyorsa onun için yapılabilecek bir şey yoktur. dikkat ederseniz konu sahibi olayı anlattıktan sonra "abartıyor muyum" demiş. yani esas yardım istediği konu bu durumu sürdürmek hakkında destek.Kadınlarımızı ve bu psikolojiyi anlayamıyorum. var olduklarını biliyorum ama anlayamıyorum.insanlar bu hayatta neler yaşıyor,bu zayıflığı kabullenemiyorum.daha doğrusu zayıflıktan çok kolaycılık geliyor bana. zor olan yaşamak ve mücadele etmek çünkü.belki ben haksızım ama hakaret olmadığı sürece eleştirileri haklı buldum.yaşamının bir gününü dahi olsun onurlu geçirebilmek için çırpınan insanlara destek olmayı daha doğru buluyorum.

konu gerçekmiş sanirim özür dilerim o halde ilk attigim mesaj icin

Hakaret etmesemde düşüncenizi yazabilirsiniz
hakaret etmedende düşüncenizi söyleyebilirdiniz dışardan yorum yapmak çok kolay şunu yapsaydin bunu yapsaydin ama yazmak ve yasamak arasinda çök fark var daha önce ona boşanmak istediğimi söyledim de başımi defalarca duvara vurdu bunları yazmak bile kolaymı sanıyorsunuz şuan yurt dışındayız bisey yapamam ama turkiyeye dönünce ilk işim boşanma davası açmak
Bu şartlarda hamile kalmak için uğraşmanızın hiç bir mantıklı yanı yok, siz önce bunu idrak edin bence

Boşanmaya çok zor durumda kalınmadığı sürece karşı olan bir insanım Allahın en sevmediği helal şey ama eşinizin bu dediği çok incitici ve kırıcı insan aile olmak için evlenir. Allah kimsenin başına vermesin bu durumu siz bilirsiniz ama böyle bir adamla Bi arada durmak insana eziyet verir. Üzülmeyin Allahdan hep hayırlısını isteyin.

en az üç çocuk yapın ideal koca tam bir baba olacak adam sakın boşanmayın bu kadar şeye hala seiyorum diyor bi de komedi gibi .

Back
X