• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle koca??

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
Karısını hiçbir şekilde savunmayan koca? Konuşma sırasında bile karşı tarafı savunuyor bırak insanlara karşı savunmayi? Ben ne yapacağım vallahi delireceğim artık hep ben mi kötüyüm.

Bu da benimki :KK70: her yerde onu görüyorum ama çöp tenekesinde, pis kokan terlik içlerinde, kül tablasında, komşunun sinek öldürülmüş duvarında. Ve bdv platformunda. Efenim kıskançlıktır o birincisi. Size kızmıştır, kini vardır, ifade edemediği sözler vardır bundandır ki siz kötü oldukça içinin yağları erir. Pısırıktır kendini dahi savunmaktan acizdir ikincisi. Sizi bozmaktan hoşlanıyordur, bu da birincisine bağlı. Rahatsız olduğunuzu söylemeyin, dozu arttırır.

Bu da benimki :KK70: her yerde onu görüyorum ama çöp tenekesinde, pis kokan terlik içlerinde, kül tablasında, komşunun sinek öldürülmüş duvarında. Ve bdv platformunda. Efenim kıskançlıktır o birincisi. Size kızmıştır, kini vardır, ifade edemediği sözler vardır bundandır ki siz kötü oldukça içinin yağları erir. Pısırıktır kendini dahi savunmaktan acizdir ikincisi. Sizi bozmaktan hoşlanıyordur, bu da birincisine bağlı. Rahatsız olduğunuzu söylemeyin, dozu arttırır.
:D yasa sen emi :D yok kiz ailesini o lar yokken savunmasi bana sacma geliyor bari biz bize konusurken bana hak verde en azından biraz rahat ederim

Evet. Halbuki diyorum sana aileni at demiyorum söv demiyorum ama bana biraz hak veremez misin diyorum benim dediklerini duymuyir bile len bari bagir kiz ya
Siz de onun ailesini duymayın. Destek de beklemeyin. Aklıma geldi bak pis herif. Nasıl da çağrışıp duruyor zavallı beynime. Kel merhem olayı ,gidiyorum.

Siz de onun ailesini duymayın. Destek de beklemeyin. Aklıma geldi bak pis herif. Nasıl da çağrışıp duruyor zavallı beynime. Kel merhem olayı ,gidiyorum.
Ama böyle beklemiyordum ben evliligi? Seviyorum kocami mutlu olmak istiyorum . Dogumdan sonra değişti dolduran olumca.. Allaha havale ediyorum ne yapayim ki bagir çağır bari odaya gidip uyuyor seni hiçe saymak en agiri...

Herkesin ailesinin zayif noktalari vardir ve ne olursa olsun baskalarin kötü konusmasini (hakli olsa bile) istemez kimse. Siz kendinizi savunabilmelisiniz. Ben esime olumsuz birsey olsa söylerim. Ama onun buna hak vermesine beklemem bile..dogru bildigimden sasmiyorum zaten. Karsi cikmak istese bile fayda yok.:KK76:

Herkesin ailesinin zayif noktalari vardir ve ne olursa olsun baskalarin kötü konusmasini (hakli olsa bile) istemez kimse. Siz kendinizi savunabilmelisiniz. Ben esime olumsuz birsey olsa söylerim. Ama onun buna hak vermesine beklemem bile..dogru bildigimden sasmiyorum zaten. Karsi cikmak istese bile fayda yok.:KK76:
Ne bileyim haklısın demesini bekliyorum o da biliyor kimin ne olduğunu hamile olmadan önce boşver ne yapalım diyordu şimdi ise onları koruyor görseniz çocuklar başkasından öğrenir ya lafları bu da sanki öyle dolduruluyor o kelimeleri konuşuyor

Back
X