boyle komsu dusman basina

bir gun dayanamadim aradim polis geldi gurultunuz sokaktan duyuluyor sessiz olun dedi bunlar 2 kardes polise bagirdilar polisler cekti gitti. onlar gider gitmez yine ayni tas ayni hamam bunlar polisten de korkmuyor ki?

Bi cezası yok ama gürültü yapmanın para cezası var 12 den sonra tabi evini bırakıp kiraya çıkanlar mahkemelik olanlar var çok böylesiyle uğraşmak siz kavga etmeyin kapatın kapınızı ne derse desin imza toplayıp attırma işini tam bilmiyorum onu iyice öğrenin

arastiracagim ogrendim en yakin karakol 5 dk.a uzaklikta
yarin ilk isim bu
dun gece sabaha kadar uyuyamadim neden benimle ugrasiyor diye
artik sinirlerimi kontrol edemiyorum nerden geldik buraya diyorum

Evet, böyle has çirkefler insanlıkla yola gelmiyorlar ne yazık ki, çok iyi biliyorum.

Biz de yeni taşındığımızda apartmanın manyakları kapımızda biter, olmadık şeylerden bağırır çağırır ortalığı birbirine katarlardı. Böyle analı-kızlı, kaynanalı-gelinli. Apartmandaki mevcut hiyerarşiyi tanıtma ve kabullendirme çabaları. Biz de alttan aldık, insan gibi konuşmaya çalıştık.

Yine bir gün geldi kadının biri, bağırdı çağırdı. Annem de dayanamadı, yaptığının hoş olmadığını, bunlara katlanamayacağımızı, hareketlerine devam etmesi halinde onu merdivenlerden yuvarlayacağını söyledi, tabir biraz daha değişik bir üslup ve sinirden gerilmiş gözlerle. Sonra kadın gitti, kızı geldi. Kendisinin sinir hastası olduğunu, bunun için ilaç kullandığını, onu kızdırmamamızı söyledi. Karşılığını alınca bizim de ilaç kullanmayan deliler olduğumuzu anladı. O da pıstı, gitti.

Dahası bunlar tek değildi dediğim gibi, apartman manyak bir düzen tutturmuş gidiyormuş meğer. Bunların farklı versiyonları da sırasıyla kapımızı çalıp olay çıkardılar. Biz güzellikle halledelim dedik olmadı, onların dilinden konuştuk yapacak bir şey yok. Halen sinirden deli oluyoruz bazen ama ilk zamanki gibi değil allahtan.

İki seçeneğiniz var ya hukuki yollara başvuracak ve biraz yıpranacaksınız, ya da orman kanunlarını uygulayıp karşınızdakileri hırpalayacaksınız.

ben zaten konu sahibinin yaşadıklarını değil, anlatış tarzını yadırgadım. anlayamamşışsınız, pardon sizin deyiminizle beri gelememişsiniz. neyse ya. beri gelen gelmiştir.
müstakil eve çıksın konusuna gelince, komiksiniz diyorum!
çöp konusunu nereye attıklarını anlayamadım dışarı mı içeri mi hesabında..
ayrıca dediklerini yap meselesinde ise, ayakkabıdan bahsetmiştim. beri geldin mi? buda nasıl kelimeyse artık..

Son düzenleme:
bu kadin ve ailesi sizin bildiginiz hapisteki bosu bosuna sucsuz yere yatan insanlardan degil buyuk suclardan
hirsizlik eroin kokoin adam yaralamama vs.
kapimin onune ayakkabi bile koyamiyorum aninda caliyorlar

kadın da suçlu olaydı, cezaevinde olurdu di mi ! ben bu genellemeyi yadırgadım.

kapının önündeki ayakkabıları kaldırmanızı söleyen o ise, sen kaldırıyorum ayakkabıları diyorsun, olmayan ayakkabıyı nasıl çalıyorlar.
kimse kimse hakkında boşuna konuşmaz kardeşim. ama şu var ki, o kadın abartıyordurr. orasını bilemem.
ben komşudan çok çektim, yeri geldi çok söylendim, bazen sustum. son zamanlarda ise kendimi yormuyorum, sadece sabır çekiyorum.

bi arkadaş demiş ki, merdiven sahasında ayakkabı istemiyosa, gitsin müstakil evde otursun, şimdi ben müstakil eve niye çıkayım merdiven sahasında ayakkabı istemiyorsam. ya hem iğrenç bi görüntü, hem de koku kaynağı. valla yan dairenin ayakkabılarının kokusunu her daim çekiyoruz. gidin gelişmiş muhitteki binalara, bi tane göremezsiniz. e benim işim burda, aşım burda evim burda. niye taşınayım bikaç görgüsüz yüzünden.

valla siz benim yaşadıklarımı yaşasaydınız.... bembeyaz çamaşırlaarın üzerine kaç kere yemek sirkelemeler, balkonu yemek artığı götürüyor, ne yeseler camların önünde. gürültü desen hat safhada. ben çok şikayetçiyim bu durumdan diye, gidiyor ona buna yanlış şeyler anlatıyor. e mahalledeki komşu gerçeği nerden bilcek.

demem o ki, ortamınızı tam görmeden tam olarak yorum yapamicam. sizin de onun da haksız olduğu taraflar illa ki vardır.

dediklerimi istediğiniz taraftan çekmişsiniz. çöp konusunda nereye attıklarını anlamadım. konuyu uzatmamak için eğer içeri atıyosa dışarı atsın manasına getirmeye çalıştım.

psikoloji konusunda bi bilgim var ve böyle bikaç örnek gördüm dersem yeterli olur heralde.

yazık derken, onun yaşadığı psikolojik sorunu önceden gördüğüm örneklerden dolayı tahmin edebiliyorum. o insanlar kendini yer bitirir zaten. neyse ya, istadiğiniz yerden çekin, ama kadının edepsizliğini dışarda tutarak şöle diyorum, kimse boşu boşuna konuşmaz..

kisaca anlatayim copleri apt,in disina atiyorum herkes oraya atiyor
ayakkabilarim 3 kez calindi artik disari koymuyorum
sigara iciyorlar kapimin onune atiyorlar
pencerede sigara iciyor kulluk kullanmiyor
camasir asiyorum gordugu halde hali silkeliyor
hala o kadini hakli goruyorsaniz bir sey diyemiyecegim
bende kalkipta butun ayakkabilari disari koymuyorum
gelen misafirin ayakkabilarini caliyorlar
ve bu 3 kez oldu 1 yildan az bir zamanda

Ya konu sahibini nasıl suçlu çıkardınız anlamış değilim. Konu sahibi öldürülmeyle tehdit edilip çok ağır bir hakaret kufur işitmiş bunları hakedecek ne yapmıs olabılır ?

hersey bir yana ben su camdan hali silkeleme olayini anlayamiyorum!!
sen silkele halini pisligin komsuna insin.
evin icinde silkeleyin halinizi bir güzel makineye cekin herseyi, sonra toz alin oh mis gibi ev.

bu hali silkeleme görgüsüzlügüne son verilmeli, hatta görüldügü anda cezalandirilmali!

Arkadaşım bu kadın eger bütün apt hayatını olumsunuz etkiliyorsa imza toplayın isterseniz eski oturdugumuz yerde böylelerini çok çektik şimdi yeni kanununa göre haberlerde duymuştum ev sahibi-kiracı fark etmiyor attırma hakkı var demişlerdi halı silkeleme olayına bende çok bozuluyorum balkonlarının içinde silkelesinler yada banyolarında bizim şuan oturdugumuz yerde de temizlik günü var hafta bir gün merdiven boşlugundan dışarıya silkeleniyor merdiven boşlugunu balkon gibi yapmışlar ona ragmen kolay kolay silkelemiyoruz banyonun içinde silkeleriz çöp konusuna gelince canım çöpleri çöp kovasına degilde boş bir arazi gibi bir yer mi var mı orayamı atıyorsunuz bizde ayakkabılarımızı dışarıda koymayız bir kere yanlışlıkla kardeşimin terligini unutmusuz gece çalmışlar gelen misafirlerin ayakkabıları dışarıda durur bizde de çünkü içeride koyacak yer yok muntazam bir şekilde sırasıyla dizeriz kendi kapımızın önüne.Sanırım sizi tehdit etmiş bir an önce şikayet edin arkadaşım.

her yerde böyle komşular var evinde huzur yoksa dışardakileride huzusuz yaparlar

Ya konu sahibini nasıl suçlu çıkardınız anlamış değilim. Konu sahibi öldürülmeyle tehdit edilip çok ağır bir hakaret kufur işitmiş bunları hakedecek ne yapmıs olabılır ?

konu sahibine suçlu mu dedim, iyi okuyun.
kimse boşu boşuna konuşmaz manasına getirerek alttan al dedim.
nasıl okuyorsunuz, neler çıkarıyorsunuz, şaşırıyorum şu siteye ya.

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım, konunu biraz dağıttığım için özür dilerim.. yaşadıklarınız gerçekten sinir bozucu bir durum inşaallah sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz...

haftada bir olsa amenna gunde 3 defa hali silkeler sigara icer kulleri benim penceremin onene duser
izmaritleri kapimin onune atar.
coplere gelince once bos bir arazi vardi oraya atiyorduk simdi kapi onune koyuyoruz
zaten saatte bir mini cop arabalari gelir alir copu

Tartışılıyor diye ceza verince benden kötüsü yok ama MaşaAllah tartışmakta da sizlerin üstüne yok.
Yılbaşına az bir zaman kala kimse banlansın istemiyorum diye düşündükçe siz beni zorluyorsunuz...

sayın mune , hanımefendi kendisine söylemedğimi belirttiğim halde müstakil ev hakkında benimle dalga geçiyor ama bu konuya benzer bir başka konuda ise farklı konuşuyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/269486-komsu-gurultusu-37.html
hanımefendiyle tarışmak istemediğim için zaten durumu moderatöre bildirdim ama eğer benim de hatam varsa takdir sizin....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…