boyle komsu dusman basina

buna benzer bişi de ben yaşadım bi alt komsumuz vardı Allah düşmanımın başına vermesin uyuzun önde gideniydi şişmanca yapılı bi kadın. yeğenim bize gelince ses oluyo benim çocuğum uyumuyor diye kapıya geliyordu halbuki yeğenimde aç tv yi oturup izlesin canı sıkılınca götür parkta oynasın kendi çocuğu pek hareketli olmadığından bizimki ona çok gürültücü geliyordu işte anlaşılmaz bi insan annemde çok yüz vermiş kadına herşeye kapıya geliyo felan soba kullanıyorduk kömür poşetlerken çıkan sese bile geliyordu kadın düşünün yani altta oturduğu için bazende sopayla galiba yukarı vuruyordu susalım diye ? anormal bi kadındı anlayacağınız bir değil iki değil baktım bizimkileri saf buldu aynı şeye devam edip duruyo indim aşağı bastım ziline elimi çekmeden açana kadar açtım ağzımı yumdum gözümü misali ne geliyosa saydım yeter artk dedim ya yüz verdik astarını istion filan kapattı suratıma kapıyı tekmeledim bi kaç kere bende: sonra çıktım yukarı bi daha vurduğunda da zıpladım tepesinde cidden anladığı dilden konuşmak lazım böyle cinslerle ve bolca dua et Allah layığını versin diye bizimkininki verdi çok şükür. senin korktuğunu düşünmesine izin verme alttan da alma

İyi sabırlısın maşallah.
Ben olsam bilmem napardım o kadını ...
Konu komşudan imza topla.Tehdit ettiği bina halkının huzurunu kaçırdığı çocukları korkuttuğu için savcılığa gidip
suç duyurusunda bulun.
Hem de acilen...

kadının yaptıklarını tasvip etmiyorum fakat;
vardır onun da bi bildiği. mesela ben de merdiven sahasında ayakkabıdan hoşlanmıyorum.
çöp mevzusunu tam anlayamadım ama onun dediği yere atın.
üstünüze yürümesi filan psikolojik sorunları olduğunu gösteriyor. yazık kadına.

ayrıca her hapiste yakını olana da tekin insanlar değil yakıştırması yapmanız hiç hoş değil.
gerçi insan kınamadığı şeyi görmeden ölmezmiş.bilmem anlatabiliyor muyum.
anlatıştaki tavrınız hiç hoşuma gitmedi.

Son düzenleme:

hangi kadına yazık bunları yaşayana mı bunları yaşatana mı... hanımefendi (bahsedilen komsu bu arada) merdiven sahasında ayakkabıdan hoşlanmıyorsa müstakil eve çıksın bir zahmet... çöp konusunu da hem anlayamadım diyorsunuz hem de onun dediğini yapın diyorsunuz... anlayan varsa beri gelsin... kadın psikolojik sorunlu falan değil bence direkt edepsiz biri..

konu sahibi arkadaş , Allah yardımcınız olsun.. madem diğer komşular da bu durumdan rahatsız beraber imza toplayıp polise gidin.. ama sakın tek başınıza hareket etmeye kalkmayın... bu devirde kimseye güven olmuyor maalesef .. sizi öne sürüp de kenara da çekilebilirler.. nasreddin hoca ve fil hikayesi hesabı :)

onuda denedim ama bu kadin daha da aziyor boyle yapinca,
kizim cok korkuyor resmen titriyor korkudan onlar bagirirken
ya bu kadin anlatilmaz yasanir. koca ist.da beni bulmus

benimde önceden öyle bir komsum vardi,yasli diye hep sustum hep yuttum,sonra bi gün benimde salterler atti verdim agzinin cvbini bidahada gelmedi kapima

Canım karakola gidip şikayette bulun ne demekmiş tehdit etmek ya. Huzurumuzu kaçırıyor de sen sustukça tabii yapar öyle

bugun zaten ogrendim en yakin karakolu son bir sans daha verecegim ama en ufak bir satasmada gidecegim karakola

bu kadin ve ailesi sizin bildiginiz hapisteki bosu bosuna sucsuz yere yatan insanlardan degil buyuk suclardan
hirsizlik eroin kokoin adam yaralamama vs.
kapimin onune ayakkabi bile koyamiyorum aninda caliyorlar

bu kadinda gunde 3 ogun hali silkeliyor
kendisi merdivene koyuyor copu ben disari koyuyorum yine sorun neymis bocek fare gelecekmis

Kadını görmeden psikolojik sorunları olduğunu anlamışsınızda anlamadığınız konuda kadının dediği yere atın neden diyorsunuz onuda ben anlamadım. Mecbur mu onun dediğini yapmaya ? Birde bu durumda yazık olan kim edepsiz seviyesiz komşusu mu konu sahibi mi ?

Bence kadin seni kiskirtmaya calisiyor

Oyununa gelmeyerek iyi yapmissin

Direkt seni oldurmekle tehdit etms

Hemen savciliga sikayet et

Hatta ugrasirim dersen dava ac

Sok olsun

ben ondan sonra geldim mahalleye herkesle aram iyi hakkimda herkes cok iyi
ama bu kadinin evine kimse gelmez manavdan bakkala frindan merdivenciye herkesle kavgali
sanirim ondan sonra gelmeme ragmen ortama ondan once ayak uydurdugum insanlarla kaynastigim icin kiskaniyor

ben apt.in disina herkesin cop attigi yere atiyorum
o gece balkondan asagi atiyor arabalarin ustune
soyledigim zaman benim kimseye zararim yok diyor
o atinca fare bocek gelmiyor ben atinca geliyor
fareler gece degilde gunduz giriyorlar galiba evlere
laf olsun diye konusuyor

ben uçan tekmeyi yapıştırırdım ağzının tam ortasına helede öle sokakta seni öldürücem dicek Allah yarabbim çok sabırlısınız polise hemen şikayet edicektiniz

Polisin yapacağı bişey yok 12 den sonra gürültü olursa arayabilirsiniz malesef her apartmanda var böyle dengesiz insanlar

nasıl polisin yapıcağı bişey yok resmen tehtit etmiş üstüne yürümüş öle basit değil o işler

Polisin yapacağı bişey yok 12 den sonra gürültü olursa arayabilirsiniz malesef her apartmanda var böyle dengesiz insanlar

bir gun dayanamadim aradim polis geldi gurultunuz sokaktan duyuluyor sessiz olun dedi bunlar 2 kardes polise bagirdilar polisler cekti gitti. onlar gider gitmez yine ayni tas ayni hamam bunlar polisten de korkmuyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…