kadının yaptıklarını tasvip etmiyorum fakat;
vardır onun da bi bildiği. mesela ben de merdiven sahasında ayakkabıdan hoşlanmıyorum.
çöp mevzusunu tam anlayamadım ama onun dediği yere atın.
üstünüze yürümesi filan psikolojik sorunları olduğunu gösteriyor. yazık kadına.
ayrıca her hapiste yakını olana da tekin insanlar değil yakıştırması yapmanız hiç hoş değil.
gerçi insan kınamadığı şeyi görmeden ölmezmiş.bilmem anlatabiliyor muyum.
anlatıştaki tavrınız hiç hoşuma gitmedi.
onuda denedim ama bu kadin daha da aziyor boyle yapinca,
kizim cok korkuyor resmen titriyor korkudan onlar bagirirken
ya bu kadin anlatilmaz yasanir. koca ist.da beni bulmus
İyi sabırlısın maşallah.
Ben olsam bilmem napardım o kadını ...
Konu komşudan imza topla.Tehdit ettiği bina halkının huzurunu kaçırdığı çocukları korkuttuğu için savcılığa gidip
suç duyurusunda bulun.
Hem de acilen...
vardır onun da bi bildiği. mesela ben de merdiven sahasında ayakkabıdan hoşlanmıyorum.
ayrıca her hapiste yakını olana da tekin insanlar değil yakıştırması yapmanız hiç hoş değil.
ya polise gidip şikayetçi ol bana saldırdı tehdit ediyor beni diye yada hiç bulaşmak istemiyorsan evden çık canım ben olsam ordan taşınırdım böyle ruh hastası insanlarla uğraşılmazAllah yardımcın olsun
korkar herkes imza vermez demişsiniz ama kapı kapı dolanıp,şunları attırıcaz bi imza diye işlemiyor bu süreç.
yöneticiniz işi bilmiyor anlaşılan.10 dairelik binanın 6 sı ok verse anında evden çıkartılır.
benim 2 üst katımda bi teyze vardı.durmadan sofa bezi çırpar,aşağı su dökerdi.bin defa uyardım.ayy kızım unuttum,yok torun yaptı felan filan derdi.defalarca bağırdım,olmadı balkonumda ki pislikleri süpürüp,teyze bunları benim balkonuma düşürmüşssün diye kadına gösterdim yok nafile.en son halıları ıslak ıslak asıp çamaşırları mı kirletince zabıtayı aradım.6 sene felan önce 62 liraydı galiba ceza aldı.
ondan sonra aramızdan su bile sızmadı.kızım kızım diye seslenir oldu bana..
Bence kadin seni kiskirtmaya calisiyor
Oyununa gelmeyerek iyi yapmissin
Direkt seni oldurmekle tehdit etms
Hemen savciliga sikayet et
Hatta ugrasirim dersen dava ac
Sok olsun
ben apt.in disina herkesin cop attigi yere atiyorumKadını görmeden psikolojik sorunları olduğunu anlamışsınızda anlamadığınız konuda kadının dediği yere atın neden diyorsunuz onuda ben anlamadım. Mecbur mu onun dediğini yapmaya ? Birde bu durumda yazık olan kim edepsiz seviyesiz komşusu mu konu sahibi mi ?
ben uçan tekmeyi yapıştırırdım ağzının tam ortasına helede öle sokakta seni öldürücem dicek Allah yarabbim çok sabırlısınız polise hemen şikayet edicektiniz
Polisin yapacağı bişey yok 12 den sonra gürültü olursa arayabilirsiniz malesef her apartmanda var böyle dengesiz insanlar
nasıl polisin yapıcağı bişey yok resmen tehtit etmiş üstüne yürümüş öle basit değil o işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?