• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle mi olacaktı :(

Düğün takıları kadının hakkı ne olur ne olmaz ki böyle konuşan biri varken temkinli olun derim bence dokundurmayın.Ağırlığınızı koyun ve sizde olsun takılar, çalışıp yavaş yavaş ödesin.

Eski üyelerdenim buraya evlenemiyorum diye çok konu açtım . Şu an evlendim 1 buçuk aylık evliyim ama çok çabuk karar vermenin pişmanlığı eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimize ısındık tanıştığımızın 3 .haftası eşimin epilepsi hastası olduğunu öğrendim kendi söyledi beni bırakmayacaksın dimi hastayım diye deDi bırakmadım çünkü bana yakışan buydu hasta diye bi insanı nasıl bırakırdım yarın benim başıma ne geleceği meçhuldu. Eşim başka ilde görev yapıyor o ile yerleştik kendim memurum ilk aydan sürekli tartışma başladı sebebi düğünde takılan takılar senin ailen çok bişi yapmadı benim babam yaptı hepsini o kdr kırıcı ki bu konuşmalar yüzünden tartışmak . Mutfakta şortlarım diye eşim bana daha önceden erkekler karılarını neden dövüyormuş anladım deDi. Perde olduğu halde. Bu cümle Zaten başımdan kaynar sular döktü. Dün de on sekizinin tl mobilya borcumuz olduğunu öğrendim berabe ödeyeceğiz deDi ben de takılarla ödeyelim dedim madem borca girecektik bütün eşyaları kendimiz alsaydık dedim Benim ailemin maddi durumu kötü kredi çekip sadeden yatak odası yaptılar . Eşim bana bunun için bağırdı apartman yıkıldı evden çekip gtti telefonu kapattı okdr çaresiz hissettim ki dün gece kendimi tanımadığım şehirde bi başına kalmış gibi evden çekip gidecek kdr kötü bişi yapmamıştım gece geldi salonda uyudu . Yataklar ayrılmasın bi kere soğukluk girerse hep girer dedim hayır deDi düşüncem deDi yani bilmiyorum ben nu yuvayı ilmek ilmek kurdum böyle mi olacaktı şu an unutamıyorum eşimin laflarını asla gece dedikleri ben kendi ellerimle mahvettim galiba geleceğimi
Elin delisini kaprislisini çekmek zorunda değilsin.
Hastalık bu önceden dememek ne demek demeliydi hepimiz hasta adayıyız ama olmaz ki öyle şok olursun

İlk tanıştığımızda hastalığını söylemedi kendisine ısındırttı öyle söyledi neden ilk gün demedin dediğimde böyle bişi ilk gün söylenir mi deDi ben hasta olsam onun ailesi kabul edermiydi beni bilmem :KK43:
Asla kabul etmezlerdi üstelik bu kadar önemli bir konu elbette ilk günden söylenir bu çok büyük bir vebal, söylenir mi demesi de benim için sahtekarlıktır

Alıyor aksatmaz ama ilaç yan etkisi galiba sinirleniyor herşeye
Canim bende epilepsi hastasiyim ve ilaçlar insani inanılmaz derecede sinirli bir hale getiriyor ne yazikki. .bide ben eşimle kavga edince titreme nöbeti geçiriyorum ve uzanil dinlenmessem devam edip büyük nöbete kadar gidiyor , yani kavga edince hemencecik evden yada yanindan ayrilmasina izin verme.

E ailesi yapmissa herseyi 18bin lira borc neyin nesi?Pek duzelecek biri gibi gelmedi bana esiniz .Allah yardimciniz olsun yipratmayin kendinizi bosanirsa bosansin sanki boyle mutlu mu ediyor.

İlaç yan etkisi diye kendinizi avutmayın. Aynı hastalığa sahip ilaç kullanan iki tane arkadaşım var ikisi de sakin terbiyeli insanlar. Sizin eşinize adaçayı içirsenize gene terbiyesiz gene öfkeli olur mal bu ilaç ne yapacak
Adacayina koptum.o sakinlestirici bir etkimi veriyor :) kotu kokuyor ama

Ailesinin ne gibi katkisi olmus bu durumda? Ailesini savunmak sizi,ailenizi suclamak icin gereksiz,sacma sapan seyler yapiyor.Neden evlenmis ki bu adam madem bu kadar tahammülsüz..
Siz alttan aldikca kendisinin hakli oldugunu dusunen bir insan tipi karsinizdaki.Alttan almayin ve ufaktan konuyu ailenize hatta ailesine acin.Vakti gelmis mevzunun aileye yansimasinin..
Ogullarinin kulagini ceksinler hiza versinler biraz.Günah sizden gitsin.
Bir evlilik neden biter? sorusuna cevap yasamis olduklariniz.

Bu kadinlar kulubunde gercekten cok mantıklı kadinlar var
Ben esler arasindaki tartismalarin ailelere yansimamasi gerektigini savunan,düşünenlerdendim ama gercekten oyle degilmis. Vakti zamaninda cok kavga ettim,keske ailesine soyleseymisim dedigim zamanlar oluyor. Olmuyor değil. Evet su anda bir problem ve sorun yok kavga da etmiyoruz ama sizin dusunceniz daha radikal sonuclar doguracak bir dusunce. Ailelere söyleyenlere ne diye soylerler ki cocuk mu bunlar derdim
Dogrusunu onlar yapiyorlarmis
Herkes afedersiniz s....gı b...u bilir derler ya,herkes dogurdugunu bilir yani. Benim ailemde benim ne mal oldugumu biliyor sonucta

Yatak odasini siz almışsınız babaniz almış. 18 bin liraya salon mu almış ben anlamadim? Bu borçtan neden haberiniz yoktu.

Bu kadinlar kulubunde gercekten cok mantıklı kadinlar var
Ben esler arasindaki tartismalarin ailelere yansimamasi gerektigini savunan,düşünenlerdendim ama gercekten oyle degilmis. Vakti zamaninda cok kavga ettim,keske ailesine soyleseymisim dedigim zamanlar oluyor. Olmuyor değil. Evet su anda bir problem ve sorun yok kavga da etmiyoruz ama sizin dusunceniz daha radikal sonuclar doguracak bir dusunce. Ailelere söyleyenlere ne diye soylerler ki cocuk mu bunlar derdim
Dogrusunu onlar yapiyorlarmis
Herkes afedersiniz s....gı b...u bilir derler ya,herkes dogurdugunu bilir yani. Benim ailemde benim ne mal oldugumu biliyor sonucta
Sadece iki kisi degil bütün aile evleniyor derlerdi inanmazdim.Gercekten öyle.Iki sahsi baglayan bir mevzu bakildiginda ama aileler yüzünden yuvalar dagiliyorsa sayet bu kadar onemli etkenler madem bazi seyleri bilmeleri sart hale geliyor. Dolayisiyla aile faktoru cok cok onemli.
Iyiyse iyi,kötüyse kötü.Ben de gecmiste biraktigim evlilikte ailelere su sizdirmayan bir insandim.Ne gerek var bilmesinler kafasiyla hareket ettigim icin ayrilma kararini acikladigimda yasadiklari o soku unutamam:) Detaylar gün yüzüne ciktikca uzerimizdeki baski kalkti ve nihayetinde ayrildi yollar.
Onun ailesi "Keske basinda haberimiz olsaydi" dediler.Simdi gel de beynin oyulmasin.
Acaba? dedim önüne gecebilirler miydi.Akibeti degistirebilirler miydi? Zor tabiki ama o acabalar yoruyor insani iste.
Vicdani yüklerini azalttilar mi tabiki hayir söylediginiz gibi tabir-i caizse herkes malini biliyor neticede.
Ama ortada bir sorun varsa herkes vicdan muhasebesini yapar elinden geleni yapar veya yapmaz.En azindan herseyin yükü tek bir omuza yüklenmez..

Sadece iki kisi degil bütün aile evleniyor derlerdi inanmazdim.Gercekten öyle.Iki sahsi baglayan bir mevzu bakildiginda ama aileler yüzünden yuvalar dagiliyorsa sayet bu kadar onemli etkenler madem bazi seyleri bilmeleri sart hale geliyor. Dolayisiyla aile faktoru cok cok onemli.
Iyiyse iyi,kötüyse kötü.Ben de gecmiste biraktigim evlilikte ailelere su sizdirmayan bir insandim.Ne gerek var bilmesinler kafasiyla hareket ettigim icin ayrilma kararini acikladigimda yasadiklari o soku unutamam:) Detaylar gün yüzüne ciktikca uzerimizdeki baski kalkti ve nihayetinde ayrildi yollar.
Onun ailesi "Keske basinda haberimiz olsaydi" dediler.Simdi gel de beynin oyulmasin.
Acaba? dedim önüne gecebilirler miydi.Akibeti degistirebilirler miydi? Zor tabiki ama o acabalar yoruyor insani iste.
Vicdani yüklerini azalttilar mi tabiki hayir söylediginiz gibi tabir-i caizse herkes malini biliyor neticede.
Ama ortada bir sorun varsa herkes vicdan muhasebesini yapar elinden geleni yapar veya yapmaz.En azindan herseyin yükü tek bir omuza yüklenmez..
Valla cok doğru,e tabi ailelere hicbirsey belli etmeyince anlatmayinca dışarıya gayet mutlu anlasan bir cift olarak gözükünce,insanlar afalliyor haliyle ne alaka diye.Basinda haberimiz olsaydi cümlesi de gercekten düşündürücü bir cümle ama cokta takilmamak lazim tabi neticede huylu huyundan vazgecmiyor o da var :) ama cidden beyin oyucu. Vicdan yükü demissiniz,pismanlik falan mi oldu acaba. O da zor birsey çünkü ya :( karsi taraftan yani? Ya simdi mesela cok afedersiniz ogullari essek olur kendileri sizi cok sever gul gibi kizi kacirttin ulan ne iyi kizdi gelinim falan diye bahsedip dertlenebilir aileler

Yuva kurmak istemeniz evet gayet normal ama üyelerden bir arkadaşşın dediği gibi de tek amacınız bu olmasın. Hayatınızı mahvetmediniz bana kalırsa tecrube edindiniz :KK66: Her işte bir hayır vardır. Boşanın hemen demiyorum ama kendinizide olmuyorsa üzmeyin. Zamana bırakın herşey düzelir eminim...

Yakınında epilepsi hastası olan biri olarak söylüyorum, nöbet yaklaşınca çok sinirli oluyorlar. Kişiden kişiye değişir ama geneli böyle.

Arabasını sattı düğünden önce düşük markaya çevirdi kalan para ile de mobilya alacağız deDi bana ben hesabında para var sanıyorum ben deDi düğün salonu ücreti yatırdım onla deDi para kalmadı mobilyaları beraber ödeyeceğiz deDi böyle deyince madem beraber ödeyecektik benim babam salak mı eşya yaptırdık adamı borca soktuk dedim nolacak o da babanın kızına hediyesi olsun deDi
Adam inanılmaz kurnaz biri hele son cümle beni benden aldı

Adamdaki karaktere bak . Hem ailesi hiç bir şey yapmamış arabasını satıp salonu tutmuş .Mobilyayı size kitlemişler birde senin baban hiç bir şey yapmadı diyor bu nasıl pişkinliktir. Kolaylıklar diliyorum . Sakın altta kalma seni sindirmeye çalışıyor

Hemen bi bebe yapma sakin sonunun ne olacaği muamma yoksa daha çok zorlanirsin

Ameliyat olalı 1 ayı geçmiş arkadaşlara bir şey soracağım. Sizin de dikişinizin oraya dokunduğunuzda elinize sertlik geliyor mu? Yaranın arkasında bir sertlik var da bu ne zaman geçer?

Eski üyelerdenim buraya evlenemiyorum diye çok konu açtım . Şu an evlendim 1 buçuk aylık evliyim ama çok çabuk karar vermenin pişmanlığı eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimize ısındık tanıştığımızın 3 .haftası eşimin epilepsi hastası olduğunu öğrendim kendi söyledi beni bırakmayacaksın dimi hastayım diye deDi bırakmadım çünkü bana yakışan buydu hasta diye bi insanı nasıl bırakırdım yarın benim başıma ne geleceği meçhuldu. Eşim başka ilde görev yapıyor o ile yerleştik kendim memurum ilk aydan sürekli tartışma başladı sebebi düğünde takılan takılar senin ailen çok bişi yapmadı benim babam yaptı hepsini o kdr kırıcı ki bu konuşmalar yüzünden tartışmak . Mutfakta şortlarım diye eşim bana daha önceden erkekler karılarını neden dövüyormuş anladım deDi. Perde olduğu halde. Bu cümle Zaten başımdan kaynar sular döktü. Dün de on sekizinin tl mobilya borcumuz olduğunu öğrendim berabe ödeyeceğiz deDi ben de takılarla ödeyelim dedim madem borca girecektik bütün eşyaları kendimiz alsaydık dedim Benim ailemin maddi durumu kötü kredi çekip sadeden yatak odası yaptılar . Eşim bana bunun için bağırdı apartman yıkıldı evden çekip gtti telefonu kapattı okdr çaresiz hissettim ki dün gece kendimi tanımadığım şehirde bi başına kalmış gibi evden çekip gidecek kdr kötü bişi yapmamıştım gece geldi salonda uyudu . Yataklar ayrılmasın bi kere soğukluk girerse hep girer dedim hayır deDi düşüncem deDi yani bilmiyorum ben nu yuvayı ilmek ilmek kurdum böyle mi olacaktı şu an unutamıyorum eşimin laflarını asla gece dedikleri ben kendi ellerimle mahvettim galiba geleceğimi

Siz yapmanız gereken fedakarlığı yapmışsınız.ilk aylar cicim ayları derler. borç saklamak filan çok çirkin hareketler.kendi ödesin hiç karışmayın.işiniz gücünüzde varmış çaresiz değilsiniz olursa olur olmazsa biter dünyanın sonuda olmaz.

Back
X