- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- Konu Sahibi Melisagun08
-
benim var aynı şekil değil ama biraz benzer takıntılar :/Var nı böyle annesi olan
Benimkine ne kadar benziyoBenim annem de boyledir. Daha demin telefonda beni deli etti!! Anne gelirken elbisemi getir benim yaziklarin aradindan dedim. Napcan sen onu bilmem ne.. anne iki aile tatile gitcez simdi elin adaminin yaninda usturuplu olur o elbise getir sen dedim iyi niyetle. Ne isin var elin adaminla ,git kendi basiniza tatiline, ayip degil mi mayoylan:)) beynimi yedi sabah sabah yaaa.. ya sana sormicaz heralde dicektim hadi dedim o kadar yoldan gelecek...
Bi sorunum olur dert yanarim anne komsum bana soyle dedi ya insanlar ne rahat uzuldum filan derim sirf dert ortagi olsun diye, bu hemen baslar eee ben sana dedim bastan sanimi olma dedim hemen yuz veriyon sen insanlara, fazla samimiyet soyle soyledir vs vs vs...
Gecen gun bebegime sunu yedircem dedim. Eee gec kaldin ben sana erken basla dedim:))
Bebegimin aglarken videosunu yolladim bize komik geldi, aradi hemen ne aglatiyosunuz o cocugu siz, korkuyo o cocuk korkuyo!!!
Meslekte bi problem yasasam icimi dokmek istesem mesela hemen lafi agzima tikar; eeeee kizim sen yerini bilmiyon ben sana demedim mi agirligini koru demedim mi..demedim mi.. demedim mi.. emedim mi.. medim mi.. edim mi.. dim mi... mi.. mi.. ii.. i........
Yandi devreler:)))
Ayyyyy sen anlatinca benim de aklima geldiii:))))Benim annem de ona anlattigim bir olayi iki gun sonra sanki baska birinden duymus gibi bana anlatiyor
Birde bi istahla anlatiyor ki araya giremiyorum
Anne anne eee sey onu derken bi bosluk bulup anne onu sana ben anlattim biliyorum diyorum
Saskin saskin bakiyo yuzume
Senmiydin onu bana anlatan diyo bu sefer ben olduguma ikna etmeye calisiyorum
Bazen de hiiic ugrasmiyorum
Gecen arabada giderken biseyi meral etmistik
Donuste tabelayi okudum babama soyledim
( bu arada annem aracin diger tarafinda oturuyo benim gordugum aciyi goremez zaten camdan disari bakiyor)
Annem hemen atladi nerde okudun nerde gordun hani ben gormedim
Benden tarafta şurda yaziyodu diyorum bn niye gormedim hani
Araba dunyanin yolunu gitti ben simdi sana nasil gosteriym hani diyo bide
Arabada giderken hic susmaz
Bak bak bak kavak agaci
Bak bak bak cinar
Bak bak bak ortanca
Bak bak bak visne
Bak bak bak menekse
Ayyy beziyoz yeminle
Eline zikirmatik verip salavat cek cok sevap deyip susturuyorum artik
Arada gulme krizine giriyoruz arada laf anlatcaz diye göbeğimiz catliyo
Kardesim kiziyo bazen babam da ses etmiyo ama cok ustune giderse ahiret suali sorma diyor
Bende idare ediyorum napalim
Gözunun onunde yesilliklere sirke sıktim
O ne dedi fisfisli sise icin
Sirke dedim
İki dakika sonra yesillikleri sirkede bekletmeden yeme ben hep oyle yapiyorum sende yap
E anne gozunun onunde koydum ya gördün
He olsun hep yap....
Bu kadar olur annemin aynisiAyyyyy sen anlatinca benim de aklima geldiii:))))
Dun dizi izleriz beraber, bugun yine bana diziyi anlatir. Hem de kare kare:)) bazen derim dayanamam cunku anne beraber izledik ya niye anlatiyon derim, hiii evet beraber izledik dogru der, ama necla ne agladi ya leylayi gorunce diye bi tutar yone kare kare baslar:)))))
Ya da dun birisiyle karsilasiriz kadin bisey anlatir, bugun ayni olayi yine anlatir. Bazen dinlerim sonuna kadar ama bogrume okuz oturur:))))
Allahimmm dizi isi bitti cok sukur anlatmiyo artik:)))
Eskiden dizileri finale kadar bikmadan izlerdi. Yonetmen bile o kadar izlemiyodur kucuk ekranindan:))
Gecen gun diyo ki bi dizi var onu tuttum, himm hangisi anne o? Hayat sarkisi.. ha ben de izledim ilk bolumu(anlatmasin diye:). Ne dese bizimki!! Amannnn ilk bolumleri guzel oluyo da sonradan cozutuyo diziler diyo:))))))) Bunu anlamasi da buyuk bi gelisme:))
Ama sunu anlamadim cilki cikana kadar konu degistiren o hayat benimi niye izliyo o zaman her hafta ayni heyecanla:))) efsunum baslicak diyo bide:)) efsunum muuuu:)))) daha bigun bana sekerlileblebitozum demedi:))))
Allah allah hadi baba tarafını anlarım bir çok anne gorumce eltiye güvenmez ama. Teyze ye demi. Annen ne yaşadı da böyle oldu çok merak ettim. Ben bir bayram ben halama gidicem bayramlasmaya dedim bizim evde bayram havası oldu kızım akraba ziyareti yapıyor diye. Herkesin isteyecegi evlat tipi çünkü artık gençlerde akraba ilişkisi kopuk oluyor ki bende de öyledir bende hep bu yüzden laf isitirim.Vallahi cıldırcam annem hayatımı yönetiyor
Ona gitme ,öyle yapma ,şunu söyleme vs..bezdim bezdim
Birincisi , onun sevmediği akrabalar ki hepsi baba tarafından görüşmemi istemiyor ,onlara gitme nazar ederler diyor.cağırıyolar gitme diyor,bu sefer bana halamlar tavır alıyor niye gelmiyon diye.İşim var falan diyip başka zaman diye erteliyorum hep.
İkincisi, sanki tüm aile akrabaların gözü bizdeymiş gibi şunu sorarlarsa bilmiyom de bunu derlerse haberim yok de.bizi sorarlarsa bişey anlatma.Ya diyorum nasıllar diyolar iyler diyorum ne sorcaklar anne sacmalama.Diyorki beni sordular mı,iymi dedin hasta mı dedin,deseydin hasta cok.babanı sordularmı iy değil yatıyo deseydin.sen ne dedin vs...ya anne ne oluyor fbi mıyız ajanmıyız neyin gizemindesin..kac yasına geldim insanlar sorduğunda küçük cocuk tembihler gibi bilmiyorum de diyor..Tövbe ya..he he deyip geciyorum.
Üçüncüsü misal teyzemle konuşmuş olayım telde ,annem arar ertesi gün.Teyzeni aramışsın bana niye demiyon diyor.evet aradım anne unuttum işim vardı.Kızıyor niye unutuyon.ne konuştun bişey anlattın mı ne sordu ,anlatmasaydın bişey sen şimdi anlatmışsundır diyor..ben havale geciriyorum artık .Ya anne neyin kafası bu.teyzemle konultuk havadan sudan.Neyi anlatayım b..ktan hayatımı mı töbee.ne sordu diyor.Nasılsın dedi diyorum beni sordu diyorum .beni de sordumu diyor.artık kurtulmak için yok sormadı hiç diyorum.zaten havadan sudan konuşuyoruz gercekten ne bu kafa anlamıyorum bıktım annemin enteresan düşüncelerinden ya...vallahi bezdim
Teyzelerimde cok başka iyi insanlar ağızları dualı canım gibiler..öyle dedikodu falan yapmazlar ..
Dördüncüsü yeni işe girdim çok şkr kadrolu.Sakın kimseye söyleme diyor.Nazar ederler..böyle derler şöyle derler..Ya anne millet kendi derdiyle uğraşıyor,herkes işinde gücünde evli cocuklu benim işe girmem ne ki onlara..bağırıyor kızıyor iy söyle diyor maaşınıda söyle ,herseyi anlat vs diyor.Ya maaşımı niye söyliyim diyorum.onlar sorar mutlaka sen tanımıyorsun diyor .yok tmm anne sorarlarsa belli değil değişiyor derim.yok diyor asgari ücret alıyorum de diyor.Hiçbir akademisyen asgari ücret almaz anne millet güler niye böylesin sen ya diyom.Onlarda işlerinde ,tüm kuzenlerim işi var evli ,evleri var arabaları var benim yaşımdakilerin 2 cocuğu var.benim daha bu yaşımda yeni işim olmuş niye söylemiyim ne var bunda diyom .Saydırıyor bana öyle böyle değil ben hiç bişey bilmiyomuşum güya..
Neymiş onlar şöyleymiş böyleymiş.Sanki ben yıllardır görüşmüyorumda bana anlatıyor!
Yaşım 29.bekarım .İstediğim işe girdim şükür yıllar sonra..annemin nazar korkusu ve birsürü enteresan korkusuyla hayatım yaşanmaz halde..yani bunlar buraya yazabildiklerim.30 yaşıma geldim anne allaşkına yeter diyorum.Bu defa başlıyor söylenmeye..ya inanın beynim yandı artık gercekten ..
Sır verme ,bilmiyom de,gitme onlara,böyle yapma,öyle deme,oraya gitme,esteik yaptırmak istiyorum hayır evlen kocanla yaptır.O ne demek belki evlilik yok hayatımda,ben kendin için yaşıyorum diyorum..Laf laf laf......beyin ucuyor gidiyor beni terkediyor,uzay boşluğunda halaya duruyor..gözlerim kayıyor.Allahım diyorum bunaldım.
Cok şükür ki uzağım onlara..bu yuzden hiç gidesim de gelmiyor,özlediğim dakika bu sözleri geri cevirtiyor beni.Artık küçük değilim.Ne doğru yanlış cok şükür ayrımını yapıyorum.Annemle 2dk güzel konuşamıyoruz.Yolda birini gördüm selamı var desem ne dedi beni sordumu,bunu deseydin ,niye demedin,gelmeseydin gitmeseydin.......
YETEEEEEER BU BENİM HAYATIM
YETER ANNEME KIZDIM BUGÜN AYYYY YETER DEDİM KARIŞMA ARTIK TMM NE BÜYÜTÜYON HERSEYİ ANNE.HAYAT COK KISA ÖMRÜM BİTTİ GECTİ İKİ GÜZEL SÖZ SÖYLEMEDEN DİNLEMEDEN..TÜM AKRABALARA DÜŞMAN OLDUK SENİN İSTEDİĞİN OLDU YETER DEDİM BAĞIRDIM TAŞTIM ARTIK .Nasıl bunaldığımı anlatamam.
Aman gonulluler ac kalmasin ay cok guldum yaaaaa:)))))) yavrularim hadi yatin:)))))))Bu kadar olur annemin aynisi
Ben annemi tek saniyodum
Cok kotu bi tv izleyicisi
Gunduz evlendirme programlari
Hepsinin adini kim kimle napmis ezbere bilir
Ben izlemiyorum ama inan isimleri kime talipler vs hepsini biliyorum
Aksamlari survivor
Gonulluler ac kalcak diye ödü kopuyo
Kizlarim ogullarim ac demiyo mu bide
Cinlerim tepeme cikiyo :)
Bize daha şoyle agzi dolu dolu kizlarim demedi
Bunu soyledik diye gecen gun bizdelerdi
O
Gelmis yanimiza yavrularim hadi yatin dedi ama Allahim o agza hic mi yakismaz :)
Bize yemek sorma sekli hele :
Acmisiniz lan!
Tv de hicbisey bulamazsa flash i acin diye tutturur
Konu sahibine Allah kolaylik versin de bizim de isimiz kolay degilmis ama ne bileyim kalbini kirmak istemiyorum hic
İyi anlasmaya idare etmeye calisiyorum
Beni asla dinlemez mesela
Dinliyomus gibi yapar
Ben bisey anlatirken akli hep kendi soyleyeceklerindedir.
Kardesim bekar , abla sen annemle nasil anlasabiliyosun dedi gecen gun
Evim ayri oldugu icin dedim
Demek ayari yok bunlarinAman gonulluler ac kalmasin ay cok guldum yaaaaa:)))))) yavrularim hadi yatin:)))))))
Eskiden kocamla sevgiliyken aradi beni annem onun yaninda umursamaz umursamaz konustu:)) sevgilim de annen de ne bicim ha insan kizina bole mi der dedi:) anneme dedim sonra anne hanzo gibi konusma elin oglunun yaninda az sevgi dolu konus oglan ayipliyo dedim.
Bidahaki arayisinda baktim prensesim napiyon diyo:))))) Bari kizim'dan baslasaydin:)))) Ayy oldurecek beni:))))
Kızlar okudukca cok güldüm iyki yazdınız.
Böyle yazarken komik geliyor ama yaşarken inanın saclarımı yoluyorum tek tek.
Biriyle görüşecem ben misal.Diyorki hiç karışmıyorum beğeniyorsan al kızım ben bak söylüyorum hiç karışmam diyor.Devam da ediyor ben bu zamana kadar ne sana karıştım ne ona karıştım ne babana karıştım, siz ne istiyorsanız onu yapın ,siz özgürsünüz ,siz bilirsiniz ,siz öylesiniz siz böylesiniz, ben ne diyim kızım sana ben bu zamana kadar bişey dedim mi hiç ....diye trilyonlarca cümlenin sonunda tmm anne diyorum bi tanışayım bakayım.
Ve malum şahısla tanışılır ,konuşulur.Anneme anlatırım nereli der şuralı derim.Onla evlenirsen hakkımı helal etmem der.oranın insanları iy değil der.
Beyin yine halay müziği eşliğinde uzay boşluğuna doğru tey tey ...
Yanima gelecek ozledim annemi zaten:) bakalim ne bombalar patlaticak yine:))))Demek ayari yok bunlarin
Keske annenle annem komsu falan olsalardi
İyi anlasirlardi
Valla daha anlatcak cok sey var da konuyu dagitmayalim diye yazmiyorum
Cok sevdim anneni keske benimde olsa demiycem ama :) bende de oldugundan
Daha neler yapiyo bilmek isterdim :))
ayy annenizin açmısınız lann demesine koptum bi an Allah ta sizi güldürsün inşallahBu kadar olur annemin aynisi
Ben annemi tek saniyodum
Cok kotu bi tv izleyicisi
Gunduz evlendirme programlari
Hepsinin adini kim kimle napmis ezbere bilir
Ben izlemiyorum ama inan isimleri kime talipler vs hepsini biliyorum
Aksamlari survivor
Gonulluler ac kalcak diye ödü kopuyo
Kizlarim ogullarim ac demiyo mu bide
Cinlerim tepeme cikiyo :)
Bize daha şoyle agzi dolu dolu kizlarim demedi
Bunu soyledik diye gecen gun bizdelerdi
O
Gelmis yanimiza yavrularim hadi yatin dedi ama Allahim o agza hic mi yakismaz :)
Bize yemek sorma sekli hele :
Acmisiniz lan!
Tv de hicbisey bulamazsa flash i acin diye tutturur
Konu sahibine Allah kolaylik versin de bizim de isimiz kolay degilmis ama ne bileyim kalbini kirmak istemiyorum hic
İyi anlasmaya idare etmeye calisiyorum
Beni asla dinlemez mesela
Dinliyomus gibi yapar
Ben bisey anlatirken akli hep kendi soyleyeceklerindedir.
Kardesim bekar , abla sen annemle nasil anlasabiliyosun dedi gecen gun
Evim ayri oldugu icin dedim
Gulmenize sevindimayy annenizin açmısınız lann demesine koptum bi an Allah ta sizi güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?