Böyle ne kadar yaşanır

Amin cnm
Hem öldurur hem guldurur bunlar
Arada özelden yaz bana annenin bombalarini

Var nı böyle annesi olan
Seni gorumcem sandim bi an Kv var olur mu? Birebir aynı. Çocuk görmeye gelen kardeşinden çaput ver yakayım nazarın değer der. Aman çocukların evine gitme vs diyen biri. Eşime falan da der aman mahallede çocukları görmesinler ayrı ayrı gelin. Arabayı uzağa park edin görürler. Neyse ki artık görüşmüyorum kendisiyle

Üniverstede hep derdiki sakın birini bulma iline gücüne bak dersine calış okuluna bak kimseye özenme,daha erken seni oraya okumaya gönderdik evlenmeye değil vs..
Şimdi yaş 29 olmuş annem diyorki herkes evlendi siz bulamadınız ünide birini ben ne yapıyım
Daha cok bunaltıyor beni..
İnsan belli bi yastan sonra yalnızlaşıyır annesine daha muhtac oluyor kpnuşmak istiyor dertlesmek istiyor ama ne care o bile yok..annelerin kıymeti şöyle böylr..o laflara girmiyorum elbeettte doğru ama dertlesece bi insan yoksa etrafınızda kendi kendinizle konuşmaya başlıyorsunuz artık..

Bu takıntılar hiç hayra alamet değil önüne gecilmesse ilerleyip başka bir boyut alabilir bir insanin kız kardeşine şüpheyle yaklaşması çok normal değil gibi

Bu takıntılar hiç hayra alamet değil önüne gecilmesse ilerleyip başka bir boyut alabilir bir insanin kız kardeşine şüpheyle yaklaşması çok normal değil gibi
Önüne gecilemiyor kendi hep doğru ben hep yanlışım ..gercekten abartmıyorum hayatı yasanmaz hale getiriyor

Bence anneniz geçmişte dedikodudan çok çekmiş ve korkmuş. Şu anda dönem dönem onun gibi bir psikolojiye giriyorum ama en azından etrafımdakilere yansıtmıyorum. Sizin annenizi uzmana göstermeniz gerekli bence. Sonuçta bu kötü bir durum değil fakat annenizin ikna olacağını düşünmüyorum. Söyleyebileceğim tek şey annenizden kaçmak gibi değilde daha çok vakit geçirerek daha çok sosyalleşerek dünyada sizin gibi hatta daha iyi koşullarda yaşayan onca insanın olduğunu ve hiç birinin dedikodusunun yapılmadığını göz de değmediğini anlatmak olmalı.

Çok doğru anlatıyorum gösteriyorum bana diyorki onlara değmez gelir bize değer ..yinede deniycem daha cok anlatmayı ..gercekten uzaklaşmaktan başka carem kalmadı

Çok doğru anlatıyorum gösteriyorum bana diyorki onlara değmez gelir bize değer ..yinede deniycem daha cok anlatmayı ..gercekten uzaklaşmaktan başka carem kalmadı
Anlatmanız onu sakinleştirmez tam tersi daha çok takıntı yapar inatlaşır büyütür sizo konuyu unutmuş gibi yapıp alttan alttan işleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…