- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Anti Depresan
Oruç bahane kadın manyak kocasıda bunu bildiğinden gelip ozur dilemiş utancından yazık rezil bir insanla evli olmak zor olsa gerek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaha kendi sevaba girecek diye benim ağzıma s.çmakta mahzur görmeyen insana ben böyle tutacaksan oruç tutma da derim, başka şeyler de derim, o kadar ki bu dediğim yanında iltifat gibi kalır.Tutanlarin da her olayda orucu bahane etmeleri çok enteresan.
vallaha kendi sevaba girecek diye benim ağzıma s.çmakta mahzur görmeyen insana ben böyle tutacaksan oruç tutma da derim, başka şeyler de derim, o kadar ki bu dediğim yanında iltifat gibi kalır.
Birincisi çok saygısız ve kaba bir üslubun var.
İkincisi başlık bile kendini anlatıyor zaten. Tutmayın demişsin. Buna karar verme yetkisi organı sen değilsin ve kimse seni umursamaz bile.
Üçüncüsü klavye delikanlılığı yapmak kolaydır. Bunu muhatabına söyleseydin ya. Birşey söylememişsin gelmiş burada bunları yazıyorsun.
Terbiyesizce yorumuna karşılık olarak yazıyorum bunu. Bir daha da kale alınmayacaksın.
Bu açtığım konuyu algılama şekliniz nasıl bilmiyorum ama aynı yerden idrak etmediğimiz bir gerçek.
Kimse verdiğim bir fetva yok.Kimsenin inancına edilen hakaret yok.
Burada serzenişim bazı kutsal şeylerin arkasına sığınılmaması gerektiği.Evet belki oruçtandır yahut değildir.Bana lanse edilen belirtilen yerden konusuyorum ben.
İyi yöne çekmek isteyen çeker istemeyen de keyfi bilir.
Bu nasıl bir uslupturPardon algılama organınız ne terafta ona göre konusayım.?
şunu samimi olarak söylüyorum, tutana sabır dilerim, gerçekten çok uzun saatler bu yaz gününde aç susuz kalıyorlar.Hayır canım olur mu ne hakla ağzımıza etse biz olmadı bir daha demeliyiz.
Bir de öyle üyeler var ki hem müslüman değil hem de islami bütün konulara müdahil
kardeşikardeşim işine bak biraz zorunda ne
yanlış anlaşılmasın kimsenin imanı beni ilgilendirmiyor ama onlar da kendilerini ilgilendirmeyen konulara ço karışıyorlar
Kimseyi özel olarak itham edemem ben.kim o müslüman olmayan ?
sanırım beni kastediyor hanımefendi, kim üzerine vazife olmayan işlere karışıyorsa artık.kim o müslüman olmayan ?
Kimseyi özel olarak itham edemem ben.
Neden üzerine alınıyorsun ki ben oldukca kapsamli bir yorum yazdım :)sanırım beni kastediyor hanımefendi, kim üzerine vazife olmayan işlere karışıyorsa artık.