- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- Konu Sahibi Anti Depresan
Burada tutulan oruca karışmak yahut tutan insanlara hakeret eden bir mesaj yoktur.Bilakis bunun arkasına sığınıp herşeyi hoş göstermeye çalışan insanların varlığından şikayet vardır.
Herkes kendi tarafına çekmesin.İnancımıda sorgulamasın imanın kimde olduğunu bilemezsiniz !!!
İş yerine gelen bir müşteri cihazını saat 4 buçuk 5 gibi getirdi.Format atılacak ve bir kaç program yüklenecek.Bu işlem yaklaşık 2,2,5 saat süren bir işlem cihazdan cihaza da tabi ki fark var.
Format atmadan önce verileri yedilemek bizim işimiz değil söylenildiği takdir de yedekleriz ama insanlık namına dedim ki 40 gb yedeği var belki lazım olur ben her ihtimale karşı yedekleyeyim dedim.
Yedeklemez olaydım format biteli yarım saat oldu ve kadın toplam 10 kez dükkanı aradı ve 5 kere çocuk gönderdi.
Oysa ki ben formattan sonra bayanı aradım eşi çıktı telefona dedim yarım saat gecikebilir çünkü yedekledim verilerinizi dedim çok teşekkür etti biz unutmuştuk dedi.
Sonra iş yerine geldi yaklaşık 15 dk önce kadar ve abartısız ağzından çıkan kelimeler şunlar.Kardeşim siz nasıl esnafsınız benim ihtiyacım var bu bilgisayara hem para veriyoruz hem rezilliğini çekiyoruz.Yok esimi aradiniz da ne oldu onun isi olmaz ki
Kafam nasıl attıysa laptopu aldım çantasına koydum ve ağzımdan tek bir laf çıkmadan eline uzattım.Buyrun cihazın dedim..Yerime oturdum işimi yapmaya devam ettim.
Kadın bu sefer de terbiyesiz dedi.Bende dayanamadım çık git dükkandan derhal dedim gayet sessiz ve sakince bu sefer de kadın geri zekalı felasn demeye başladï bende yerimden hizlica kalkip kadinin konustugu yone doğru ilerledim ve bagirarak defol git şurdan polisi arayacağım ve sikayette bulunacagim orada devam edersin dedim.
Kadın söylene söylene gitti esi de hemen arkasından geldi ve özür diledi esinin oruç tuttuğunu ve laptopda oyun oynadigini ondan sinirli oldugunu soyledi.Sigara ictigi icin de bu oruc daha da cok etkiliyormus.
Bende boyle olacaksa tutmasin bence dedim..Bunun arkasina siginilmasin oruç tutmak gibi maneviyatı güçlü bir ibadeti tasiyabilecekler tutsun..Cunku nefis sadece yemediklerimizde degil o dilimizden cikanlarda da olmali
Mübarek günde insan kalbi kırılmamalı.
Son düzenleme: