Merhaba arkadaşlar, sorunum, şimdi ben ailemle yaşıyorum, kpss sınavına hazırlanıyorum. İnşallah kazanırsam iyi bir yerse yaşadığım şehirden farklı bir şehre de gidebilirim.. Şİmdi hazırlanırken ister istemez önceden öğrenciyken ailemden uzakta şehirde okudum, o zaman kalacağım evle ilgili yaşadığım şeyler yine yaşanacakmış gibi geliyor.. Ailem ilgisizdir.. Öğrenciyken kalacağım evle mesela tek ben ilgilendim.. Şİmdi keşke inşallah atanırım da insanın aklına yine geliyor bunlar.. Yine eşya gibi konularda ev konusunda sorun yaşayacağım sanıyorum.. Atanmış, yeni hayata başlarken ev, eşya gibi konuları siz nasıl hallettiniz?
atanıp kendi ayaklarının üzerinde durmak mı ailene bağlımlı yaşamak mı istiyorsun, eğer çok dert ediyorsan tercihlerini ailenin yaşadığı yere göre yaparsın böylece ev eşya derdin de olmaz ama günümüz şartlarında öyle ha deyince atanamadığı için insanlar edirneden karsa iş için gidip kendi yağında kavruluyorlar, kardeşim ığdırda 1 yıldan fazladır daha evni görmek nasip olmadı ama iğneden ipliğe eksiksiz bir ev döşedi kendine, sen bi atan gerisi teferruat
evet herşeyi sıfırdan aldılar ama şu şekilde ev arkadşı ile ortak kullanım alanı eşyalarını paylaştılar onun dışında kişisel eşyaları kendisi karşıladı, evini kendisi tuttu, tamirini kendisi halletti ki merkezde oturuyor ama ilçeye gidip geliyor 50 dakika yolculuk yapıyor, yapabilirsin inan kendine allahın izniyle bi atan gerisi çorap söküğü gibi derler ya aynen öyle halloluyor, ki kendimde ilk işe girdiğimde tüm işlerimi kendim yaptım, bi süre misafir hanede kaldım sonra eve çıktım ailem evimi görmedi bile.İnşallah.. Her şeyi sıfır mı aldı?
heee değel miAtan da derdin eşya olsun
Merhaba arkadaşlar, sorunum, şimdi ben ailemle yaşıyorum, kpss sınavına hazırlanıyorum. İnşallah kazanırsam iyi bir yerse yaşadığım şehirden farklı bir şehre de gidebilirim.. Şİmdi hazırlanırken ister istemez önceden öğrenciyken ailemden uzakta şehirde okudum, o zaman kalacağım evle ilgili yaşadığım şeyler yine yaşanacakmış gibi geliyor.. Ailem ilgisizdir.. Öğrenciyken kalacağım evle mesela tek ben ilgilendim.. Şİmdi keşke inşallah atanırım da insanın aklına yine geliyor bunlar.. Yine eşya gibi konularda ev konusunda sorun yaşayacağım sanıyorum.. Atanmış, yeni hayata başlarken ev, eşya gibi konuları siz nasıl hallettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?