Böyle olmasi normal mi?

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhaba az önce arkadaşım bana danışti bir konuda ama benim böyle bir tecrübem olmadığı için de bisey diyemedim. Size sormak istedim. Konuya gelirsek:

Şimdi benim arkadaşim ve erkek arkadaşı -ikisi de 23 yaşında- 5 yıl kadardr birlikteler. Ve ben gördüğüm ve arkadaşımdan bildigim kadarıyla da birbirlerine çok aşıklar. Erkeğin adı x olsun. Ama söyle bir problem var, x biraz nasıl desem cinsel konuda enerjikmiş. Yani aralarında herhangi bir birleşme gibi bi durumları olmamıs tabi. Ama fırsat buldukca öpmeyi sarılmayı istiyormuş. Ama masum bir sarılma ya da öpme degil bahsettiğim.Boyle söyleyince normal de biraz daha böyle hani basbasa kalmanın fırsatını kolluyormuş diyim ben size. yani benim yanımda bu tarz bi hareketlerini görmedim dikkat ediyor, kimse görmüyorken ya da yokken yapıyormuş. onu ne kadar istedigini sık sık dile getiriyormuş. Zaten kari koca gibiler onlar da onca yıldan sonra birbirlerinin hayatlarıyla ilgili herseyleriyle ilgililer ve ne yaparlarsa birlikte yapıyorlar -bu konuda onlara imrenmiyorum desem yalan olur.-.
Tabi x hicbir sekilde zorlamıyormuş arkadasimi, hatta birlikte olalım diye bi istekte de bulunmamış hiç. Arkadaşım sorduğunda da böyle bisey mi istiyosun da böyle gareketlerinle ima mı ediyosun diye, "Dünyanın binbir türlü hali var benim başıma bisey gelirse nolur sonra" diyomuş. Buraya kadar normal tabi her sey. Biran önce evlenebilmek icin şartlarıni olusturmaya çalışıyor ikisi de, para biriktirme vs..

Arkadaşımın asıl merak ettigi sey bu kadar istekli olması normal mi? Basbasa kaldıklarında baya baya önsevisme asamasina geliyorlarmıs. Arkadaşım rahatsz degil bu durumdan ama erkek arkadaşının aşırı istekli olusu onu tedirgin ediyor evlenince de boyle mi olur diye. Arkadaşım da sever yani böyle cinsellik falan ama cok fazla olup bıktırmasndan korkuyor. 2 yıl kadar sonra evlenmeyi planliyorlar.

Benim etrafımda evli bir ablam vs yok danışabilecegim. Erkek arkadasimla da bu tarz konulara girmedik hiç bilmiyorum, ona da soramam ki sorsam da kızar sanane adamın isteginden diye. Ben de size sormak istedim, bu durumu yaşayan bilen var mi? Daha sonra ne oluyor aynı sekilde devam mi ediyor enerjisi? Ya da devam ediyorsa bu konu problem oluyor mu?

Bu tür şeyleri mahrem buluyorum arkadaşa anlatılmaz yani, tabi bence. Bunun cevabınu burdaki hiç kimse veremez. Kendi yaşayıp görecek evlenince.

Ya niye böyle başkalarının ardına sığınırsınız?
Yok arkadaşım şöyle de böyle de çocuk da böyle de.. Sen nerden biliyosun bunca detayı?Arkadaşının erkek arkadaşını itelemekten elleri mi meşgul bir üyelik alamıyor buradan?
Kardeşim yazsana bu benim benim sevgilim de böyle sizce normal mi diye?.. Herkes yardımcı oluyor zaten
Çok mu saf görünüyoruz oradan?

Iyi de benim sevgilim değil ki. kaldı ki öyle bisey olsa yazardım kimse tanimaz etmez beni burda. :)

Iyi de benim sevgilim değil ki. kaldı ki öyle bisey olsa yazardım kimse tanimaz etmez beni burda. :)

Bence %200 senin sevgilin.
burada ilişkiler hakkında yeni konu açtıgında eski konuları çok didiklerler.İleride farklı konu açarken başın ağrımasın diye pekala böyle başka karakterlerin ardına sığınmış olabilirsin.

O yaşlarda normaldir.
Hem hormonlar yüzünden hem de tam anlamıyla cinsel bir hayatları olmadığındandır.
Ayrıca evlenince de öyle olması niye sorun olsun ki. Pekçok evlilik cinsellik yaşanmadığı ya da nadiren yaşandığı için bitiyor.
Ama arkadaşınız dikkatli olsun. İlişki ciddiye binmeden pişman olacağı şeyler yapmasın.

Yok canım pek öyle olmuyor, erkekler evlenene kadar böyleler.
Tesekkür ederim
Arkadaşın 23 yaşında ve cinsel isteğin zararlı olabileceğini mi düşünüyormuş ? Hangi açıdan zararlı olabilirmiş mesela...

Zararli olmasi degil de sanırım cok üstüne gelmesinden endiseleniyor. Yani erkek fizyolojisi surekli üreten bir mekanizma onu biliyorum. O konuda enerjik olmasi normal dedim çünkü sirkulasyonun devam etmesi lazım ama hani böyle devam eder mi bilmiyorum bende.

Korkmasın belini kırmaz arkadaşının :) E 20 li yaşlar şimdi aktif olmayacakta ne zaman aktif olacak garibim :)

Normal olmayan şey arkadaşınla bu kadar detaya inmeniz.Ben arkadaşın değil de senin sevgilin olduğunu düşündüm açıkcası.

Yo didikleyebilirler çünkü benim derdim değil bu :) kaldı ki başımn ağrımasina gerekce degil burda elestirilmek. :) sorarlarsa da cevabini verebilirim. :) henüz sevgilimle boyle yakınlaşma yasamayı da düşünmüyorum, en azından nisanlana kadar. :)

Ya biraz rahat bir kız aslında. Yani yaşayabilir de o anki kafasına bağlı biraz. dedigim gibi ileride esinin onu bezdirmesinden korkuyor anladigim kadariyla.

Arkadaşım sorduğunda da böyle bisey mi istiyosun da böyle gareketlerinle ima mı ediyosun diye, "Dünyanın binbir türlü hali var benim başıma bisey gelirse nolur sonra" diyomuş.
Çocuğu tebrik etmek lazım,şucümleyi kuracak erkek sayısı o kadar az ki dünyada...

Bence de evlenene kadar böyleler. Evlenince nasılsa kafesledim konumundalar.

Bu da baska bir sey aslında. Simdi de kafeslemis durumda zaten kızı

Normal olmayan şey arkadaşınla bu kadar detaya inmeniz.Ben arkadaşın değil de senin sevgilin olduğunu düşündüm açıkcası.

Bu derine inmemis hali bilakis. Bıraksam daha neler neler anlatacaktı.
Ama siz isterseniz benim sevgilimmis gibi yorum yapabilirsiniz. Ben sorunun cevabini alsam yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…