- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Yani her erkek boyle midir normal mi durumu? Ben de tam anlayamadım aslında derdini ama cok fazla istekli her yerde bi sıkıstırma derdinde falan dedi ama bizimki de cilveli falan bisey ondan da olabilir dedimAnormal bir şey göremedim.
Evet ben utandım dinlerken ama bu konularda dedigim gibi rahat biri. Sanırım yakın olmamzdan dolayi bana anlatti. Ben de ne denir bilemedim zatenBu tür şeyleri mahrem buluyorum arkadaşa anlatılmaz yani, tabi bence. Bunun cevabınu burdaki hiç kimse veremez. Kendi yaşayıp görecek evlenince.
Ya niye böyle başkalarının ardına sığınırsınız?
Yok arkadaşım şöyle de böyle de çocuk da böyle de.. Sen nerden biliyosun bunca detayı?Arkadaşının erkek arkadaşını itelemekten elleri mi meşgul bir üyelik alamıyor buradan?
Kardeşim yazsana bu benim benim sevgilim de böyle sizce normal mi diye?.. Herkes yardımcı oluyor zaten
Çok mu saf görünüyoruz oradan?
Iyi de benim sevgilim değil ki.kaldı ki öyle bisey olsa yazardım kimse tanimaz etmez beni burda. :)
Tesekkür ederimYok canım pek öyle olmuyor, erkekler evlenene kadar böyleler.
Arkadaşın 23 yaşında ve cinsel isteğin zararlı olabileceğini mi düşünüyormuş ? Hangi açıdan zararlı olabilirmiş mesela...
Korkmasın belini kırmaz arkadaşının :) E 20 li yaşlar şimdi aktif olmayacakta ne zaman aktif olacak garibim :)Tesekkür ederim
Zararli olmasi degil de sanırım cok üstüne gelmesinden endiseleniyor. Yani erkek fizyolojisi surekli üreten bir mekanizma onu biliyorum. O konuda enerjik olmasi normal dedim çünkü sirkulasyonun devam etmesi lazım ama hani böyle devam eder mi bilmiyorum bende.
Bence %200 senin sevgilin.
burada ilişkiler hakkında yeni konu açtıgında eski konuları çok didiklerler.İleride farklı konu açarken başın ağrımasın diye pekala böyle başka karakterlerin ardına sığınabilirsin.
Ya biraz rahat bir kız aslında. Yani yaşayabilir de o anki kafasına bağlı biraz.O yaşlarda normaldir.
Hem hormonlar yüzünden hem de tam anlamıyla cinsel bir hayatları olmadığındandır.
Ayrıca evlenince de öyle olması niye sorun olsun ki. Pekçok evlilik cinsellik yaşanmadığı ya da nadiren yaşandığı için bitiyor.
Ama arkadaşınız dikkatli olsun. İlişki ciddiye binmeden pişman olacağı şeyler yapmasın.
Çocuğu tebrik etmek lazım,şucümleyi kuracak erkek sayısı o kadar az ki dünyada...Arkadaşım sorduğunda da böyle bisey mi istiyosun da böyle gareketlerinle ima mı ediyosun diye, "Dünyanın binbir türlü hali var benim başıma bisey gelirse nolur sonra" diyomuş.
Bence de evlenene kadar böyleler. Evlenince nasılsa kafesledim konumundalar.
Normal olmayan şey arkadaşınla bu kadar detaya inmeniz.Ben arkadaşın değil de senin sevgilin olduğunu düşündüm açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?