Böyle rezil olurlar mı ?

Seninki daha beter 🤭 benim eltiye gidemez ataması antepe cıktı evlendikten sonra yüzüne bakmicaklar zaten
Aman aman, benim kv fenadır. Lafa gelince benden kötüsü yoktur ama geçen gün konuşurken yeni gelecek gelin senin gibi olsun insana karışsın diyor. Diyecektim e hani ben kavgacı, sizi evine almayan gelindim diye hadi dedim yorgunum uğraşmayacağım. İşine geldiği gibi yani. Yoksa oturur kocasıyla giydiğim elbisenin renginden saç boyama kadar yorum yaparlar, bazen diyorum acaba görmemişin gelini olmuş durumu mu var ki diye.

"Boyle rezil olurlar mi?" diye sormuşsun ama herkesin etrafi, herkesin kişisel tarzi farkli. Takmadin diye kpin aldigini nerden bilcek insanlar.

Ben dugunde takilan hicbir bilezigi, kolyeyi hicbiyerde takmadim bugune kadar. Kimsenin rezil oldugunu sanmiyorum. Altinlarim duruyor ustelik 5 yillik evliyim😂

Vermeseydiniz.
Giden gitti artık ama varsa kenarda köşede altınınız vermeyin artık her ne olursa olsun. 43 yaşında gencecik adam çalışsın bir zahmette ödesin borcunu.
Yerinizde olsam eşime de rest çekerdim para vermesin diye.
Takı konusuna birşey diyemem ama ben hiç takmadım set vs. 10 yıl olacak evleneli,duruyor oldugu gibi,düğünde taktım kaldırdım,kimsenin de ayıpladığını sanmıyorum,velev ki öyle bir ortam oldu ayıplasalar bile sizi ayıplarlar ,kayınpederinizin aldığını kim nerden bilecek? Kayinpederinizin de umuru olmaz bence,adam aşırı rahat

benimde düğünümde , hediye set takmıştı kayın peder ve kayın valide daha sonra gelip geri istedi kayınvalide o büyük görümcemden sırf benim aile ve çevreme hava olsun diye borç alınmışmış , o anki salaklıkla vermiştim , sonra kayınpeder geri istendiğini duymuş gelip benden özür diledi 3 ay içinde sana geri alıcam vs... aldımı tabiki hayır ama ben defalarca yüzlerine vurdum benim aileme neyin havasını attınız diye , halada susmam o yüzden sakın birdaha verme giden geri gelmiyor , emin ol hiç utanmıyorlarda

Kayınpederim bizim nişandan önce ben asla gelinimin kolundan bilezik almam demişti 🙄 Düğün borcu adı altında düğünde takılan hediyelikleri aldı.Çiftçilik borcu (benimle ilgisi olmayan bi borç sırf haciz gelmesin diye verdim) 3 bileziğimi aldı en son kredi kartı diye kolye aldı geriye 1 tane bileziğim kaldı işte ona da yol yapılıyor
Can alıcı soru şu neden veriyorsun altınlarını?

Benimde bişeyim yok 6 aylık evliyim ne edelim ya sağlık olsun ama. Yakanı kurtar kaynatandsn sebep borca girmesin eşin olan size olur oluyor da zate

Bizim bir tanıdık vardı bundan yıllar önce onunda altınlarını bir şekilde almışlar oda bayramda gazoz kapaklarından kolye bileklik yapıp takmış ve öyle bayram ziyaretine gitmişti 1 ay içinde aldılar kıza bütün altınlarını geri
Süpermiş ya sevdim cesaret işi

Ve kızlar olayın tam da sinir edici kısmı şu ki kayınpederim sürekli bizden torun istiyor 🙄 Ve daha 16 bin borç duruyor başlanmadı ona kayınpeder beyin kredi borcuna değil de bizim kendi düğün borcumuza gitseydi bari bilezik kolye inan üzülmezdim
Borçlarımız bitsin öyle yapıcaz diyin yüzleri varsa utanırlar ;)

Maşallah, bu nasıl bir taktiktir. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

Bence bir deneyin. Ben de merak ettim acaba olurlar mı? :KK48:

Back
X