Böyle saçmalama mı olur?!!?!

sosally

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
323
11
38
Ankara
Yine ben yine of. Arkadaşlar bugün erkek arkadaşımla mesajlaşırken bir şekilde konu belli bir noktaya geldiğinde bana "artık seninle o tarz şeyler konuşmak ilgimi çekmiyor (cinsellik kastediliyor)" ben de hala işin şakasındayım ciddiye almıyorum kalktım niye bana gerek mi kalmadı dedim o da bir süre konuştuktan sonra bana "belki de sana gerek kalmamıştır" gibi salak cümleler kurdu ben de delirdim tabii ki saatlerdir kavga ediyorum kalkmış bana diyor o an sen öyle bir cümle kurduğun için ben de saçmaladım. Böyle saçmalamak mı olur Allah aşkına? İlişkimi bitireceğim şu saatten sonra artık.

Cevap verirken alıntı yapmazsanız sevinirim direk diyaloğu yazdım bir süre sonra kaldırabilirim, yakalanmayayım.

Evet sacmalamış, ama bu nedenle ayrılık da olmaz.

Alıntı yapmasaydık iyiydi

3 aydır ailemin yanındayım görüşemiyoruz bu yüzden de içime kuşku düşürdü ve çok sinirlendim.

İçeriği bir süre sonra silmek gibi bir yetkiniz yok, zaten yönetim bile konuyu silmez, sadece üyelerin görmediği yönetim bölümüne kaldırırlar. Olur da içeriği silerseniz diye özellikle alıntı yaptım. Zaten içeriği tümden silmek ceza almanıza sebep olur, bilginize.

Alıntı yapmasaydık iyiydi

3 aydır ailemin yanındayım görüşemiyoruz bu yüzden de içime kuşku düşürdü ve çok sinirlendim.

Şahsınızla bir ilgisi yok sosally, alıntı yapılmayınca konu sahipleri içeriği ya değiştiriyorlar ya da siliyorlar, sonradan gelen üyeler de far görmüş tavşan gibi bakıyorlar konuya.

Saatlerdir kavga etmeniz gerekmezdi,o lafı duyduktan sonra bitti deyip nokta koymalıydınız.

Artık alıntılar benden önce yapıldığına göre alıntı yapabilirim sanırımEski konularınızı bilmiyorum hiç nasıl bir ilişkiniz var ama size böyle bişey söyleyince ''ahh canım zaten bende hergün senin hurilerle sırada bekliyodum gel de benimle de konuş'' derdim o etlefonu da yüzüne kapar bidaha ilgisini çekcek kadar pişman olana kadar da açmazdım

telefonda cinsellik konuşma durumu mu vardı
yok yahu sıradan bir sohbetti saçma bir noktaya geldi

anladım o halde onu rica edicem ^^

"Belki de sana gerek kalmamıştır " lafı bana pek istemsiz söylenmiş gibi gelmedi

Son düzenleme:
böyle şey şakasına bile olsa söylenmez yaa gerçekten saçmalık yani bnde olsam ayrlırdm madem gerek kalmamışsa ayrıl gtsin. tabi ben böle dsünüyorum canm karar gene senn kararın

Yani bir kadına söylenmemesi gereken bir laf, ne şakası ne saçmalaması olur benim mantığım kabul etmedi o yüzden

Belki de sana gerek kalmamıştır ne demek ola ki, Elizabeth'le daha derin bir ilişki mi kurdu nedir

sana gerek kalmadı lafı çok acımasız ya ayrıca seninle böyle şeyler konuşmak istemiyorum da ne demek ne yaşayacaksa ne konuşacaksa seninle konuşmalı

hep aynı muhabbeti yapıyorsanız sıkılmış olması normal. ama yok gayet yaratıcıyız diyosan sanırım ilişkiniz için tehlike çanları çalıyor :44:

Sen de başlangıçta aynını demişsin üstüne öyle demesi normal ben olsam gıcık etmek için ben de derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…