- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
- Konu Sahibi yansimasal
-
bu karar bayramların en büyüğüdür ne mutlu biz eğitim fakültesi mezunlarına onca işsiz öğretmen ordusunu,aglayan eğitimcileri unuttunuzmu size soruyorum sizin hakkınızmıydı fen edebiyat mezunu olupta öğretmenlik yapmak.birde kendinizi madur ilan etmeniz yokmu.sonunda adalet yerini buldu.
bu karar bayramların en büyüğüdür ne mutlu biz eğitim fakültesi mezunlarına onca işsiz öğretmen ordusunu,aglayan eğitimcileri unuttunuzmu size soruyorum sizin hakkınızmıydı fen edebiyat mezunu olupta öğretmenlik yapmak.birde kendinizi madur ilan etmeniz yokmu.sonunda adalet yerini buldu.
Sanki fen edebiyatlılar yüzünden atanamıyorsunuz.Ücretli kölelik olduktan sonra daha çoooook atanamazsınızbu karar bayramların en büyüğüdür ne mutlu biz eğitim fakültesi mezunlarına onca işsiz öğretmen ordusunu,aglayan eğitimcileri unuttunuzmu size soruyorum sizin hakkınızmıydı fen edebiyat mezunu olupta öğretmenlik yapmak.birde kendinizi madur ilan etmeniz yokmu.sonunda adalet yerini buldu.
olay eğitim fakültesi veya fen-edebiyat fakültesi mezunu olmakta değil zaten.. sistem başlı başına yanlış elbette düzeltilmesi gerek ama yöntemi bu olmamalı arkadaşlar ben kendime yediremiyorum 4 sene verdiğim emekleri, bu yapılan en son yapılması gerekirken ilk yapılıyor.. ozaman fen edebiyat fakültesini kapatsınlar kontenjanları artırdılar herkesi doldurdular, ikinci öğretimleri açıp öğrenciyi sömürdüler şimdi ticarethane mantığıyla nasılsa mezun oldun naparsan yap demek olmuyor.. madem formasyonu vermiceksin en başında insanlar bunu bilmeli ona göre bu yerleri tercih etmeli , fen edebiyatlar sözde akademisyen yetiştirmek için açılmış olsa da geneli öğretmenliği tercih ediyor bunu bile bile böyle bir kararı uygulamaya sokmaları mantıksız, o kadar emek ver birden hepsini elinden alsınlar düşündükçe çıldırıyorum..
ne komiksiniz yahuu fen edebiyat mezunu sanki torna tasviye mezunuymuş gibi aman öğretmen olamasınlar demek kıskançlıktan başka birşey değil. Bu arada fen edebiyat mezunu değilim hatta işletme mezunu olan ve bir güzel de üstüne ücretli öğretmenlik yapan biriryimhemde babalar gibi taş çıkarta çıkarta. Oldu bu memleketin memurluğu öğretmenliği polisliği amiri olmazsa yardımcılığı bankacılığı yani her kapısı eğitim mezununa açılsın başka mezunların kadrosuna gelince koşa koşa başvurun sonra aman efendim olmaz fen edebiyat öğretmen olamaz bırakalım bu kendimize yontmaları artık. kaç yıl çalışıyosunuz da millet sek sek oynuyor sanki pazara nur yağdı diye eğitim mezunu olmayı pek matah yapmayalım unutmayalım okumuş oldunuz bölümlerin kıymeti giriş puanınızla değil çıktıktan sonra ki özveri puanınızla daha ilgilidir kanımca.
çok komiksiniz
bizim okulda da var sizin gibiler.'aaa siz o konuyu anlatmadınız mı hala,ben 3 konu ilerdeyim gayet iyi gidiyoruz' diyorlar mesela.hep öndeler,hep kolay anlatıyorlar nasıl oluyorsa...ortak sınav hazırlıyoruz,aaa o sınıflaranoluyor biliyor musunuzsiz eğlenmeye devam edin,taş çıkarta çıkarta yapın işinizi! bu kadar kolay tabi siz de haklısınız
çok komiksiniz
bizim okulda da var sizin gibiler.'aaa siz o konuyu anlatmadınız mı hala,ben 3 konu ilerdeyim gayet iyi gidiyoruz' diyorlar mesela.hep öndeler,hep kolay anlatıyorlar nasıl oluyorsa...ortak sınav hazırlıyoruz,aaa o sınıflaranoluyor biliyor musunuzsiz eğlenmeye devam edin,taş çıkarta çıkarta yapın işinizi! bu kadar kolay tabi siz de haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?