- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
- Konu Sahibi yansimasal
-
Sadece öğretmenler değil herkes buna dikkat etmeli.Bu konudan bunu çıkarmanız,öğretmenleri bu şekilde suçlamaya çalışmak garip gerçekten çünkü hızlı bir şekilde yazıyoruz ve yazım hataları olması çok normal.Örneğin ben,genelde dikkat ederim ama bazen yanlış yazabiliyorum.Tıpkı sizin yukarıda yaptığınız soru işaretini unutmak gibi.Değil mi ama?Lütfen olayı artık bu boyutlara taşımayın.açık aramaya başlamak kadar çirkin birşey yok bence.
Sadece öğretmenler değil herkes buna dikkat etmeli.Bu konudan bunu çıkarmanız,öğretmenleri bu şekilde suçlamaya çalışmak garip gerçekten çünkü hızlı bir şekilde yazıyoruz ve yazım hataları olması çok normal.Örneğin ben,genelde dikkat ederim ama bazen yanlış yazabiliyorum.Tıpkı sizin yukarıda yaptığınız soru işaretini unutmak gibi.Değil mi ama?Lütfen olayı artık bu boyutlara taşımayın.açık aramaya başlamak kadar çirkin birşey yok bence.
Bir şeyi okuduğum zaman açık aramaya gerek görmeden neyin ne olduğunu anlayabiliyorum hanımefendi.Buna yorum yapacağınıza bir zahmet konuyla ilgili yorumlarıma yorum yapsaydınız.Konuyu da en başınsan okursanız uygulama hatasının tartışıldığı bir durumdan,oh oh iyi olmuş size de durumuna nasıl geldiğini görürdünüz.Asıl siz benim açığımı aramışsınız ama,ben sadece bu konuda değil her konuda dilimizin güzel kullanılmasını isteyen,dikkat etmeye çalışan ve ikaz eden biriyim.Bu gazete haberi de olur, televizyon altyazısı da olur,buradaki bir yorum da olur.Benim sülalem cumhuriyetin kuruluşundan öncesinden beri öğretmen olan bir sülale,Konya Kız Muallim Mektebinden beri.Her biri en az 30 yıl çalışarak emekli olmuş ve halen çalışan bu kadar öğretmenin içinde kendi eğitim hayatımı da katarak eleştiride bulunmam kadar doğal bir şey olamaz.Dahasını da söyleyim ailemde kız öğrencilerin eğitim fakültesi masraflarını karşılayan bir vakfın mensupları da var.Yani burada ne öğretmen düşmanlığı yapıyorum,ne açık arıyorum.Gayet net bir şekilde gerçeklerden bahsediyorum.Tüm yazdıklarımı okusaydınız anlardınız sanırım.Bu arada siz de yine hatalar yapmışsınız ama dilbilgisi dersi vermeyim şimdi.Yorumlarınızı tüm konuyu okuduktan sonra yapın lütfen.
Ben de açık aramadan direk okuduğum zaman yukarıda ki yorumda dil bilgisi (ayrı yazılır) hataları buldum. Ama böyle bir tartışmanın konu sahibine hiçbir faydası yok. Her konuda ikaz ederim diyorsunuz ama nedense bu hep öğretmen veya öğretmen adaylarına yapılıyor. Birbirimizin açığını aramayalım lütfen.
bu kararı veren "ben" değilim farkındasınız değil mi? :) size yaptığım ilk yorumum bu konudaki ilk yorumum değildi hatırlatmak istedim.konuya hakimim yani.üstelik sizin gibi muhteşem bilgi birikimine sahip bir insan varken bizler gibi yazım hataları yapan,donanımı olmayan zavallı eğitim fakültesi mezunu öğretmenlere laf düşer mi,ne haddimize? biz boş boş yazalım,siz yanlışlarımızı bulun ve düzeltin lütfen.bakın yine bir hata yapıp kendimle çelişip muhatap oldum,cevap hakkım doğdu çünkü siz de kusura bakmayın.
BU KONUDA YETERLİ DONANIMA SAHİP OLMAYIP.... cümlesi sizin değil miydi?işte bende ne kadar yetersiz olduğumu vurguladım:))Katinam ben ne demek istediğinizi anlıyorum ve bazı konularda size katılıyorum.ama o mesajınız gerçekten bana art niyetli gelmişti,genele yazılmış bir mesajdı..bir de ardından attığınız diğer sinirli mesajınız bende tepki oluşturdu.sizin savunduğunuz bu sistem yanlışlığını birkaç mesaj önce bende savundum.psikolog değilim,psikolojik danışmanım onu mu hatırladınız acaba?
=
Evet,o sözler bana ait.Yalnız bunu mesleki yetersizlik anlamında yazmamıştım.Evet genel olarak yazılmış bir mesajdı,içinde konuyu tam okumamayı dolayısıyla konuya hakim olmamayı da içeren bir anlamla.Bana cevap yazıp sonra da muhatap olmayı düşünmüyorum gibi bir cümle kurmanız da ben de bu hissi uyandırdığı için yazdım.Sinirli hiç değilim,öyle olduğunu düşündüğünüze göre sert ifade etmişimdir belki.Sizin de mesajlarınızı okuduğumda aynı şeyleri savunduğunuzu ben de gördüm.Benim yazım yanlışlarını ifade etmeme yaptığınız yorum da bana sinirli olduğunuzu düşündürdü ama art niyetli olduğunuzu asla değil.Ortada bir sorun kalmadığını düşünüyorum.
Başka bir '' Bir derdim var'' konusundaki yorumlardan aklımda kalmış mesleğiniz.Konuyla ilgisi yok,aynı kişi misiniz diye merak etmiştim.
evet bence de ortada sorun yok,sizinle tartışmak güzeldi :) hoşça kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?