Böyle terbiye edilir.

Tepki göstermesi o şekilde yanlış ama hastalığının verdiği durum birde rahatsız olmuşsa uslupsuz olmus fakat .Çocuk söyleye söyleye anlar anlamıyor diye boş bırakmak yanlış hastanede sessiz olunması gerektiği okul koridorlarinda sessiz olmasi gerektiği bunlari söyleye söyleye alisacaktir . Geç alışirsa hep bu tarz söylemler ile karşılaşırsınız sizin çocuğunuz olduğu için tahammül ediyorsunuz hasta ya da yaşlı ya da orda mesleki görevini icra eden kişiler yüksek volume sese anlayış göstermez neticede bebek değil artık.

Ayar değil bu... Şu laflarinla sende ayar vermeye calisiyon farkindaysan... cocuk bu çocukken yasayamayacaksa ne zaman yaşayacak.. Bana sakın ol hooop diyenin konuşma tarzına bak... elbetteki çocuklara tolerans göstermek zorundayız... Terbiyeli ol sus az ötede oyna diye çocuklara alan birakmadiniz... NE var yahu oynuyorsa bundan rahatsız olunurmu ya... Çocukların oynaması gönlünce eglenmesi en doğal hakkı... ve bu da terbiye edilmesi gereken birsey değil... Bunu bi anla önce...

Beddua? Bilakis tecrübe edinmelerini diliyorum :) ne dileyeceğimi de size soracak değilim.
iyi o zaman ben de sizin hayatınızda evlatlarınızdan hayır görmemenizi diliyorum,beddua mı değil bilakis tecrübe edinin:)
Ne kadar tuhaf insanlar var yav şu forumda

iyi o zaman ben de sizin hayatınızda evlatlarınızdan hayır görmemenizi diliyorum,beddua mı değil bilakis tecrübe edinin:)
Ne kadar tuhaf insanlar var yav şu forumda
harbiden ya kadına bak. beddua değilmiş dediği. fikrini belirtmiş. belirttiği fikrin geldiği nokta çok güzel

Ne kadar tuhaf insanla yav şu forumda
Haddinizi bilin bakalım sizinki birebir beddua ama hiç dert değil döner dolaşır sizi bulur :) daha çocuk sahibi olup yetiştirmeden ahkam kesmek burda.
Ve yorumlarınızdan hiç hoşlanmıyorum sayın üye.
Tuhaflık = siz

harbiden ya kadına bak. beddua değilmiş dediği. fikrini belirtmiş. belirttiği fikrin geldiği nokta çok güzel
Niye bu kadar korktunuz? Nasılsa her çocuğun konuşunca anlayabileceģini iddia ediyorsunuz rahat olun :)

Ahahahahah beddua edip başkasına bedduanız sizi bulur demek
Tabi evet tuhaf ben oldum bu durumda kesinlikle

Hastane ortamında insanların tahammülsüz olmaları çok normal aslında. Hastalık stres sıra bekleme yorgunluk... Hepsi bir araya gelince işte çatacak yer aramış teyzemiz. Sıkmayın canınızı. İlgilenmeyip bön bön bakan annelere ayar oluyorum ben de. Sanki ortam babalarının yeri de özgürlük sağlıyorlar güya çocuklarına. Ayrıca evet çocuğun anladığı bir dil illaki vardır. Konuşulmalı. Başka türlü nasıl olacak peki?

Niye bu kadar korktunuz? Nasılsa her çocuğun konuşunca anlayabileceģini iddia ediyorsunuz rahat olun :)
noldu az önce nokta diyodun. neyse. ben öyle bişey demedim. dediysem alıntıla. genel olarak söyledim. bi fikri savunmak için insanlara beddua etmen hoş bişey değil. ayrıca korkmak nasıl cümle öyle. garip

Evet heryer çocukların belli yasa kadar ☺

Ya lütfen çocuklarınızı uyarın gerçekten benimde çalıştığın yere geliyor anneler ve cocuklar ( markette calisiyorum) bazi anneler var almış çocuğu yanına ne dur demek var ne yapma demek var. Çocuk heryeri kırıp dokuyor annesi böyle bakıyor trene bakar gibi yada kasayı kurcalıyor daha bu akşam oldu hiçbişey demiyorlar çocuk dediğin de 6-7 yaşlarındaki çocuk
Ama bazı insanlara bakıyorum çocuğu 3 yaşında güzel güzel konuşuyor yapma çocuk yapmıyor anlamadığım o da çocuk o da çocuk o da anne o da anne!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…