- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
insanlara beddua etmen hoş bişey değilÇocuk konuşunca anlıyor diyenlere, konuştukları halde anlamayan çocukları olmalarını canı gönülden diliyorum
Ayar değil bu... Şu laflarinla sende ayar vermeye calisiyon farkindaysan... cocuk bu çocukken yasayamayacaksa ne zaman yaşayacak.. Bana sakın ol hooop diyenin konuşma tarzına bak... elbetteki çocuklara tolerans göstermek zorundayız... Terbiyeli ol sus az ötede oyna diye çocuklara alan birakmadiniz... NE var yahu oynuyorsa bundan rahatsız olunurmu ya... Çocukların oynaması gönlünce eglenmesi en doğal hakkı... ve bu da terbiye edilmesi gereken birsey değil... Bunu bi anla önce...Sen bi önce sakin ol da bakalım.. baskasının özgürlüğünün basladıgı yerde seninki biterrr!! Çocuk da olsa herkes için geçerlidir bu.. çocuk küçükse anne anlatacak.. öyle ayar verir gibi konuşma bana!!
Beddua? Bilakis tecrübe edinmelerini diliyorum :) ne dileyeceğimi de size soracak değilim.insanlara beddua etmen hoş bişey değil
evet bunun adı bedduadır. sorsan da iyi olur. insanlar düzgünce açıklama yapıyor direk bedduaya sarılman gereksizBeddua? Bilakis tecrübe edinmelerini diliyorum :) ne dileyeceğimi de size soracak değilim.
iyi o zaman ben de sizin hayatınızda evlatlarınızdan hayır görmemenizi diliyorum,beddua mı değil bilakis tecrübe edinin:)Beddua? Bilakis tecrübe edinmelerini diliyorum :) ne dileyeceğimi de size soracak değilim.
Offf uzatmayın, fikrimi yazıyorum ve sizinkini merak etmiyorum nokta!evet bunun adı bedduadır. sorsan da iyi olur. insanlar düzgünce açıklama yapıyor direk bedduaya sarılman gereksiz
harbiden ya kadına bak. beddua değilmiş dediği. fikrini belirtmiş. belirttiği fikrin geldiği nokta çok güzeliyi o zaman ben de sizin hayatınızda evlatlarınızdan hayır görmemenizi diliyorum,beddua mı değil bilakis tecrübe edinin:)
Ne kadar tuhaf insanlar var yav şu forumda
Haddinizi bilin bakalım sizinki birebir beddua ama hiç dert değil döner dolaşır sizi bulur :) daha çocuk sahibi olup yetiştirmeden ahkam kesmek burda.iyi o zaman ben de sizin hayatınızda evlatlarınızdan hayır görmemenizi diliyorum,beddua mı değil bilakis tecrübe edinin:)
Ne kadar tuhaf insanla yav şu forumda
Niye bu kadar korktunuz? Nasılsa her çocuğun konuşunca anlayabileceģini iddia ediyorsunuz rahat olun :)harbiden ya kadına bak. beddua değilmiş dediği. fikrini belirtmiş. belirttiği fikrin geldiği nokta çok güzel
Ahahahahah beddua edip başkasına bedduanız sizi bulur demekHaddinizi bilin bakalım sizinki birebir beddua ama hiç dert değil döner dolaşır sizi bulur :) daha çocuk sahibi olup yetiştirmeden ahkam kesmek burda.
Ve yorumlarınızdan hiç hoşlanmıyorum sayın üye.
Tuhaflık = siz
Hastane ortamında insanların tahammülsüz olmaları çok normal aslında. Hastalık stres sıra bekleme yorgunluk... Hepsi bir araya gelince işte çatacak yer aramış teyzemiz. Sıkmayın canınızı. İlgilenmeyip bön bön bakan annelere ayar oluyorum ben de. Sanki ortam babalarının yeri de özgürlük sağlıyorlar güya çocuklarına. Ayrıca evet çocuğun anladığı bir dil illaki vardır. Konuşulmalı. Başka türlü nasıl olacak peki?Bu gün biri 4 biride 2 yaşında çocuklarımla sağlık.ocağına gittik oğlumun okulda bir formu doktorun doldurması gerekiyordu.
Gittik.oturduk oğlumun okuldan bi arkadaşıda ordaydı ortada koştular. Ama bağırma çağırma yok çocuklar dolanıyorlar daha 1 dk olmadı
Ordan kadının biri sessiz otursunlar burası hastane dedi.
Bende söyleriz ama anlamazlar küçükler
Bu kadın durdu.BÖYLE TERBİYE VERİLİR. Dedi benim nevrim döndü. Biz terbiyesiz büyütüyoruz çocuklarımızı dedim sustu.
Şimdi kadına verdiğim cevap hos değil ama tavrına çok sinir oldum.
Napalım çocugumuz var diye işlerimizi yapmıyalımmı. Ben orda illa telefonmu verim otursun diye. O zamanda hemen telefon veriyorlar diyecekti
Çok sinirlendim gerçekten.
noldu az önce nokta diyodun. neyse. ben öyle bişey demedim. dediysem alıntıla. genel olarak söyledim. bi fikri savunmak için insanlara beddua etmen hoş bişey değil. ayrıca korkmak nasıl cümle öyle. garipNiye bu kadar korktunuz? Nasılsa her çocuğun konuşunca anlayabileceģini iddia ediyorsunuz rahat olun :)
Evet heryer çocukların belli yasa kadar ☺Hastane ortamında insanların tahammülsüz olmaları çok normal aslında. Hastalık stres sıra bekleme yorgunluk... Hepsi bir araya gelince işte çatacak yer aramış teyzemiz. Sıkmayın canınızı. İlgilenmeyip bön bön bakan annelere ayar oluyorum ben de. Sanki ortam babalarının yeri de özgürlük sağlıyorlar güya çocuklarına. Ayrıca evet çocuğun anladığı bir dil illaki vardır. Konuşulmalı. Başka türlü nasıl olacak peki?
aynısını sen yapınca nasıl da hoşuna gitmedi ama :)) hoş değilmiş işte yaptığı. insanlara öyle şeyler söylenmezAhahahahah beddua edip başkasına bedduanız sizi bulur demek
Tabi evet tuhaf ben oldum bu durumda kesinlikle
Anlayamadım :)Evet heryer çocukların belli yasa kadar ☺
hastane cenaze milletin özel eşyaları hariç. çocuklara sınırsız özgürlük alanı bırakmak da çocuğa zarar verirEvet heryer çocukların belli yasa kadar ☺
Bardak kırılırsa canın acır denilen çocuk bardakları fırlatıyor mesela. Ne bileyim sandalyeler havada uçuşuyor falan. Ben o kadar çaba göstermeme rağmen oğlumun anlayacağı dili bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?