Annesine sormadan emrivaki eve misafir , çağırmış annesi de sesin karşıya geleceğini düşünmeden seslenmiş diye yorumladımArkadaşlar eskı ısyerımden abla var yası buyuk kızıda var yıllardır gorusuyorum gecen kızı aradı goruselım dıye bnde dısarda oturalım dedı kızı bize gel eve dedı annesi ordan ısım var dedı bağırarak bn size gelıyım diye bısey demedim bn buna alındım cok
Olayın senle hiçbir alakası yok ki. Kadının işi varmış eve misafir çağırma demiş sen olduğunu bile bilmiyor belkiArkadaşlar eskı ısyerımden abla var yası buyuk kızıda var yıllardır gorusuyorum gecen kızı aradı goruselım dıye bnde dısarda oturalım dedı kızı bize gel eve dedı annesi ordan ısım var dedı bağırarak bn size gelıyım diye bısey demedim bn buna alındım cok
Evrt bılıyorAnnesi sizinle konuştuğunu biliyor muydu yani başkası sanmış olabilir mi?
Evet öyle bn illa size gelıyım demedim bağırması sacmaAnnesine sormadan emrivaki eve misafir , çağırmış annesi de sesin karşıya geleceğini düşünmeden seslenmiş diye yorumladım
Iste oyle dese sorun yok kabaydıAnnen müsait değilmiş canım, dışarı çıkalım istersen diye nezaketimle döverdim
Gözlerde sorun varVirgül mirgül hak getire,annesi menopozda diye yorumladım.
Tmmda bn evıne gelıyım diye zorlamadımkıTam bayram öncesi, temizlik vakti. Evin kızı annesine sormadan hareket etmiş. İnsanlar her an misafir ağırlamaya hazır olmayabilir.
Yok biliyorAnnesi sizinle konuştuğunu biliyor muydu yani başkası sanmış olabilir mi?
Tmmda bn evıne gelıyım diye zorlamadımkı
Çocukluğumda bile üst kattaki yengem "hadi annen merak eder evine git" Dediğinden beri uzun süre gitmedim halâ da unutmamışım, sende annesine hiç görünme belki zamanla anlarlarYok biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?