Boyle yapana tepkınız ne olurdu

yasam0606

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
200
-8
13
33
Arkadaşlar eskı ısyerımden abla var yası buyuk kızıda var yıllardır gorusuyorum gecen kızı aradı goruselım dıye bnde dısarda oturalım dedı kızı bize gel eve dedı annesi ordan ısım var dedı bağırarak bn size gelıyım diye bısey demedim bn buna alındım cok

Annesine sormadan emrivaki eve misafir , çağırmış annesi de sesin karşıya geleceğini düşünmeden seslenmiş diye yorumladım

Alınacak ne var, demek ki samimi değilsiniz, bende diyorum arayana isim var sonra gel ya da başka plan yapalim diye, işi varsa evine almak zorunda değil yani, normal.bir şekilde söylemiş bence alınacak bı durum yok, bana da söylendiğinde tamam diyorum düşünmüyorum bile üzerine

Olayın senle hiçbir alakası yok ki. Kadının işi varmış eve misafir çağırma demiş sen olduğunu bile bilmiyor belki

Ya bu çok alınacak bir şey değil bence ya. Kızı annesine sormadan misafir çagırmıs, annesi de işi olduğunu söylemiş he ses karşı tarafa gider mi gitmez mi dusunememis olabilir veya bunu düşündüyse bile basit görgü kurallarını bilmiyor olabilir. Sonuç olarak evet size biraz ayıp olmuş ama bu kadar kafaya takılacak bir durum değil. Ben telefonu kapattıktan sonra gülüp dalga geçerdim. Herkesin evi her an müsait olmayabiliyor. Kızda da hata var önce annesine sormalıydı.

Var böyle ev halkından telefonla konuşana saygı göstermeyip , arkadan günlük hayatına devam edip ağzı istediğini salanlar .
Mevzunun sizle ilgisi yok ama evdeki iletişimsizlikle alakalı

Tmmda bn evıne gelıyım diye zorlamadımkı

Yahu anladım zorlamadınız kadında, kızına müsiat değilim dedi. Alınacak, kırılacak bir şey yok. Kimse kimseyi her an ağırlamak zorunda değil. Müsiat değilim lafına alınılmaz. Kadın belki o an belki can hiraş temizlik yapıyor, belki hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…