Ben aradım konuştum art niyetli degılım dedı senın bize zararın yok alınganlık yapmışsın dedıÇocukluğumda bile üst kattaki yengem "hadi annen merak eder evine git" Dediğinden beri uzun süre gitmedim halâ da unutmamışım, sende annesine hiç görünme belki zamanla anlarlar
Tmmda ısım var dıye bağırmasına gerek yok evlerine gitmeye meraklı değilimYahu anladım zorlamadınız kadında, kızına müsiat değilim dedi. Alınacak, kırılacak bir şey yok. Kimse kimseyi her an ağırlamak zorunda değil. Müsiat değilim lafına alınılmaz. Kadın belki o an belki can hiraş temizlik yapıyor, belki hasta.
Eve gidip gitmemek onemlı degıl tavrı kabaAnnen müsait değilmiş canım, dışarı çıkalım istersen diye nezaketimle döverdim
Isım var dıye bağırması sacma geldı dun aksamda cagırdılar ararım dedı aramadı gitmedim bndeTepki vermezdim ben.
Herkes basit görgü kurallarına hakim değil ülkemizde.
Tamam da kızı annesine sormadan eve çağırmış annesi de kızına seslenmiş. Konunun senle bir alakası yokEvet öyle bn illa size gelıyım demedim bağırması sacma
Biraz oyle bn yalaka degılım evıne gitmeye cok mrklı degılımAnnesi çok terbiyesizmiş
Hay Allah ne desem elimde kalıyor. O zaman tatlıya bağlayın gitsin yavrumBen aradım konuştum art niyetli degılım dedı senın bize zararın yok alınganlık yapmışsın dedı
Evet yok ısım var dıye bağırması o anki tarzı gorseydınTamam da kızı annesine sormadan eve çağırmış annesi de kızına seslenmiş. Konunun senle bir alakası yok
Dun çağırdılar geri dönmesine gıtmedjmHay Allah ne desem elimde kalıyor. O zaman tatlıya bağlayın gitsin yavrum
Benim annem de böyleydi, beni arkadaşlarıma çokça kez rezil etmiştir. Lise üniversite hatta sonrasında bile evime bir gün olsun arkadaşlarımı çağıramadım. Hep işim var diye bağırırdı arkadaşlarım da duyar ve gücenip gelmezdiBiraz oyle bn yalaka degılım evıne gitmeye cok mrklı degılım
Iste benı tek anlayan sensin sagol yaBenim annem de böyleydi, beni arkadaşlarıma çokça kez rezil etmiştir. Lise üniversite hatta sonrasında bile evime bir gün olsun arkadaşlarımı çağıramadım. Hep işim var diye bağırırdı arkadaşlarım da duyar ve gücenip gelmezdi
Samimiyiz tam tersi evıne giderim o yüzden alındımAlınacak ne var, demek ki samimi değilsiniz, bende diyorum arayana isim var sonra gel ya da başka plan yapalim diye, işi varsa evine almak zorunda değil yani, normal.bir şekilde söylemiş bence alınacak bı durum yok, bana da söylendiğinde tamam diyorum düşünmüyorum bile üzerine
Bnm evıne gitmek gıbı niyetim yok ztn nıye algılamak ıstemıyosun tavrı kaba dedımYahu anladım zorlamadınız kadında, kızına müsiat değilim dedi. Alınacak, kırılacak bir şey yok. Kimse kimseyi her an ağırlamak zorunda değil. Müsiat değilim lafına alınılmaz. Kadın belki o an belki can hiraş temizlik yapıyor, belki hasta.
Tamam yahu sana değil kızına sesleniyo duysun diye içerden seslenmiş uzatma bu kadarEvet yok ısım var dıye bağırması o anki tarzı gorseydın
Samimi olsan alinmazdin işte, kadın belli ki kızına demiş sen duymussun ya da samimi olduğunuzu düşünüp ortaya söylemiş alınacak bı durum yok iki türlü de, işi varmış yani o kadar basitSamimiyiz tam tersi evıne giderim o yüzden alındım
Aynı evi paylan insanlara danışmadan misafir davet etmek saçma ve çok saygısızca bir şey. Kadının haberi olmadan davet etmiş belli değil mi? İşi vardır ya da yoktur müsait değildir gayet normal bir şey siz niye aliniyorsunuz? Biraz mesafe koyarsınız o da kibar bir şekilde söylemediği için.Arkadaşlar eskı ısyerımden abla var yası buyuk kızıda var yıllardır gorusuyorum gecen kızı aradı goruselım dıye bnde dısarda oturalım dedı kızı bize gel eve dedı annesi ordan ısım var dedı bağırarak bn size gelıyım diye bısey demedim bn buna alındım cok
Bnm evıne gitmek gıbı niyetim yok ztn nıye algılamak ıstemıyosun tavrı kaba dedım
Tmmda bn evıne gelıyım diye zorlamadımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?