- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Herkese merhaba, bir konuda gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Ben yapım gereği kıskanç bir insanım. Eşim hayatıma girince bu yanımı baya törpüledim aştım kendimi. Eşim de çok sosyal bir insandır, çok arkadaş canlısıdır. Ben ise; "sürekli birileriyle tanışıp arkadaş olmaya ne gerek var az olsun öz olsun" kafasındayım. Ama neyse eşimle ortak bir noktada buluşuyoruz, dengeliyoruz durumu. Her ne kadar dengelesem de bazı dönemler oluyor ki kıskançlığım arşa çıkıyor
eşime her ne kadar çaktırmamaya çalışsam da görüyor tabi anlıyor. Bazen ise hiç kıskanmıyorum pamuk gibi oluyorum. Daha çok boş olduğum zaman yani bir uğraşım olmadığı zamanlar kıskançlığım artıyor. Bazen de eşimin sosyal medya hesaplarını stalklıyorum, can sıkıntısı ve merak ettiğimden dolayı. İlişkimizin ilk başladığı zamanlarda ben hesap şifrelerimi vermek veya onunkini almak istemedim. Hala da istemiyorum ama işte merak ediyorum arada. Gelip bana anlatıyor şununla tanıştım bununla tanıştım arkadaş olduk diye, gülüyorum yahu ne gereği var garipsin diyorum. Neyse işte bazen de stalk yaparken yeni biriyle (özellikle kadınsa) takipleştiği zaman ona "bu kim? Nereden tanıyorsun iş arkadaşın mı?" gibisinden soruyorum oda açıklıyor. Yani tamamen merak, merak ediyorum. Bazen eklediği erkekleri bile sorduğum oluyor bu kim diye. Neyse bugün işten gelince gülerek dedi ki "canım bugün iki üç kişi ekledim, birisi eski kurs hocam diğerleri ise iş yerinden birkaç arkadaşım, şimdi sorarsın senin sağın solun belli olmaz sen sormadan ben söyleyeyim dedim" dedi. Bende güldüm "iyi yapmışsın canım, bayadır seni stalklamamıştım iyi hatırlattın" falan dedim oda bak bak aynen stalk zamanı geldi diyerek güldü. Ama demek ki adam özellikle son birkaç aydır sık sık stalk yaptığımın farkında, bunu düşünerek gelip bana açıklama yapıyor. Bu kötü bir şey mi? Ona güvenmediğimi düşünsün istemiyorum, böyle yaparak yanlış mı yapıyorum acaba? Yani yanlış mı yapıyorum derken acaba ona güvenmediğimi düşünür mü? İlk defa böyle gelip açıklama yaptı garibime gitti biraz.