- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
-
Cunku mevlute giderken beni aradi hadi canim gec oldu dedi bende rahatsizim siz onden gidin birazdan gelirim dedim oda anladi orda biz kosede konusurken o densizde kulagini dayayip boyle bir terbiyesizlik etti
Aynen benim yaş 29 evlenenli de baya oldu. Özellikle çocuğu olanlar hava atmak için sanırım sürekli bu muhabbeti açıyor. Bıkkınlık geldi. Düşünmüyorum deyince niye ısrara devam edilir ki. Bana daha olmuyo mu diyen olmadı ama olursa ağzına edicem çok net. Sinirliyim bu konuda baya. Millete ne bu konudan hadsizlerhemen hesap kitap yapıyolardır kafalarında
hmmm yaşı 30 oldu
şu kadar yıllık evliler hala çocuk yok
o zMannn kesin kısır
diye etiketi yapıştırıveriyolardır zihinlerinde saniyeler içinde
Bazi seyler insanin elinde degildir ben aniden fenalastim ve hastaneye kaldirildim ameliyata alindim otomatikmen duyuldu ve herkes ziyarete geldi ve doktor hamile kalmami soyledi haa soyle ki kalamayan biri degilim zaten cok sukur sadece gec kaliyorum bir oglum var ve iki dusuk yaptim yani hani bazen bazi seyler gizli kalmiyor diye bir deyim varya ondan bahsediyorum yoksa kim kendini reklam eder insanlara kac sayfadir olayin aciklamasini yapiyorum zaten okunsun lutfen ya onyargiya gerek kalmaz o zmnBen cok acik görüslü biriyimdir, annem ile bircok seyi konusabilirim, hatta babam ile bile konusabilirim fakat belli sinirlar vardir. Ben gidip kendi anneme bile "bebek icin deniyoruz" diyemem, kalmis esimin halasi. Ha bir tedavi felan gerektiriyorsa kim bilir o sürecte yanimda olmasini isterim, bilemem fakat normalde böyle seyleri konusmam, gerekmez cünkü.
Kesinlikledensizi boşverde sen anlatma kimseye.. rahatsızım dediğinde neyin var deyince geçiştirebilirdin..
aile içi konuşacak malzeme verme.. densiz çok zaten ille birine denk gelir..
İşte bu zihniyetten dolayı 4 yıldır çocuğumın olmadığını herkesten sakadım ve saklıyorum.Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Rabbim ıslah eylesin bu zihniyeti. Gerizekalı salak kadın. Esimin dayisinin kizindan bahsediyorum hadsiz, patavatsiz, densiz ...... Ya bi oglum var Rabbim bagislasin insaAllah. Bugun mevlutteydik esimin kuzeni vefat etti oradaydik. Ilk bayrami allah sabir versin insaAllah. Yemekler yapilio ev tiklimtikis dogal olarak yas evi. Kosede esimin dayisinin kizi ila halasi salata yaparken bayramlastik hala da bana canim gecmis olsun rahatsizmissin adet olmussun neyse uzulme yasin genc hamile kalirsin elbet allahin izni ile dedi. Bu arada ben 9 ay once laparoskopi oldumda gebe kalabilmek icin cabaliyoruz esimle ondan dolayi oyle dedi hala. Bende aynen halacim saglik olsun zaten ben dusunmuyorum ama oglusuma bi kardes olsun die yapioruz cok cocuk dsnmyrz esimle 2 cocuk nese ben bunu soyledim esimin densiz hadsiz terbiyesiz kendini bilmez dayisinin kizi da donup ne dese begenirsiniz ? Ay kusura bakma yanlisda anlama ama cocugu olmayan tutmayan herkeste dusunmuyoruz dio acikca soyle iste kalamiyorum olmuo tutmuo die. Bizim gelinede soruyorum nie getirmiosun ay ben dusunmuyorum dio bende diorum ki olmuo tutmuyor de ne yalan syluyosunuz dsunmuyoruz die bende donup kalamiyosam oglumu leylekler mi getirdi 2 kere dusuk yaptim bunlar nereden gelior o halde dedim halada lafi degistirdi hemen kibarlik etti dua etsin yas evi buyuk bir ates aci var o evde ev tiklim tiklim yoksa onu orda fena benzeticektim. Cok sinirliyim moralim fena bozuk allah kahretsin bu zihniyeti insana kısır muamelesi yapıyorlar lanet olsun ya bugun kendi kendime 9 ay oldu ben neden hamile kalamsfim laparoskopiden sonra diye sorup kendimi yiyip bitirdim nefret ediyorum nefret
Bazi seyler insanin elinde degildir ben aniden fenalastim ve hastaneye kaldirildim ameliyata alindim otomatikmen duyuldu ve herkes ziyarete geldi ve doktor hamile kalmami soyledi haa soyle ki kalamayan biri degilim zaten cok sukur sadece gec kaliyorum bir oglum var ve iki dusuk yaptim yani hani bazen bazi seyler gizli kalmiyor diye bir deyim varya ondan bahsediyorum yoksa kim kendini reklam eder insanlara kac sayfadir olayin aciklamasini yapiyorum zaten okunsun lutfen ya onyargiya gerek kalmaz o zmn
Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Rabbim ıslah eylesin bu zihniyeti. Gerizekalı salak kadın. Esimin dayisinin kizindan bahsediyorum hadsiz, patavatsiz, densiz ...... Ya bi oglum var Rabbim bagislasin insaAllah. Bugun mevlutteydik esimin kuzeni vefat etti oradaydik. Ilk bayrami allah sabir versin insaAllah. Yemekler yapilio ev tiklimtikis dogal olarak yas evi. Kosede esimin dayisinin kizi ila halasi salata yaparken bayramlastik hala da bana canim gecmis olsun rahatsizmissin adet olmussun neyse uzulme yasin genc hamile kalirsin elbet allahin izni ile dedi. Bu arada ben 9 ay once laparoskopi oldumda gebe kalabilmek icin cabaliyoruz esimle ondan dolayi oyle dedi hala. Bende aynen halacim saglik olsun zaten ben dusunmuyorum ama oglusuma bi kardes olsun die yapioruz cok cocuk dsnmyrz esimle 2 cocuk nese ben bunu soyledim esimin densiz hadsiz terbiyesiz kendini bilmez dayisinin kizi da donup ne dese begenirsiniz ? Ay kusura bakma yanlisda anlama ama cocugu olmayan tutmayan herkeste dusunmuyoruz dio acikca soyle iste kalamiyorum olmuo tutmuo die. Bizim gelinede soruyorum nie getirmiosun ay ben dusunmuyorum dio bende diorum ki olmuo tutmuyor de ne yalan syluyosunuz dsunmuyoruz die bende donup kalamiyosam oglumu leylekler mi getirdi 2 kere dusuk yaptim bunlar nereden gelior o halde dedim halada lafi degistirdi hemen kibarlik etti dua etsin yas evi buyuk bir ates aci var o evde ev tiklim tiklim yoksa onu orda fena benzeticektim. Cok sinirliyim moralim fena bozuk allah kahretsin bu zihniyeti insana kısır muamelesi yapıyorlar lanet olsun ya bugun kendi kendime 9 ay oldu ben neden hamile kalamsfim laparoskopiden sonra diye sorup kendimi yiyip bitirdim nefret ediyorum nefret
Çok haklısın. İnsanın hassas olduğu noktaya böyle dalan tiplerin vardır bir yarası emin ol.Sende deki ona bekar ise "Ay kusura bakma canım, evde kalıp kokuşmuş herkeste kafama göre birini bulamadım daha, evlenmeyi düşünmüyorum diyor "
2 cocugu var evliO çok bilmişin cocuğu varmı?
Yok çok büyük konuşmuş çocuk sahibi olamazsa "deniyoruz olmuyor, tutmuyor ne yapalım ben kısırım" der millete...
Densiz...
Insan kısır da olabilir, bu bi kusur degil, kısır muamelesi demeniz filan da hos degil..
insan Allah'tan korkar bu konularda agzina geldigi gibi konusurken.. Veren Allah vermeyen Allah, bi insan yaratiliyo, biz kimiz ki.. Hadsiz biriymis belli ki, muhatap dahi almazdim..
Çocuk isteğinizi kimseye söylemeyin en yakınlarınıza bile. Adet olmuşsun üzülme diyen bir hala akabinde onun sözünün üstüne o lafları ederek tüyü diken bir dayı kızı. Sizin kadinsal sorunlarınızın muhabbeti eşinizin sülalesine mi kaldı? Bence biz cocuk düşünmüyoruz diyerek onların bu beklentilerini kırın. 2. Çocuk isteğinizi kimse bilmesin.
Haklisin kesinlikleRegl açıklaması yapmak zorunda değildiniz elbet ama samimi görüp boş bulundunuz sanırım.
Sizin çocuk denemelerinize kadar çetele tutan hadsizlere, hiçbir şekilde bilgi vermeyin bundan sonra. Bir yerde denk gelip yine konu açılacak olursa da (içiniz bu şekilde ferahlayacak ise) açarsınız ağzınızı yumarsınız gözünüzü. Esasen dikkate almaya değer bile değil, laf belli eden belli. Hadsizin ağzından hadsizlik akar, napsın kadıncağız? İletişim yolu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?