Boynum ve dekolte bölgem tavuk derisi gibi

morian

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
56
3
298
Evet arkadaşlar benim boynum ve dekolte bölgem pütür pütür çok rahatsızım bu durumdan.Ben 18 yaşlarındayken yüzümde tüylenmeler olmaya başlamıştı ondan sonra bu şekilde oldu yani normal bir bayanınki gibi pürüzsüz değil erkek derisi gibi bu durumu yaşayan varmı acaba ya da bi çözümü

Benim de öyledir ama kendime bunun gibi dertler için "sana rahat battı heralde" diyip çayımı yudumlamaya devam ediyorum:)
Kadın için boyun ve dekolte de önemli bölgeler ama. Doğrudan göz önünde .Allah şifa versin

Benimde bacaklarım böyle maalesef geçmiyor. Ama lazer sonrası azaldı

Nasıl yani, ellemeden de belli oluyor mu? Benim de üst kollarım öyle pütürlü, keratin fazlalığı sebep diyorlar. Düzenli kese ve nemlendirme ile çözüm bulanlar varmış, ama ben hiç uğraşamam...aşırı tembellim maalesef.

bir cildiyeciye görünün.

Bittercoffee 'nin dediği gibi paketli ürünleri mümkün olduğunca tüketmeyin.

tedavi olduğunuzda özgüveninizin çok fazla arttığını göreceksiniz

Benimde bacak ve kollarimin ustlerinde vat gluten hassasiyetimden diye biliyorum.glutensiz beslenmeye ozen gosterebilirsiniz.sifa dilerim.

Keseden sonra her banyoda bunu kullan kuzum cok iyi geliyor yalniz islakken kullan kuruyken acitabilir (seliulit icinde cok faydali)

Fakat tuylenme yazdin o pütürlerden ince tüy çıkmiyor degil mi?o baska birseylerin belirtisi şahit oldum da

Eklentiler

• Kurtaricim.webp
    5 KB · Görüntüleme: 49
Önemsiz gibi görünen önemli bir dert. Cildiyeye gidin mutlaka,umarım vardır bir çözümü. Bayanda görmedim daha önce ama erkek bir arkadaşımız dediğiniz gibiydi. Sanki güneşte kızarmış ve pütür pütür tabiri caizse sizinde dediğiniz gibi tavuk derisine benziyordu. Erkek olmasına rağmen dekoltesindeki o görüntü dikkat çekip bizim diğer arkadaşlarla aramızda konuşmamıza sebep olmuştu. Bayanda durum daha ciddi. Acil şifalar

Benim bacaklarım aynı şekildeydi lazer sonrası pürüzsüz oldu ama boyun ve dekolte için cildiyeye gidin

Benim üst kollarım, bacaklarım, boynum, dekolte bölgem de öyle. Cildiyecilere de gösterdim. Yapacak bişey yok senin derin böyle diyip postaladılar beni. Benim hormonlarım da sıkıntı var, ondan diye düşündüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…