Boynum ve dekolte bölgem tavuk derisi gibi

Bende ince ayva tüyler de var. Hatta lazer görmediği için yazın sadece üst koluma ağda yaptırıyorum. Sivilceye benzer şeyler çıkıyor. Onlarda kahverengi lekeler bırakıyor.

Kusura bakmayın başlığa istemsiz güldüm. İnşallah bulursunuz şifasını

Kadın için boyun ve dekolte de önemli bölgeler ama. Doğrudan göz önünde .Allah şifa versin
Yüz de önemli aslında her bölge önemli ama ufak kusurlar için kadınların kendini
Öyle demeyin vücudunuz size sinyal veriyor önlemini almazsanız belki de geçirgen bağırsak sendromuna bile yakalabilirsiniz Allah muhafaza.
Tenim genel olarak böyledir genetik olarak. Bir anormallik olsaydı doktorum uyarirdi

Bizim bahçemiz var kendimiz yetistiriyoruz sebzeyi de bol tuketiyorum ama spor yapiyorumkas oluşumu için mecburen süt peynir sporun peşinden dört yumurta yemem gerekiyor

O yüzden ne yapacağımı bilememiş durumdayım .
Teşekkürler

Evet çok ince tüyler var kıl kökü yani bunlar neyin belirtisi olduğunu düşünüyorsunuz?
Orayı sert bir şekilde keselerseniz de oluyor öyle. Benim öyle olmuştu. Tüyler kırılınca batık gibi durdu. Gözenekleri belirginleşti.

Benim de bacaklarimda var pütürlükler, içerisinde üre olan nemlendirici kullanıyorum cok azaldi, birde kese yapıyorum. Eğer bahsettiğiniz şey topak topak yeni tüyler alınmış gibi gorunmesiyse, ben böyle care buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…