Bende ince ayva tüyler de var. Hatta lazer görmediği için yazın sadece üst koluma ağda yaptırıyorum. Sivilceye benzer şeyler çıkıyor. Onlarda kahverengi lekeler bırakıyor.
Evet arkadaşlar benim boynum ve dekolte bölgem pütür pütür çok rahatsızım bu durumdan.Ben 18 yaşlarındayken yüzümde tüylenmeler olmaya başlamıştı ondan sonra bu şekilde oldu yani normal bir bayanınki gibi pürüzsüz değil erkek derisi gibi bu durumu yaşayan varmı acaba ya da bi çözümü
Sağlığınız için 41 gün sebzeyle besleniverin. Değmez mi? Üstelik şimdi yaz ayındayız çeşit çeşit sebze var. Farklı usüller deneyerek farklı lezzetler çıkarabilirsiniz. Sonrasında da sağlıklı beslenmeye dikkat ederseniz bidaha tekrar etmez rahatsızlığınız.
Bizim bahçemiz var kendimiz yetistiriyoruz sebzeyi de bol tuketiyorum ama spor yapiyorumkas oluşumu için mecburen süt peynir sporun peşinden dört yumurta yemem gerekiyor
O yüzden ne yapacağımı bilememiş durumdayım .
Teşekkürler
Evet arkadaşlar benim boynum ve dekolte bölgem pütür pütür çok rahatsızım bu durumdan.Ben 18 yaşlarındayken yüzümde tüylenmeler olmaya başlamıştı ondan sonra bu şekilde oldu yani normal bir bayanınki gibi pürüzsüz değil erkek derisi gibi bu durumu yaşayan varmı acaba ya da bi çözümü
Benim de bacaklarimda var pütürlükler, içerisinde üre olan nemlendirici kullanıyorum cok azaldi, birde kese yapıyorum. Eğer bahsettiğiniz şey topak topak yeni tüyler alınmış gibi gorunmesiyse, ben böyle care buldum