Evet arkadaşlar benim boynum ve dekolte bölgem pütür pütür çok rahatsızım bu durumdan.Ben 18 yaşlarındayken yüzümde tüylenmeler olmaya başlamıştı ondan sonra bu şekilde oldu yani normal bir bayanınki gibi pürüzsüz değil erkek derisi gibi bu durumu yaşayan varmı acaba ya da bi çözümü
Neden ?Süt ve süt ürünlerini hayatınızdan çıkarın, paketli gıdalardan uzak durun
Neyin belirtisiKeseden sonra her banyoda bunu kullan kuzum cok iyi geliyor yalniz islakken kullan kuruyken acitabilir (seliulit icinde cok faydali)
Fakat tuylenme yazdin o pütürlerden ince tüy çıkmiyor degil mi?o baska birseylerin belirtisi şahit oldum da
Nedeni hastalığı ilaçla baskılamak değil kökten çözüm bulmak. Konu sahibinin anti inflamatuar beslenmesi öncelikli ve kökten tedavi şekli.Neden ?
Bana riyazet denilen bı diyet önerildi kökten tedavi için.Nedeni hastalığı ilaçla baskılamak değil kökten çözüm bulmak. Konu sahibinin anti inflamatuar beslenmesi öncelikli ve kökten tedavi şekli.
Öyle demeyin vücudunuz size sinyal veriyor önlemini almazsanız belki de geçirgen bağırsak sendromuna bile yakalabilirsiniz Allah muhafaza.Benim de öyledir ama kendime bunun gibi dertler için "sana rahat battı heralde" diyip çayımı yudumlamaya devam ediyorum:)
Sağlığınız için 41 gün sebzeyle besleniverin. Değmez mi? Üstelik şimdi yaz ayındayız çeşit çeşit sebze var. Farklı usüller deneyerek farklı lezzetler çıkarabilirsiniz. Sonrasında da sağlıklı beslenmeye dikkat ederseniz bidaha tekrar etmez rahatsızlığınız.Bana riyazet denilen bı diyet önerildi kökten tedavi için.
Seboreik dermatitim var .
Ama 41 gün sadece sebzeyle beslenemem ki ben.
Sizde öyle deyince ilgimi cekti
Evet çok ince tüyler var kıl kökü yani bunlar neyin belirtisi olduğunu düşünüyorsunuz?Keseden sonra her banyoda bunu kullan kuzum cok iyi geliyor yalniz islakken kullan kuruyken acitabilir (seliulit icinde cok faydali)
Fakat tuylenme yazdin o pütürlerden ince tüy çıkmiyor degil mi?o baska birseylerin belirtisi şahit oldum da
Bende bu cevabı alacağımı düşündüğümden gitmedim şimdiye kadar peki siz de rahatsız oluyormusunuz mesela ben dekolte ya da v yaka kıyafet giymek istemiyorum hiç çok rahatsız oluyormBenim üst kollarım, bacaklarım, boynum, dekolte bölgem de öyle. Cildiyecilere de gösterdim. Yapacak bişey yok senin derin böyle diyip postaladılar beni. Benim hormonlarım da sıkıntı var, ondan diye düşündüm hep
Benim çocukluğumdan beri böyle olduğu için sanırım alıştımBende bu cevabı alacağımı düşündüğümden gitmedim şimdiye kadar peki siz de rahatsız oluyormusunuz mesela ben dekolte ya da v yaka kıyafet giymek istemiyorum hiç çok rahatsız oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?