Boynum ve dekolte bölgem tavuk derisi gibi

aynı durummu bilemiyorum ama bir fenomen benzer bişey için bi yöntem bulmuş, önce tonikle siliyor sonra bebek pudrası döküyor... azaldı bayaa diyordu....

Bana kuru cilt gibi geldi benim de t bölgem öyledir. 2 lt su icince normalleşiyor.

a vıtamınınden zengın beslenmelısınız cılt nemı onemlı nemlendırıcı uygulamalısınız kuru cıltde daha kotu hale gelıyor cunku
vucut peelınglerı duzenlı keseler bol nemlendırme herkesden daha fazla su ıcmenız gerek asla nemsız bırakmayın kendınızı
bırde epılasyon seklınız kullandıgınız vucut jellerı ve genetık faktor hepsı etkıler bu durumu

benimde bacaklarim ve omuzum öyleydi uzun zamandir, kısa giydigim icin rahatsiz oluyordum ne yapsak çare olmadi, en son bi tür egzama olabilir mi acaba dedim ( zaman zaman nükseden egzamalarim, alerjik cildim, aşiri hassas) ve bi nedemek amaçli derovate merhem surdum, aninda etki etti, demek egzamanin bi sekil almis hali dedim. devam ettim(puruzluk gecti) ama siz dr a danismadan surmeyin cunku dermovate kortizon iceriyor, boyun derisi ince oldugu icin tavsiye amaçlı yazmadim, bilgilendirmek icin yazdim, gecmez değil herseyin caresi vardir, bir dr.a gorunun, birde bi krem yada ilac kullanacaginiz zaman ciltinizin en kalin oldugu yerde deneyin önce. cok gecmis olsun

Neyin belirtisi

Nedeni hastalığı ilaçla baskılamak değil kökten çözüm bulmak. Konu sahibinin anti inflamatuar beslenmesi öncelikli ve kökten tedavi şekli.
Bana riyazet denilen bı diyet önerildi kökten tedavi için.
Seboreik dermatitim var .
Ama 41 gün sadece sebzeyle beslenemem ki ben.

Sizde öyle deyince ilgimi cekti

Benim de öyledir ama kendime bunun gibi dertler için "sana rahat battı heralde" diyip çayımı yudumlamaya devam ediyorum:)
Öyle demeyin vücudunuz size sinyal veriyor önlemini almazsanız belki de geçirgen bağırsak sendromuna bile yakalabilirsiniz Allah muhafaza.

Bana riyazet denilen bı diyet önerildi kökten tedavi için.
Seboreik dermatitim var .
Ama 41 gün sadece sebzeyle beslenemem ki ben.

Sizde öyle deyince ilgimi cekti
Sağlığınız için 41 gün sebzeyle besleniverin. Değmez mi? Üstelik şimdi yaz ayındayız çeşit çeşit sebze var. Farklı usüller deneyerek farklı lezzetler çıkarabilirsiniz. Sonrasında da sağlıklı beslenmeye dikkat ederseniz bidaha tekrar etmez rahatsızlığınız.

İc organlarimizin, hormonal dengemizin saglik durumu cildimize yansiyabilir. Mutlaka dr a gorunun, tahlillerinizi yaptirin Ihmal etmeyin.

Doktora görünün ama mutlaka da nemlendirin derim

Evet çok ince tüyler var kıl kökü yani bunlar neyin belirtisi olduğunu düşünüyorsunuz?

Bende bu cevabı alacağımı düşündüğümden gitmedim şimdiye kadar peki siz de rahatsız oluyormusunuz mesela ben dekolte ya da v yaka kıyafet giymek istemiyorum hiç çok rahatsız oluyorm

benimde kendimi bildim bileli cildim pürüssüz değil pütürlü. bazen bende sinir olurum . paketli gıdayla beslenmeyle vs alakası yok. cildiyeye de gitmiştim. cilt yapımız bu şekilde.

Öncelikle bir doktora gidin testler yapılsın. Oradan herhangi bir sıkıntı çıkmazsa düzenli peeling ve nemlendirmeyle azaltabilirsiniz. Ama önce doktor...

Benimde üst kolumda sivilceye benzer kırmızı noktalar oluştu. Onlarda iz yaptı hep kahverengi lekeler halinde duruyorlar. Ara sıra da pütürlenme gibi oluyor. Düzenli kese yapıyorum. Biraz iyi geliyor ama geçmiyor. Bende bunun için bir tedavi arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…