üzgünüm ama demekki gözüm senden başkasını görmüyor olayı yokmuş.
boynuzlanmak ne çirkin bir tabir...
ama yinede sizin tabirinizle boynuzlanmadınız..
Bunu adı ..son yıllarda popüler olan bir terim..elektriklenme...
Üzgünüm ama sevgilin ve o kız arasında bir elektriklenme yaşanmış.
Aldatma değil bence ama kızdan çok etkilenmiş bence ki sana bile anlatma gereği duymuş..
Yani baktın ve bitti tamam neyse ne ..değil mi?
Dünden beri bunu mu düşünüyorsun yani..
İlginç olan bu.
bu hangi erkekte var ki
bence bu kadarını beklemek ütopik olur
Ay yok canım, ne ayrılması. Birşey olmaz. Gözü takılmış. Tabi kaşı gözü oynayan adam iyi olmaz ama bu pek öyle art niyetli bakmış gibi değil. Bir de kuzu kuzu gelip anlatmış. Boynuzlanmamışsın.
Ama olay ilginç geldi o kalabalıkta 7 dakika nasıl bakmış, kızın annesi de buna bakmış. Bir de nasıl bir misafirlik ayrı bir yere geçmişler ailesiyle sevgilin. İlginç bir ortammış.
benim eşimdeeeeeeeeeee. şaka yaptım canım ama anlatması hakikaten tuhaf geldi bana. yani benim eşim yada sevgili olduğumuz dönemde böyle bişey anlatsa tepkimi ben bile kestiremezdimki oda buna cesaret edip söyleyemezdi.
7 dakika istemsiz bakışılırmı ya akannehir basireti bağlanmış o anda demekki, anlamadım tuhaf,hani gözün ilişir güzel bi kadın yada yakışıklı bi adam gördüğünde güzelmiş yada yakışıklıymış der geçersin ama 7 dakka hemde annesinin gözünün içine baka baka bakışmak nedirlmaz: ben açıkçası çözemedim bu durumu, ortada boynuzlanma yok bence,bi icraat yok sonuçta ama yani hiç hoş bir durum da değil, o da demekki bu durumu garipsemiş ki sizede anlatmış buna göre aldatma gibi bi durum yok ama hoşda karşılanamaz yani ohaoldumsmile
misafirlik değil otobüs beklerken
ilginç değil aslında çünkü bizim iletişimimiz böyle yani yaşadığı herşeyi paylaşır
sırdaşın olur ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?