Bendee yakışıklı bi erkek gördüğümde veya beğendiğim bi tip bakıyorumm tabii belkii benm sevgilimdee bakıyodurr. Ama 100 tane ölesi gelse yinede
sevgilime değişmemm, ayrıca bunu sölemek kadarr saçma bişey olamaz,
insan ister istemez bi soğukluk yaşarr. Yanii adam bunu size diyince
karşılığında ne bekliyodu, sorun değil deyipp konuyu kapatmanız mı :umursamaz:
peki bakışıyor musun
ikisi farklı şeyler
evet burda da takılıyorum
o zaman neden anlattı:uhm:
anlatmasa hayatta öğrenemezdim neden anlattı:uhm:
arkadaşım ciddi ciddi soruyorum yanlış anlama dalga geçiyorum ya da sinirliyim zannetme
aldatma niye değil
sadece fiziksel mi
düşüncelerini merak ediyorum
dahası ihtiyacım var
tabiki aldatma fiziksel değil
eğer bu bakışmadan cıkıp konuşma kaynaşma olsaydı aldatma olurdu
ama sadece bi bakışmadan ibaretmiş
aileler yanlarındaymış
hadi yanlızlardı fırsat olsaydı ne yapardı?
beynimi kurcalayan bu
onu o halde düşünemiyorum:1no2:
çok üzgünümsenağlama
dürüsttür bana karşı
yapmasaydım iyi olurdu ama ilk defa başıma geldi diyor
ne yapacağımı da bilmiyorum
bu en hassas olduğum konu.. biliyor
kafasını kırmak istiyorum
aileler yanlarındaymış
hadi yanlızlardı fırsat olsaydı ne yapardı?
beynimi kurcalayan bu
onu o halde düşünemiyorum:1no2:
çok üzgünümsenağlama
peki sordun mu yalnız olsaydınız gidip konuşurmuydun diye
baya dürüst galiba cunku bunada durust bi şekilde cevap verir
yada bidaha görsen bakarmısın tanışırmısın falan die sor
Sevgili nisan başından itibaren okudum yazdıklarını. Hakkında yazabileceğim sözleri kopyaladım...
Şimdi bakalım bir.
Erkek arkadaşın 7 dakika birisiyle bakışmış amma da atmış... :umursamaz:
7 dakika bakışmışsa kimse dememiş mi oğlum napıyorsun veya karşıdaki kızın ailesi de mirşey dememiş?
7 dakika istemsiz kimse kimseye bakmaz.
Çocuk oyunu mu bu? Yoksa bir film sahnesi mi?
lmaz:
Anahtar kelime burada işte! En hassas konun bu ve o da bunu biliyor.
Niyet besbelli seni kıskandırmak ve endişeye düşürmek...
boshayallersmile
Kimi erkekler böyle güvensiz davranarak kız arkadaşlarını kendilerine sırılsıklam aşık edeceklerini ve bağlayacaklarını düşünürler.
Yalnız kalsalardı olabilecek en büyük şeylerden biri tanışabilirlerdi ya da bakmakla kalırlardı bilemeyiz.
Burada önemli olan yalnız olsalardı kısmını değil, sen varken ve seni sevdiğini söylerken nasıl olup da bu kadar rahat senin canını acıtmaya çalıştığıdır.
lmaz:
Kesinlikle bunun ne mantık alır yanı, ne de anlatılır boyutu var...
akannehir
bir nevi vicdan yapmış gelmiş sana söylemiş iyi bişey aslında ama vicdan yapmadan önce bakışmıcaktı.
bir de kızın tarafına dönmüş falan...
elbette ayrılmak için sebep diil.
boynuzlanmak da olamaz.
sadece biraz can sıkıcı.
çok fazla üzerinde durma derim.
aradı konuştuk k
kısa sürdü
çok üzgün olduğumu ve düşünmem gerektiğini söyledim
beni aramamasını ona döneceğimi söyledim
onunla konuşmak istemiyorum çünkü
bugun kucuk gorunen bişey yarın cok daha buyugu olabılır bence bu aldatma deılde nedirr?
7 dk bırı sana baksa ne hıssedersın hemde sen bakmadann??
ben asla kaldıramazdım bı kızdan ona uzun bı zaman gozunu alamıcak kadar etkilendiğini bana anlatcak bende bunu oturup dinlicem olamaz böyle bişey,
sinek küçük ama mide bulandırır bence bugun buna göz yumman yarın gelip karsına senı bugun aldattıım demesıne ızın vermennn..
ayrılmasan bıleee surum surum surundurrr...bırdaha kız gördugunde aklına bakmak deıl senın onu affetmıcegın gelırr...
hıc bışey yapmazsan sunu yapp BENCE
bugun bırıne 7 dk baktım oda bana baktıııı uzun uzun bakıştıkk ama ben sırf senı anlamak ıcın yaptım de bakalım kabul edebılcek mı??
bugun kucuk gorunen bişey yarın cok daha buyugu olabılır bence bu aldatma deılde nedirr?
ben asla kaldıramazdım bı kızdan ona uzun bı zaman gozunu alamıcak kadar etkilendiğini bana anlatcak bende bunu oturup dinlicem olamaz böyle bişey,
sinek küçük ama mide bulandırır bence bugun buna göz yumman yarın gelip karsına senı bugun aldattıım demesıne ızın vermennn..
ayrılmasan bıleee surum surum surundurrr...bırdaha kız gördugunde aklına bakmak deıl senın onu affetmıcegın gelırr...
bugun bırıne 7 dk baktım oda bana baktıııı uzun uzun bakıştıkk ama ben sırf senı anlamak ıcın yaptım de bakalım kabul edebılcek mı??
Bu yaptığın ona bir ömür yeter...
boshayallersmile
İyi yapmışsın.
Görsün bakalım 'Midyat'taki pirince giderken evdeki bulgurdan olma' telaşını...
sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?