boynuzlandım mı?

ona gore olmamak ne demekk sakın boyle dusunup onun hatalarını kendınınkıyle kıyaslama benceee kendine haksızlık yapmıs olursunn.
keşke bu seferde mantıklı davranıp orda ona yakısanı yapsaydıı...
aşık deil seviyor derkennn ben senin konusmalarından bundan bile emin olmadıgını dusunmustumm meselaa..
keşkee senii bu kuşkularla bırakmasaydıı...
en kotu sey hayatta kuşku,guvenmemek bencee...

canım tam dicektim ki uzun süredir çıkıyorsunuz heralde 4 yıldırmış
bence erkek arkadaşın seni seviyor ama sana aşık değil
artık sana karşı heycanlanmıyor
o kıza karşı fiziksel bi çekim hissetmiş ve kendini tutamamış bakmış
ben kalkıp bişi yapıcağını sanmıyorum başka bi ortamda olsaydı ve sana bunu dürüstçe söylemiş
ama keşke söylemek yerine orda bırakıp aşkınızı tekrar canlandırmaya çalışsaymış
üstelik kabullenir demişsin ayrılsam sanki sevgilin de bu heycanı bi kere tatmış artık yeni bi heycan peşinde o yüzden ses çıkarmıyor gibi
ama dediğim gibi herşey elinizde isterseniz yeniden canlandırabilirsiniz
tabi sarsılan güven çok önemli kalkıp içkili vs başka bi ortamda böyle bişi olsaymış nolcaktı yani
kafanda kurmakta haklısın
yani aslında hiçbişey bu olay ama çok şey ifade ediyor
gelip sana söyleyebilmesi bile sana aşık olmadığını gösteriyor
çünkü insan sevdiği insanı kırarsa artık onu daha az sevmeye başlar ( bu sözümü iyi düşünün kanıtlanmış bi tespittir bu çünkü insan kırdım çünkü sevmiyorum diye bilinçaltından düşünür)

benden bıktı herhalde diye düşünmekten kendimi alamıyorum

kırdım çünkü sevmiyorum diye düşüneceğini zannetmiyorum..çünkü ben de onu kırdığımda sevmediğimi düşünmemiştim

kendimi dışarıdan izliyor gibiyim..bitecek mi şimdi diyorum..o kadar emek...
yeni birini bulabilecek miyim diyorum..ya o da kötü olursa bundan daha kötü olursa diyorum...

7 dk olayına takıldım süreyi kim tutmuş ki ortalama bi süre de değil hani 2-3 dk 4-5 dk dese anlıycam net 7 dakika .. enteresan. sanırım fiziksel olarak çekici gelmiş ki bakmış,sonradan pişmanlığını içinde hissettiğine göre, vicdan azabı duymazdı yoksa.. önemsemez anlatma gereği bile duymazdı. dürüst mü dürüst.. ama bilemiyorum bu dürüstlük keşke onu kıza bakmaktan alıkoysaymış hayatım..

keşke...
ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…