Bunu kabul edebilen gururuna yediren adama ben başka şey derim.
kaydirigubbakcemile3
ona dedim zaten empati kur diye
o kesin ayrılırdı benden
eeee iştee bende işin ne kadar ağır oldugunu anlasın bırdaha yaparken acaba oda yaparmı diye dusunsun uzak dursun dıye bunu ornek versın dıye dusundum:):)
bencede bunu kabul eden erkege baska bişey denırr ama bı erkegın kabul edemıcegını bı kız nıye kabul etsınn benceee etmemelıı....
bugun bunu yapan yarınnnn ne yaparrr...
ayrıcaa durust dıyen olmuşş buna guldum gercekten
DURUST INSAN BASKASININ KIZI KARISIYLA UZUN UZUN BAKIŞMAMALI HEMDE HAYATINDA BIRI VARKEN basta sevgilisine saygısı yokk...
bilmiyorum
içimden geçeni yaptım
beni kaybettiğine üzülür mü acaba?
kızlar yani ağlıyorum şuanda nasıl yapar ya nasıl
bir de diyor ki çok önemli birşey değildi
içinde duygu yokmuş
duygularını tatmin etmeye ihtiyacı yokmuş zaten ben varmışım
ben iyi birini bulabilecek miyim ya
karşıma hiç doğru düzgün biri çıkmayacak mı
hep böyle mi olacaksenağlama
Hep derken?
Daha önce aldatıldın mı nisan?
bilmiyorumkismile
evet ilk erkek arkadaşım tarafından
ama onun kişiliğiymiş benim suçum yok
çünkü aynı anda 2 kişiyi daha aldatmış
ah canım seninkide çok uyanıkmış o 7 dakikada işi pişirmişler boshayallersmilesen ondan duyupta inanma diye önce o söylemiş sana bidaha ğörüşsünler sana ğüleğüle derler inan erkek işte söyleyipte sana inamanı bekliyor herhalde:umursamaz:inanmada güvenmedealsanaalsanasmile.
sen sakın aglama bırak o aglasınn....uzulme sakın guclu ol kendını sakın salma kararlı olki gozu korksunn..
bır kac gunde pes etme eger gercekten sevıyorsa mucadele eder senın ıcın ve sende daha ıyı anlarsın senı ne kadar sevdiğini çünkü sana yaptıgı sevgisinden suphe etmene sebep olmustur dıye dusunuyorum...
bir daha görüşemezler
tesadüfen oradalarmış çünkü sonuçta otobüs bekliyorlar
ah canım seninkide çok uyanıkmış o 7 dakikada işi pişirmişler boshayallersmilesen ondan duyupta inanma diye önce o söylemiş sana bidaha ğörüşsünler sana ğüleğüle derler inan erkek işte söyleyipte sana inamanı bekliyor herhalde:umursamaz:inanmada güvenmedealsanaalsanasmile.
arama beni ben sana döneceğim dedim
karar vermem gerektiğini söyledim
zannederim bunu hakettiğini düşünüyor
o yüzden ayrılma kararıma karşı çıkacağını zannetmiyorum
7 dakika ne hayaller kurmus onları da soyledi mi b os bos mu bakmıs? aldatmıs seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?