boynuzlandım mı?

Bunu kabul edebilen gururuna yediren adama ben başka şey derim.
kaydirigubbakcemile3

eeee iştee bende işin ne kadar ağır oldugunu anlasın bırdaha yaparken acaba oda yaparmı diye dusunsun uzak dursun dıye bunu ornek versın dıye dusundum:):)

bencede bunu kabul eden erkege baska bişey denırr ama bı erkegın kabul edemıcegını bı kız nıye kabul etsınn benceee etmemelıı....
bugun bunu yapan yarınnnn ne yaparrr...

ayrıcaa durust dıyen olmuşş buna guldum gercekten
DURUST INSAN BASKASININ KIZI KARISIYLA UZUN UZUN BAKIŞMAMALI HEMDE HAYATINDA BIRI VARKEN basta sevgilisine saygısı yokk...

Son düzenleme:

Ben buna dürüstlük değil patavatsızlık derim...
Hatta o kelime bile yetmez düşündüklerime tercüman olmaya...
lmaz:
Kendimi yetersiz hissederim neden başkasına bakıp kalsın ki dakikalar boyu?
İnsanın özgüvenine ciddi bir çiziktir bu... lmaz:

Her kadın sevgilisi/kocası başka kadınları görüp ah benim ayşem fatmamın vs... eline bunlar su bile dökemez deyip gururlanmasını ister...
boshayallersmile

bir de diyor ki çok önemli birşey değildi
içinde duygu yokmuş
duygularını tatmin etmeye ihtiyacı yokmuş zaten ben varmışım

ben iyi birini bulabilecek miyim ya
karşıma hiç doğru düzgün biri çıkmayacak mı
hep böyle mi olacaksenağlama

ah canım seninkide çok uyanıkmış o 7 dakikada işi pişirmişler boshayallersmilesen ondan duyupta inanma diye önce o söylemiş sana bidaha ğörüşsünler sana ğüleğüle derler inan erkek işte söyleyipte sana inamanı bekliyor herhalde:umursamaz:inanmada güvenmedealsanaalsanasmile.

evet ilk erkek arkadaşım tarafından
ama onun kişiliğiymiş benim suçum yok
çünkü aynı anda 2 kişiyi daha aldatmış

Ya zaten aldatılma kadının suçu değildir.
Yetersizliği değildir.
Hiçbiri değildir.
Bu sayılan sözüm ona nedenlerin hepsi erkeklerin arkasına saklandıkları 'KILIFTIR.
Kanmayın bunlara nolur.
Biraz kendinizi düşünün...
a.s

bir daha görüşemezler
tesadüfen oradalarmış çünkü sonuçta otobüs bekliyorlar

kızlar yani ağlıyorum şuanda nasıl yapar ya nasıl

sen sakın aglama bırak o aglasınn....uzulme sakın guclu ol kendını sakın salma kararlı olki gozu korksunn..
bır kac gunde pes etme eger gercekten sevıyorsa mucadele eder senın ıcın ve sende daha ıyı anlarsın senı ne kadar sevdiğini çünkü sana yaptıgı sevgisinden suphe etmene sebep olmustur dıye dusunuyorum...

arama beni ben sana döneceğim dedim
karar vermem gerektiğini söyledim
zannederim bunu hakettiğini düşünüyor
o yüzden ayrılma kararıma karşı çıkacağını zannetmiyorum

bir daha görüşemezler
tesadüfen oradalarmış çünkü sonuçta otobüs bekliyorlar

dünya küçük belli olmaz.ikinci bir karşılaşmada neler yaparlar :umursamaz:

vereliniortak

kızlar yani ağlıyorum şuanda nasıl yapar ya nasıl

bal gibide yapmış ama bu durumda senin hiç suçun yok. o kendi karakteriyle alakalı olan bir şey. ağlamak iyi gelir ama değmeyecek insanlar için de kendini çok hırpalama:teselli:

arama beni ben sana döneceğim dedim
karar vermem gerektiğini söyledim
zannederim bunu hakettiğini düşünüyor
o yüzden ayrılma kararıma karşı çıkacağını zannetmiyorum

gercekten kusura bakma ama bunu aklımdan gecirdiğim için sormak ıstedim
peki ayrılmak ıstemış ama senı kırmak ıstemedıgı ıcın en hassas yerinden bısey bulup senın ayrılmak ıstemenı sağlamış olabılırmı? cunku suclu ınsan sen arama desen bıle yalvarmaz mı bence boyle olmaz ama tabiiki ben senin koşullarını ve yasadıklarını bılmedıgım ıcın anca karsıdan dusunebılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…