- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Aşık olsak da huzur yok olmasak daanaaaamm yazmayın ayol şunları accık huzurumuz var oda kaçıcak yoksam
anaaaamm yazmayın ayol şunları accık huzurumuz var oda kaçıcak yoksam
Margam biliyo musun ben aylar once onun yaptigi her seyi aldatmaya yalan soylemeye yorardim ortada bir sey yokken.. Sonra iyice iliskimizi etkilemeye baslamisti bu.. Ve biraktim bu huyumu. Son zamanlarda yine cikti ama ona belli etmiyorum. Mesela az once disari cikti erkek arkadaslarnin yanina. Acaba bi kiz olcak mi goruscek mi.. Biliyosun geniş biriyim ama
walla yaaAşık olsak da huzur yok olmasak da
Ya oldu bikac bisey oyle aldatma falan degil konusma mesajlasma falan iliskimizin basindatabi.. Hallettik dedik baristik yolumuza devam ettik. Ama iste sen anla.. Bir bucuk yil oldu bir sey olsa ortaya cikmaz miydi zaten.. Bilemedim.. Elbet belli olmaz miydi?Canım bu düşünceleri oluşturan etkenler vardır. Yani ben öyle düşünüyorum..
Zamanında ilişkinizin başlarında rahatsız olduğun konular elbette olmuştur, ama bunu dile getirdin mi tam anlamıyla ?
Eğer getirmemişsen bunlar içinde oluşan şüphelerdir..
Ve böyle devam eder..
Ama en güzeli ne biliyor musun , güvenmeyi denemek..
Buna rağmen bir yamuk yapacak olursa, zaten eden bulur.. :)
Ayynen canm aynennwalla yaayok bide adam iyi davransa bi dert davranmasa ayrı bi dert
Ya oldu bikac bisey oyle aldatma falan degil konusma mesajlasma falan iliskimizin basindatabi.. Hallettik dedik baristik yolumuza devam ettik. Ama iste sen anla.. Bir bucuk yil oldu bir sey olsa ortaya cikmaz miydi zaten.. Bilemedim.. Elbet belli olmaz miydi?
Ya bende soyle bi sorun var istedigim pskolojiye girebiliyorum ya kendim dusunebiliyorum onun biseyler yapablcegni ama biri gelip de dese ki fehmi seni aldatiyo.. İnanmam biliyo musun. Pskolojimi bozdu..Bak öncelikle şu düşünceden bir kurtul..
Çok aşığım dediğin adama, her haltı yapar gözüyle bakıyorsun..
Şuan bu soruların bile bunu ispatlıyor farkındasın dimi kuzum ?
Sorunlar elbet olur, bir kere yaptıysa ikinciyi de yapar mantığı kimine uyar kimine uymaz..
İnsanlar yaptığı hatalardan derste çıkarırlar bunu unutma..
ama hakkaten doğru yaaa benimki 9 yıldır sadece ilk sene özel günleri kutladı. bi da 8 sene bi gıdım bişey yok. geçenay doğum günüm çocuklarımla dışarı çıktı bi pasta bi hediyeyle gelmesinmi noluyo ya la dedim kendikendime ama çaktırmadım ona sadece ayy canım ne zahmet ettin dedim okadar şımarmasın dimi. ama pastayı yerkende korktum acaba dokunurmu hani 8 yıldır doğum günü pastası yemedim yaHayatın gerçekleri bunlar yasemin :) ben ne yapayım :)
Ya bende soyle bi sorun var istedigim pskolojiye girebiliyorum ya kendim dusunebiliyorum onun biseyler yapablcegni ama biri gelip de dese ki fehmi seni aldatiyo.. İnanmam biliyo musun. Pskolojimi bozdu..
ama hakkaten doğru yaaa benimki 9 yıldır sadece ilk sene özel günleri kutladı. bi da 8 sene bi gıdım bişey yok. geçenay doğum günüm çocuklarımla dışarı çıktı bi pasta bi hediyeyle gelmesinmi noluyo ya la dedim kendikendime ama çaktırmadım ona sadece ayy canım ne zahmet ettin dedim okadar şımarmasın dimi. ama pastayı yerkende korktum acaba dokunurmu hani 8 yıldır doğum günü pastası yemedim ya
acep yediğim pastanın bi bedeli varmıydı ki gerçi gece ödediğimi sandım amaboynuzda varda benmi göremedim kızz moralim bozuldu şimdi, tevekkeli değil kafam kaşınıyo arada
sağol bacım o senin tatlılığın, sen güzel baktığın için öyle gördünHahaha çok tatlısın ya , pasta yerken korktum diyooooo
Belki canlandırma politikası uygulamaya karar vermiştir yahu :)sağol bacım o senin tatlılığın, sen güzel baktığın için öyle gördün
sen olsan korkmazmısın 8 sene yaa dile kolaybide öyle evlendikten sonra ince ruh falan kalmadı adamda, ağaç fabrikasında çalışıyo sen düşün gerisini anlatmama gerek yok gelde şüphelenme şimdi
inşallah:)Belki canlandırma politikası uygulamaya karar vermiştir yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?