Boyu 1.57 olanlar derneği

Yuru be yigido 😅 bu zinciri kirarsin sen o isigi görüyorum sende kisalara kaptirmazsin 😅
Ay ben evliyim ayol 🤣 ondan bu kadar rahat konuşuyorum. Komplekslerimden kurtuldugum icin. Ben 175, eşim 172. 8 yillik evliyiz, ne boy ne baska problemimiz yok. Buradan herkese sesleniyorum, kisa erkeklerden korkmayın djskdjdk

Benim boyum 1.65, eşimin boyu ise 1.89.Hiç topuklu ayakkabı da girmem. Tüm topuklularım iş yerinde durur. Hatta eşim ilk tanıştığımızda boyumun gayet normal olduğunu söylerdi. Kızım ve oğlum da babalarına çekmişler.Yaşıtlarına göre baya uzunlar maşallah. Kızım 10 yaşında ve şu anda boyu 1.60.Allah sağlık, huzur versin. Bence Türk ortalaması bayanları kısa bulanlar genelde 1.85'in altı erkekler.Demek ki, insanlar kendinde olmayanı tercih ediyor.

Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Bodur tavuk her daim pilictir diyor ve susuyorum :KK53:
Bu arada ben de o dernege üyeyim ama balik etli grubundayim o daha kötü oluyo :KK51:
Minyonlugu seviyorum ama ya tatliyiz bence. bi tek ergenlikte cook uzuluyodum artik hic umrumda değil avantaji da cok 🤭

Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Boyum 1.56 ben de katılabiliyor muyum bu derneğe 😂 Yalnız şikayetim yok minyon olmak bence mikemell :super:
Eşim de 1.71 bence güzel duruyor boy uyumu olarak 😂

Kısa boy daha avantajlı bence.
Ben 174 cm eşim 180.
Daha doğrusu ona göre 179 da ben yuvarlıyorum😄
Kilo aldığında dev gibi oluyorsun mesela. Minyonlar her zaman gözüme daha sempatik görünmüştür
Kilo uzunda da kısada da güzel durmuyor, kısa olunca da yarım dünya gibi olur insan, ben orta boyluyum (1.68) fazlalıklarım olduğunda bende de güzel durmuyordu 😀

Boy allah vergisi tabi ama ben uzun boycuyum, uzun boy kiloyu epey süre gizler dev gibi olmak için bayaaa kilo almak lazım 😄

Back
X