- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
- Konu Sahibi Masallardiyari
Yuru be yigidoSokakta bulduğum her erkeği cevirip sorucam, sen nerenin uzunusun yağuşuhlu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuru be yigidoSokakta bulduğum her erkeği cevirip sorucam, sen nerenin uzunusun yağuşuhlu![]()
Hak ettiğim derken? Neye gore hak oluyor. Bir kere kadin olarak kisa olmanin avantajlari var ......![]()
Benim ki 1.90 başta ben takiyordum. Artık umurunda değil. Topuklu giymeyi de sevmem hiçbenimde öyleydi boyumu takıntı yapio ayrıldı hahah ben 1.90 istiyorum bende
Boyum 154Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Ben de 1. 50 öleyim bariYa ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
DhfbshdvsBundan şeyin haberi var mi, eşinizin hsjsnsjdk
Inşallah diyeyim artık napayım.1.72yi bulursunuz inşallah hsjsjdj
Ay ben evliyim ayolYuru be yigidobu zinciri kirarsin sen o isigi görüyorum sende kisalara kaptirmazsin
![]()
Ayy yapmayınBenim 1.70 eşim 1.85 oğlum yaşıtlarına göre çok kısa ...
7 yaşını doldurmasına 3 ay varKac yasinda
Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Bodur tavuk her daim pilictir diyor ve susuyorumYa ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Boyum 1.56 ben de katılabiliyor muyum bu derneğeYa ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
1.60 boyundayım, eşim 1.90 civarı. Kayinbiraderim ve kardeşim eşimden bir tik daha uzun.... sonuç olarak iri bir oğlum var1.58 e 1.86çocuklar nasıl olacak meraktayım
![]()
Kilo uzunda da kısada da güzel durmuyor, kısa olunca da yarım dünya gibi olur insan, ben orta boyluyum (1.68) fazlalıklarım olduğunda bende de güzel durmuyorduKısa boy daha avantajlı bence.
Ben 174 cm eşim 180.
Daha doğrusu ona göre 179 da ben yuvarlıyorum
Kilo aldığında dev gibi oluyorsun mesela. Minyonlar her zaman gözüme daha sempatik görünmüştür
Ya maşallah bende ikiz erkek bebek bekliyorum inşallah bende merak ediyorum1.60 boyundayım, eşim 1.90 civarı. Kayinbiraderim ve kardeşim eşimden bir tik daha uzun.... sonuç olarak iri bir oğlum var2.5 yaşında ama maşallah çok daha büyük duruyor sıpa
![]()