boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

aynen öyle kompleks yaohaoldumsmile
birde şey diyolar çok aaa sen bu böyle nasıl koca bulacaksın sanane bee diyeceksin ama bulurum merak etme sen diyorumkaydirigubbakcemile birde senin hormonu fazla vermişler ne bu boy bende altında kalmadan organiğim ben inorganik değilim diyorumlülülülülülülülülülülülü

En güzel,en iyi kocalar bize kalıyor ,deyin.Doğru ama.Yakışılı ,uzun erkekler,uzun boylu kızları beğeniyor hep.:smiley-cool:

Edit butonunu mesajınızı yazdıktan sonra 30 dakika içerisinde kullanabileceksiniz.
bilginiz olsun a.s.

Bu sonbahar-kış sezonundaki uzun elbiseleri gördünüz mü?Uzun elbiseyi sevmem,miniden ya da dizüstünden yana tercihim hep.Uzun boylulara halbuki çok yakışıyor uzun elbiseler.Deneyen var mı ? akannehir Alsak mı acaba ? bilmiyorumkismile hihoyyyt

Ne alaka nasıl koca bulacaksın ya kaydirigubbakcemile3
Ay cidden kompleksli bu insanlar sempatiksalakcinni
Bana da vaktiyle ev arkadaşım demişti HayyaL sen kendi boyunda birini bulabilir misin diye bayanssulusmile
Allah'a şükür hiç kendimden kısa sevgilim olmadı aklinialirimsmile
Şimdiki aşkım da benden baya uzun yanında 10-15 cm topuk giysem de olur yani. bayanssulusmile

En güzel,en iyi kocalar bize kalıyor ,deyin.Doğru ama.Yakışılı ,uzun erkekler,uzun boylu kızları beğeniyor hep.:smiley-cool:

Valla lirikim zaten öyle kalıyor ki boshayallersmile
Ben kısa erkekten hiç haz etmem...
Minyon tipli erkekler zaten çocuğa benziyorlar. kaydirigubbakcemile3
Boyum uzun olmasaydı da istemezdim kısa filan

Ben kısa elbise ve kısa etek aldım kışlık sempatiksalakcinni
Kaç senenin acısını çıkarcam ayol sempatiksalakcinni
Uzun elbiseler hoş gerçekten yazlık olsun kışlık olsun opuyorumnanaktan al giy fotoğrafla biz de görelim boshayallersmile

Kaç senenin acısı derken ,erkek arkadaşın mı karışıyordu ? Çıkar tabiki,bir daha mı geleceğiz dünyaya ?! Güle güle giy canım,güzel günlerde.

Uzun elbise almaya gittim,yine kısa alıp geldim üç tane. Uzun da alsam kısaltıyorum ben ,giyemeyeceğim herhalde uzun elbise,Gerçi başkasına dizde olan elbise bende mini oluyor,hep mini giymiş gibi bir izlenim uyanıyor olabilir.kaydirigubbakcemile3Seviyorum ben miniyi yaz-kış fark etmiyor.Bu aralar ftğ bıraktım,kameraya taktım.Eklerim inşallah bir gün.olumunekankayizsmile

slm kızlar benim de boyum 180 kilom da 60. artık kot sorunum yok gibi paça boyum 34 ayrıca boy uzun olunca kol boyu da uzun oluyor ve ben neredeyse fazla hazır kazak body giyme gibi pek şansım yok kazaklarımı genelde annem ördü :) :) ve şuan tek istediğim bir trençkot bulmak kol boyuma uygun :) bildiğiniz bir yer var mı? yada alan arkadaşlar varsa nereden aldıklarını söyleye bilirler miiiiiiii??

Kazak giydiğimde genelde yarım kollu oluyor.Sıkılıyorum uzun koldan.sempatiksalakcinni Zara'dan iki tane ceket aldım,mng'den de 1 tane incecik bir kazak kolları tam geldi ki benim de boyum 1.82,inceyim de...Son yıllarda bu konuda bir sıkıntı yaşamadım.Trençkot dediğin gibi kolları kısa kalıyor,ama beni hiç rahatsız etmiyor bu durum.36 ya da 38 beden giyiyorsundur sanırım.Zara'da çok güzel trençkotlar var ,bir bakın,derim.Denemediğim için yorum yapamayacağım.bayanssulusmile

Eskisine söz vermiştim kısa etek giymeyeceğim diye akannehir
Karışmak değil aslında :hulya:
Saflığıma geldi şimdi tutabilene aşkolsun. sempatiksalakcinni
Şimdiki aşkum karışmıyor öyle şeylere yani henüz sabrını denemedim aklinialirimsmile
Uzun elbise rahibe gibi ben de sıkılıyorum ya sempatiksalakcinni
Sadece yazın iyi oluyor uzun geniş eteklerden Hawai deki gibi hissediyorum zemuszemus

teşekkür ederim lirik güzel.. hafta sonu bi bakayım... valla ben hiç kaçırmıyorum uzun kollu bişey buldum mu :) annem bi yandan ben bi yandan body kazak ne varsa kollarını karışlıyoruzz :kedi: kol boyum koltuk altından 3 karış çünküü allahım maymun muyum?? neeeeeee......bilmiyorumkismile herkes soruyor abla sen ne yapıyorsunn diyee kaydirigubbakcemile3 yanii benim çarşı maceralarım bunlar daha dükkan kapısından girer girmez sana göre yokk diyip ardından çok sinir olduğum o küçük emrah ifadesi geliyor benden ve fonn müziğiiiiiiiiii ........

Rica ederim,olumunekankayizsmile Sen deyince ben de ölçtüm.:roflol:3.5 karış.kaydirigubbakcemile3 Bacak boyum da epey uzun.Kışın genelde çizme ,elbise giydiğim için bir sorun yaşamıyorum.Zara,Mango buralardan aldığım kotlar da kısa gelmiyor.Tayt giyebilirsin,elbiseler de azcık mini olur ama olsun,ben seviyorum çok.boshayallersmile Ben sadece ayakkabı alamıyorum çeşit çeşit.Tek sorun o. Onu da pek umursamıyorum,çünkü boyumdan,kilomdan çok memnunum.bayanssulusmile

hmmm benim yine iyi günlerim bunlar. şöyle 18 20 li yaşlarımda kot bulamıyorum die çarşının orta yerinde tepinesim geliyordu.. şimdi 23 yaşındayım çok şükürr kot artık sorun olmaktan çıktıı denk geldiği zaman hiç kaçırmadan çokta makul fiyatlara bulabiliyorum artık. ayakkabı sıkıntım yok 39 yada 40 ama çok hoşuma gidiyor vitrinde ki mini mini topuklu ayakkabılar sonuçta biz diğer kızlardan farklıyız ne giysek yakışıyor ama bazen üzerimde hoş durmayan da oluyor tabi.. birde azıcık kilo alabilsem şöyle 65 falan olsam daha iyi olacak gibiiiiiii

Benimde boyum 1.74 kızlar valla zar zor bulabiliyorum genelde kot bulabiliyorum ama her üst olmuyor düdük gibi kalıyor kaydirigubbakcemile3
Bir de benim ayak numaram ne 40 ne 41 malesef 40 buçuk Nike ya da Convers gibi ayakkabılarda bulabiliyorum ama diğerlerinde zor. Bu arada 41 numara ayakkabı giyenlere müjdem Deichmann da bulabilirsiniz ben geçen Malatyada 41ni aldım bana büyük geldi ama çok sevdim sempatiksalakcinni Fiyatlarda uygun...

Ben Deıchman'dan pek hoşlanmıyorum,tarzı bana pek uymuyor.bilmiyorumkismile

Kızlar benim boyum 175 ama ben ne kotta ne pantolonlarda ne de body gömlek ya da mont kabanlarda ne de ayakkabıda sorun yaşıyorum... -tatlicadiarzu-
Anlamadım nasıl oluyor bu? :bbo:

Kızlar benim boyum 175 ama ben ne kotta ne pantolonlarda ne de body gömlek ya da mont kabanlarda ne de ayakkabıda sorun yaşıyorum... -tatlicadiarzu-
Anlamadım nasıl oluyor bu? :bbo:

Canım ,benim de 1.80 boyunda bir kız arkadaşım var.Benden 2cm kısa sadece.Ayakkabı numarası 42.Vücut şekli de farklı,yağ ve kas oranı da...Aynı boyda olanlar bile aynı şeyi giyince birine uzun,birine kısa gelebiliyor.Kol boyu ,bacak boyu vs çok etkili.olumunekankayizsmile

senın boyun ve kılon kac tatlım.benım boyumda 1.78 ayakkabıda ve ustlerde sıkıntı cekıyorum kollarım benımde uzun ne alırsam kısa gelıyor yada boyu kısa cok sınırlıyorum.ayak numaram da 40.bu numarada her ıstedıgım ayakkabıyı bulamıyorum.ben bıde topuklu ayakkabıları cok sevıyorum ama pek alamıyorum boy bayagı uzun oluyor herkesın ılgısını cekıyor rahatsız oluyorum.

1.82 'yim tam olarak ayakkabısız. Kilom da 56-60 arası değişir.Ayakkabı sorunu illa ki oluyor.Olanı kapıyorum hemen.aklinialirimsmileÇok fazla seçenek olmuyor.kaydirigubbakcemile2 40 numaradan sonrası sıkıntılı oluyor.Kalıbına göre 40 ya da 41 giyiyorum.Çoğu markada bu numaralar mevcut değil ve sezon açılır açılmaz alınması gerekiyor,zaten bu numaralar az sayıda geliyor.Topuklu ayakkabıyı çok seviyorsan giymelisin,milletin ne dediği ya da bakışları senin için önemli olmamalı.Sen avantajlı ve herkesin gıptayla baktığı bir boya sahipsin.Kıymetini bil.Bir daha dünyaya gelsem yine uzun boylu olmak isterdim,şükrederim hep...opuyorumnanaktan

kızzzzlaaaaaaaar isyanlardayımmm aradığımmm trençkotuuuu bir türlüüüü bulamıyorumm yaaaaaaa offfffffff bir tek trençkotum eksikk deliriyorummm giyemedim diyeee ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…