kaydirigubbakcemile5
Yani bence güzel cevap. kaydirigubbakcemile2
Çocuk mezarı deyip lafı çakıyosun oh... sempatiksalakcinni
Onlar 160 boya 39 giyince normal de sen 175 e 40 giyince mi büyük?
Kompleks derler buna bizim oralarda... aklinialirimsmile
aynen öyle kompleks yaohaoldumsmile
birde şey diyolar çok aaa sen bu böyle nasıl koca bulacaksın sanane bee diyeceksin ama bulurum merak etme sen diyorumkaydirigubbakcemile birde senin hormonu fazla vermişler ne bu boy bende altında kalmadan organiğim ben inorganik değilim diyorumlülülülülülülülülülülülü
En güzel,en iyi kocalar bize kalıyor ,deyin.Doğru ama.Yakışılı ,uzun erkekler,uzun boylu kızları beğeniyor hep.:smiley-cool:
Bu sonbahar-kış sezonundaki uzun elbiseleri gördünüz mü?Uzun elbiseyi sevmem,miniden ya da dizüstünden yana tercihim hep.Uzun boylulara halbuki çok yakışıyor uzun elbiseler.Deneyen var mı ? akannehir Alsak mı acaba ? bilmiyorumkismile hihoyyyt
Ben kısa elbise ve kısa etek aldım kışlık sempatiksalakcinni
Kaç senenin acısını çıkarcam ayol sempatiksalakcinni
Uzun elbiseler hoş gerçekten yazlık olsun kışlık olsun opuyorumnanaktan al giy fotoğrafla biz de görelim boshayallersmile
slm kızlar benim de boyum 180 kilom da 60. artık kot sorunum yok gibi paça boyum 34ayrıca boy uzun olunca kol boyu da uzun oluyor ve ben neredeyse fazla hazır kazak body giyme gibi pek şansım yok kazaklarımı genelde annem ördü :) :) ve şuan tek istediğim bir trençkot bulmak kol boyuma uygun :) bildiğiniz bir yer var mı? yada alan arkadaşlar varsa nereden aldıklarını söyleye bilirler miiiiiiii??
Kaç senenin acısı derken ,erkek arkadaşın mı karışıyordu ? Çıkar tabiki,bir daha mı geleceğiz dünyaya ?!Güle güle giy canım,güzel günlerde.
Uzun elbise almaya gittim,yine kısa alıp geldim üç tane.Uzun da alsam kısaltıyorum ben ,giyemeyeceğim herhalde uzun elbise,Gerçi başkasına dizde olan elbise bende mini oluyor,hep mini giymiş gibi bir izlenim uyanıyor olabilir.kaydirigubbakcemile3Seviyorum ben miniyi yaz-kış fark etmiyor.Bu aralar ftğ bıraktım,kameraya taktım.Eklerim inşallah bir gün.olumunekankayizsmile
teşekkür ederim lirik güzel.. hafta sonu bi bakayım... valla ben hiç kaçırmıyorum uzun kollu bişey buldum mu :) annem bi yandan ben bi yandan body kazak ne varsa kollarını karışlıyoruzz :kedi: kol boyum koltuk altından 3 karış çünküü allahım maymun muyum?? neeeeeee......bilmiyorumkismile herkes soruyor abla sen ne yapıyorsunn diyee kaydirigubbakcemile3 yanii benim çarşı maceralarım bunlar daha dükkan kapısından girer girmez sana göre yokk diyip ardından çok sinir olduğum o küçük emrah ifadesi geliyor benden ve fonn müziğiiiiiiiiii ........
Benimde boyum 1.74 kızlar valla zar zor bulabiliyorum genelde kot bulabiliyorum ama her üst olmuyor düdük gibi kalıyor kaydirigubbakcemile3
Bir de benim ayak numaram ne 40 ne 41 malesef 40 buçuk Nike ya da Convers gibi ayakkabılarda bulabiliyorum ama diğerlerinde zor. Bu arada 41 numara ayakkabı giyenlere müjdem Deichmann da bulabilirsiniz ben geçen Malatyada 41ni aldım bana büyük geldi ama çok sevdim sempatiksalakcinni Fiyatlarda uygun...
Kızlar benim boyum 175 ama ben ne kotta ne pantolonlarda ne de body gömlek ya da mont kabanlarda ne de ayakkabıda sorun yaşıyorum... -tatlicadiarzu-
Anlamadım nasıl oluyor bu? :bbo:
Canım ,benim de 1.80 boyunda bir kız arkadaşım var.Benden 2cm kısa sadece.Ayakkabı numarası 42.Vücut şekli de farklı,yağ ve kas oranı da...Aynı boyda olanlar bile aynı şeyi giyince birine uzun,birine kısa gelebiliyor.Kol boyu ,bacak boyu vs çok etkili.olumunekankayizsmile
senın boyun ve kılon kac tatlım.benım boyumda 1.78 ayakkabıda ve ustlerde sıkıntı cekıyorum kollarım benımde uzun ne alırsam kısa gelıyor yada boyu kısa cok sınırlıyorum.ayak numaram da 40.bu numarada her ıstedıgım ayakkabıyı bulamıyorum.ben bıde topuklu ayakkabıları cok sevıyorum ama pek alamıyorum boy bayagı uzun oluyor herkesın ılgısını cekıyor rahatsız oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?