- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
kızzzzlaaaaaaaar isyanlardayımmm aradığımmm trençkotuuuu bir türlüüüü bulamıyorumm yaaaaaaa offfffffff bir tek trençkotum eksikk deliriyorummm giyemedim diyeee ...............
Kızlar benim boyum 175 ama ben ne kotta ne pantolonlarda ne de body gömlek ya da mont kabanlarda ne de ayakkabıda sorun yaşıyorum... -tatlicadiarzu-
Anlamadım nasıl oluyor bu? :bbo:
Canım ,benim de 1.80 boyunda bir kız arkadaşım var.Benden 2cm kısa sadece.Ayakkabı numarası 42.Vücut şekli de farklı,yağ ve kas oranı da...Aynı boyda olanlar bile aynı şeyi giyince birine uzun,birine kısa gelebiliyor.Kol boyu ,bacak boyu vs çok etkili.olumunekankayizsmile
hayyal fiziğin çok güzel
e doğal olarak elbisede yakışmış yani
Teşekkürler lirikim a.s.
Bundan sonra giyerim zaten
Ne zamandır ilk defa böyle bir şey giyiyorum :bbo:
'Farzet ki de bahsettiğim şok eden elbise buydu.'
Giymediğin günlerin acısını çıkarmalısın,çok yakışmış,hem boyu da çok güzel elbisenin.Şok olması normal bence.Şoktan ne zaman çıkar bilemem.
Selam Kızlar..Benim boyumda 1.76 kilom 59-61 değişiyo. Tesettürlüym hiç topuklu ayakkabı giymemiştim şimdiye kadar ama eşimin isteğiyle ve içimde bastırılmış topuklu ayakkabı sevdasıyla:) dün bi tane aldım kendime..Nasl giyicem bilmiyorum kendimi biraz tuhaf hissediyorum ayakkabı çok hoş ama millet kesin dicek arkamdan bişeyler
İlahi...Selam Kızlar..Benim boyumda 1.76 kilom 59-61 değişiyo. Tesettürlüym hiç topuklu ayakkabı giymemiştim şimdiye kadar ama eşimin isteğiyle ve içimde bastırılmış topuklu ayakkabı sevdasıyla:) dün bi tane aldım kendime..Nasl giyicem bilmiyorum kendimi biraz tuhaf hissediyorum ayakkabı çok hoş ama millet kesin dicek arkamdan bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?