boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

kızzzzlaaaaaaaar isyanlardayımmm aradığımmm trençkotuuuu bir türlüüüü bulamıyorumm yaaaaaaa offfffffff bir tek trençkotum eksikk deliriyorummm giyemedim diyeee ...............

:)))))))))))) Nerelere baktın da olmadı ? Kolu mu kısa kaldı ? :sinifsinif:

zaten hepkolu kısa kalıyorr heeeeep (((((( sinir oluyorum yanımdaki deneyen kızlara kolları tam oluyor diyee yolucamm bi gün hepsiiiniiiiii :)))) ver canım ver marka vermek caizzzzz :)))))))) bu akşam istanbul yolcusuyum birde oradan bakayımm yaaaa ne bu kollardann çektiğimm ?????

Kızlar benim boyum 175 ama ben ne kotta ne pantolonlarda ne de body gömlek ya da mont kabanlarda ne de ayakkabıda sorun yaşıyorum... -tatlicadiarzu-
Anlamadım nasıl oluyor bu? :bbo:

Benim kollarım biraz uzun ve üst kısmım daha uzun bacaklarımdan boyum 1.74 kilomda 64 malesef bazıları tuhaf oluyor bedenime otursa bile kolları kısa kalan da oluyor.Pantolona gelince maşallah popom yerinin de üstünde.Ama genelde sorun olmuyor buluyorum. Ayakkabıya gelince mesela yengemin ayağıda 40 ama geniş benim ki ince uzun malesef giysem bile önlerden açılmayacağı için olmuyor ...

Çok güzel şekilde açıklamışsınız. Teşekkürler...

Kızlar bu triko elbiseyi yaklaşık 2 ay önce aldım ama yeni giyme fırsatım oldu...
Ne zamandır böyle bir şey arıyordum... Gerçi işyerinde böyle kısa giyinemem ama çok hoşuma gitti İlk baktığımda dizime gelir diyordum bir giydim dizden rahat 1 karış yukarı oldu boydan dolayı.
Bakalım siz ne diyeceksiniz?
Bakın da sonra sileceğim
Bir de alıntı olmazsa sevinirim...
Bu dünden bir kare ve ben...

Son düzenleyen: Moderatör:
hayyal fiziğin çok güzel
e doğal olarak elbisede yakışmış yani

Teşekkürler lirikim
Bundan sonra giyerim zaten
Ne zamandır ilk defa böyle bir şey giyiyorum...
'Farzet ki de bahsettiğim şok eden elbise buydu.'

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler lirikim a.s.
Bundan sonra giyerim zaten
Ne zamandır ilk defa böyle bir şey giyiyorum :bbo:
'Farzet ki de bahsettiğim şok eden elbise buydu.'

Giymediğin günlerin acısını çıkarmalısın,çok yakışmış,hem boyu da çok güzel elbisenin.Şok olması normal bence.Şoktan ne zaman çıkar bilemem.

Selam Kızlar..Benim boyumda 1.76 kilom 59-61 değişiyo. Tesettürlüym hiç topuklu ayakkabı giymemiştim şimdiye kadar ama eşimin isteğiyle ve içimde bastırılmış topuklu ayakkabı sevdasıyla:) dün bi tane aldım kendime..Nasl giyicem bilmiyorum kendimi biraz tuhaf hissediyorum ayakkabı çok hoş ama millet kesin dicek arkamdan bişeyler

canim tesetturun altina mi giyiceksin topuklu? eger uzun biraz kapatan seylerle giyersen siritmaz bence ama diger turlu arkandan bisiler denilecegine katiliyorum.

aman canım ya kim ne dicek? deseler deseler 'vayy be endama bak' derler

sen alışık olmadığın için garip geliyor çok mu topuklu

Pardesü giymiyorum.Ara boy etekle ve deri ceketle giyicem bu ayakkabımı..6-7 cm vardır topugu..Kıyafetlerimle çok yakştı ama boy uzun olunca daha çok dikkat çekecek diye düşünüyorum..Zaten sadece özel günlerde giyerim..Başk türlü rahat edemem..

İlahi...
Ben artık neredeyse hep topuklu giyiyorum.
Boyum da 175.
Çok da zarif duruyor.
Kuruntu etme kendine.

Bayramda giydim ayakkabımı salına salına: ) Bazı kızlar ters ters bakıodu yada bana öyle geldi bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissettiğim için aldırış etmedim..Hatta dün gezmeye giderkende giydim..bundan snra sık sık giyerim kesin :)

selam kızlar

benim boyum 1.87 eskiden ben de giyemezdim topuklu ayakkabı, özellikle de okuldaki arkadaşlarım kısa olduğu ve öğrencilik psikolojimden dolayı spor ayakkabı ile bitrdim okulumu

çalışan arkadaşlarım benden kısa olmasına ragmen topukluyla ne kadar dikkat çeksemde şimdi topuklu giyiyorum ve böyle kendimi rahat hissediyorum. hatta düz taban giyince bi garip geliyo şimdi

Topuklu ayakkabılarımı istediğim zaman giyerim,düz giydiğimde de bakıyorlar,değişen bir şey yok.Baksınlar n!apayım ?!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…