- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
milletin elbise diye giydiklerini tunik gibi kullanmak sinir bozucu dimi?
Benim için sinir bozucu değil,çünkü bacaklarıma güveniyorum.:roflol: Mini elbise olarak değerlendiriyorum .kaydirigubbakcemile3
ne mutlu sana , ben o elbiseyle yürürken bile frikik veririm ister istemez çünkü popom hizasında bitiyorlar genelde :)
ben 1.78 im ama kotta ve gömleklerde sorun yaşıyorum çünkü aşırı olmasada zayıfım, küçük beden ürünlerin boylarıda kısa oluyor
uzun insanlar zayıf olamaz diye bi kural mı var anlamıyorum
pantalon paçalarm hep emanetmiş gibi duruyor
Benim için sinir bozucu değil,çünkü bacaklarıma güveniyorum.:roflol: Mini elbise olarak değerlendiriyorum .kaydirigubbakcemile3
ben 1.75im özellikle badi ve hırka boylarından nefret ediyorum bazen oluo tam pantolon boyu olanlardan giymek istiyorum ama onlar bana kısa geliolar sinir oluyorum
5cm sayesinde kıyafet sorunum olmuyo şükür:hulya: ama ayaklarım saolsun 40 sporda 40.5 oluyo satıcılar suratıma mööö gibi bakıyo 40 isteyince sanane bee adam ister 40 alırım ister35 demi gıcık oluyorumalsanaalsanasmile birde -kaç numara ben -40..-aaa 40 numara yok zorr bulursunuz diolar salaklar uyuz oluyorum o yüzden bu konuda nıke ve all star dostum oldu numaraları bulmak daha kolay oluyo:icecream:.
boyumla nispet yapmam ama işte çekemiyolar kısa olanlar geçende tanıdık doktora gitti boyu kısa olduğundan işte benimde boyum uzayacak falan filan resmen beni kıskandırmaya çalışıyo güya sonra olmadı doktor sorunlar var demiş bende sonucu bilmedğimden sordum-aman salla yaa işimizi boyu uzunlar yapmıyo yaa dedi o zaman nie uğraştın diyecektim ama sustum
Aynı ayakkabı sorununu ben 37 istediğim için yaşıyorum bu nasıl ama? bilmiyorumkismile
En son ayakkabı almaya gittiğimde 37 numara istediğimde, satıcı adam bana 'size 37 oluyor mu ya, 38 alın bence. Vücudunuzla denge kuramazsınız 37 numara ayakkabıyla küçük gelir' demişti...
Sanırım adam beni 2.00 metre filan sandı bayanssulusmile
Uzun boy büyük ayak demek değil ki, ya da tam tersi... aklinialirimsmile
Lisede sınıfta en uzun kız bendim ayak numarası en küçük kız a bendim... opuyorumnanaktan
ben 1.75 im bence ideal
ayy ben öyle olamadım kaç giyiyorsun 39 diyodum ama kalıba göre değişiyor bazen 40 yani genellikle 40 giyiyorum diye saçmalıyordum sempatiksalakcinni ama napayım gülüncede aaa sen kaç giyiyorsun 38 diodu mesela bendee aaa senin boyun yok ama maşaalah ayaklarda çocuk mezarı gibi diyodumkötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?