boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

ne mutlu sana , ben o elbiseyle yürürken bile frikik veririm ister istemez çünkü popom hizasında bitiyorlar genelde :)

Boyun uzun demek seninde.Çözümü var ince ve kısa taytlar var onlardan giy.Otura kalka zaten mini giydikçe insan alışıyor,dikkat ediyor,rüzgar dışında frikik verme sorunu olmuyor.

ben o kadar uzun değilim de 170 üzerindeyim yine bir çok şey sorun oluyor. normalde 180 olan boyum ortopedik sorunlar yüzünden kısaldı ama kol bacak boyum aynı kaldı. yani aslında ben de sizin gibi dertliyim. pantolonda sorun yok da ne zaman bir tişört beğensem düdük gibi alıyor. tunik modası çıktı da rahat ettim yine de milletin kıçını çok rahat örten tunikler bende anca örtüyor ya da çanak çömlek meydanda kalıyor. heves ettim mini elbise aldım taytla giyeyim diye şimdi de tayt arıyorum kaç gündür. diz altı taytlar bana dizüstü oldu. inat ettim bulcam ama!

asıl sorum şu: külotlu çorapta 3 numara giyince boydan oluyor ama üst bacağım da biraz dolgun hem boydan hem enden çekiştirince içi görünüyor. en opak diye aldığım milletin tay görüntüsünde giydiği çoraplar bende çok transparan. kısacası ben opak siyah içini göstermeyen çorap istiyorum. bir de aşırı pahalı olmasın. marka ve model olarak tam isim söylerseniz çok sevinirim kızlar. dolapta bekleyen bir sürü mini elbise var çorap bulabilirsem giyicem

ben 1.78 im ama kotta ve gömleklerde sorun yaşıyorum çünkü aşırı olmasada zayıfım, küçük beden ürünlerin boylarıda kısa oluyor
uzun insanlar zayıf olamaz diye bi kural mı var anlamıyorum
pantalon paçalarm hep emanetmiş gibi duruyor

Yazın paçaların kısa olmasının -dar olduğu sürece- sorun olduğunu düşünmüyorum bilmiyorumkismile
Ne kadar kötü duruyor ki?
Ben 175 im bodylerde de genelde S, nadiren M giyiniyorum, boylarında sorun yaşamıyorum... CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar galiba aranızda boy konusunda en çok sıkıntıyı çeken benimdir.Yaşım 21 boyum 1.84cm.uzun olarak satılan etekler dizimden baya bir yukarıda kalıyor.sırf bu yüzden etek giymekten soğudum.

ya ben 165 im ve bende bile sorun oluyor allah yardım etsin kızlar size ama endamınız yeter yani ....

ben 1.75im özellikle badi ve hırka boylarından nefret ediyorum bazen oluo tam pantolon boyu olanlardan giymek istiyorum ama onlar bana kısa geliolar sinir oluyorum

ben 1.75im özellikle badi ve hırka boylarından nefret ediyorum bazen oluo tam pantolon boyu olanlardan giymek istiyorum ama onlar bana kısa geliolar sinir oluyorum

Ben de 1 75 im ama bu dediğin sorunların hiçbirini yaşamıyorum acaba sen düşük bel giyip üstüne kısa body giydiğinden mi bu sorunu yaşıyorsun?
bilmiyorumkismile

hemen hemen bütün pantolonlarım düşük bel ve kastettiğim modelde alttaki kırmızı boylarında olanlar
kızda da görüldüğü gibi muhakkak belim falan açılıo oturunca durum daha da fena oluyo tabi
hırkalarda alttan badi çıkıo ama badi giyince altına bişe giyemisun tabi

Düşük bel pantolonda bu tarz kısa bodylerde belinin gözükmesi normalki ama asıl gözükmese anormal derdim a.s

5cm sayesinde kıyafet sorunum olmuyo şükür:hulya: ama ayaklarım saolsun 40 sporda 40.5 oluyo satıcılar suratıma mööö gibi bakıyo 40 isteyince sanane bee adam ister 40 alırım ister35 demi gıcık oluyorumalsanaalsanasmile birde -kaç numara ben -40..-aaa 40 numara yok zorr bulursunuz diolar salaklar uyuz oluyorum o yüzden bu konuda nıke ve all star dostum oldu numaraları bulmak daha kolay oluyo:icecream:.
boyumla nispet yapmam ama işte çekemiyolar kısa olanlar geçende tanıdık doktora gitti boyu kısa olduğundan işte benimde boyum uzayacak falan filan resmen beni kıskandırmaya çalışıyo güya sonra olmadı doktor sorunlar var demiş bende sonucu bilmedğimden sordum-aman salla yaa işimizi boyu uzunlar yapmıyo yaa dedi o zaman nie uğraştın diyecektim ama sustum

Aynı ayakkabı sorununu ben 37 istediğim için yaşıyorum bu nasıl ama? bilmiyorumkismile
En son ayakkabı almaya gittiğimde 37 numara istediğimde, satıcı adam bana 'size 37 oluyor mu ya, 38 alın bence. Vücudunuzla denge kuramazsınız 37 numara ayakkabıyla küçük gelir' demişti...
Sanırım adam beni 2.00 metre filan sandı bayanssulusmile
Uzun boy büyük ayak demek değil ki, ya da tam tersi... aklinialirimsmile
Lisede sınıfta en uzun kız bendim ayak numarası en küçük kız a bendim... opuyorumnanaktan

ayy ben öyle olamadım kaç giyiyorsun 39 diyodum ama kalıba göre değişiyor bazen 40 yani genellikle 40 giyiyorum diye saçmalıyordum sempatiksalakcinni ama napayım gülüncede aaa sen kaç giyiyorsun 38 diodu mesela bendee aaa senin boyun yok ama maşaalah ayaklarda çocuk mezarı gibi diyodumkötükedihüsokötükedihüso

ben 1.75 im bence ideal

kaydirigubbakcemile5

Yani bence güzel cevap. kaydirigubbakcemile2
Çocuk mezarı deyip lafı çakıyosun oh... sempatiksalakcinni
Onlar 160 boya 39 giyince normal de sen 175 e 40 giyince mi büyük?
Kompleks derler buna bizim oralarda... aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…