boyu benden kısa ???

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
merhaba;
uzun süredir hayatımda kendi isteğimle kimse yok. bir şekilde insanlarla tanışıyorum ya da tanıştırılıyorum ama elektrk alamıyorum. kısa süre önce iş vasıtasıyla biri ile tanıştım ve yaklaşık 2 aydır arkadaş olarak görüşüyoruz. bana duyguları olduğunu ancak bunun adını zaman içerisnde koymak istedğini hemen birşeylerin tükenmesini istemediğini belirtti ki benim yönüm de böyle bu durumdan da memnunum zaten sevgilim olsa bu kadar ilgilenir sadece sevgilim demiyor kalan ilgi alaka arama sorma sevgili bu. sadede geliyorum boyum 173 onun 170 ben de o da balık etliyz sadece bir kere görştk iş için başka şehirde şu an yanyana nasıl gözüküyoruz bilmiyorm ama siz nasıl bakıyorsunuz kız uzun erkek daha kısa olan çiftlere? takıntı haline falan getirmiş değilim ama alışkanlık sanrm bu görüntü. yakın arkadaşım soktu beni bu kafaya yakışmazsınız vs dyerek. topuklu falan da giyen biri değilim. uzun süre sonra birinden gerçekten hoşlandım ve bu konuya takıldım işte. ergen konum ve sorum için anlayış göstermeniz dileğiyle

Bunu şu an burada soruyor olmanız dahi sıkıntı.

İlişkinizi içinize sindirmiş olsanız, bu konuda başkalarının fikirlerini umursamazsınız ve fakat fiziksel görünüm konusunda başkalarının fikirlerini umursuyorsanız, cidden bu konuda takıntılısınız demektir. Kendinizi kandırmayın. Bir şeyler sevgi olarak tam oturmuş olsa, işin fiziksel görünüm-uyum kısmı aklınıza dahi gelmez.

3 cm çokta sıkıntı değil bence.
Ben genel olarak dış görünüşe hiç önem vermem. Hİç bir zaman kriterim olmamıştı dış görünüş.
Çok önemsersiniz yarın bir gün nikaha tekerlekli sandalyeyle gelmek zorunda olabilir yada olabilirsiniz. Her şey tamam ise çokta takılmayın derim nacizane

3 cm çok fazla değil. ama mesela erkek zayıf ve çelimsizse görüntü olarak hoş durmayabilir, göze batar. ama eğer yapılı biriyse o kadar dikkat çekmez, açığı kapatır bir şekilde. yine de çok dert ediyorsanız baştan bu yola girmeyin bence.

Aynı kiloda değil ama siz biraz ondan zayıf gözükürseniz daha uyumlu olur. Amannn boşverin ya aşkınızı yaşayın. Aşk dış görünüşe göre olmuyo. Hoşuna gider ama kişiliğine aşık olup seversin. Boşveeerr :)

Çok mu tuhaflar sizce? Yeni evlenmişler geçen instagramda gördüm çok hoşuma gittiler
Benimde hosuma gitti...

Bence fiziki anlamda en onemli sey kadinin adamdan kucuk gorunmesi..bakin resimde uzun oldugu halde hic abes gorunmuyor cunku kadin adamdan kucuk gorunuyor ve yakismislar..

Ben evlenmeden önce benden kısa olan kişileri hep itici buldum.evlenmem dedim evlenmedimde.yanımda benden iri biri istedim.ama tabi tercih meselesi.önce insanlığı...

Kısa olunca ne olacak yani ?
Ya şu insanların söylediklerini/beğenilerini niye bu kadar umursuyorsunuz ? Yok kilolu ile zayıf,yok kısa ile uzun,yaşlı ile genç falan...Kime ne ? Siz istedikten sonra geri kalan herkese çenesini kapatmak düşer.
Eğer kişiliğini beğeniyorsanız şans verin.

yaşta boyda kiloda sevdikten sonra önemsizdir takılmayın önceliğiniz kişiliği olsun her zaman dış görünüş değil kimin ne dediğide çokta önemli olmasın sizin için.

Boy resminizi atinda karar verilsin.

Siz sevdikten sonra kime ne koskoca 3 cm ya olmaz olmaz millet ne der yoksa..biraz kendiniz olun sevseniz zaten herseyiyle severdiniz bu konuyu bile acmazdiniz demekki size gore de sorun var.

Adamdan cidden hoşlanınca insanın aklı başından gidiyor. Bu kadar incelediğinize göre bence hoşlanmamışsınız. Ben de fiziksel olarak hiç tipim olmayan kısa boylu tombik birinden hoşlandıydım ama hiç takılmamıştım. Gerçekten hoşlanınca insan takılmıyor bence.

3 cm çok değil aslında kilo farkıda yoksa öyle göze batmaz.sen babet erkek arkadaşın normal bi erkek ayakkabısı giyse bikaç cm topuklu fark bile kalmaz.topuklu giymeyi de çok sevmiyosun anladığım kadarıyla hoş giysen de çok fazla rahatsız etmez ama.yani kafana takma

sende de boy varmış annem iyiyse kaçırma takılma böle şeyleri selvi boylu konu sahebesi :)

Ben de deve-cüce durumu sandım. O 3 cm dışardan bir gözle fark edilir mi? Topuklu ayakkabı handikabını elersek eğer...
Ki pek sanmam öyle göze batacağını. Siz rakamlara takılmışsınız sadece..
Çok üzerine takılmayın derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…