- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
- Konu Sahibi LimonluBahce
-
Benimde hosuma gitti...Çok mu tuhaflar sizce? Yeni evlenmişler geçen instagramda gördüm çok hoşuma gittiler
Boy resminizi atinda karar verilsin.merhaba;
uzun süredir hayatımda kendi isteğimle kimse yok. bir şekilde insanlarla tanışıyorum ya da tanıştırılıyorum ama elektrk alamıyorum. kısa süre önce iş vasıtasıyla biri ile tanıştım ve yaklaşık 2 aydır arkadaş olarak görüşüyoruz. bana duyguları olduğunu ancak bunun adını zaman içerisnde koymak istedğini hemen birşeylerin tükenmesini istemediğini belirtti ki benim yönüm de böyle bu durumdan da memnunum zaten sevgilim olsa bu kadar ilgilenir sadece sevgilim demiyor kalan ilgi alaka arama sorma sevgili bu. sadede geliyorum boyum 173 onun 170 ben de o da balık etliyz sadece bir kere görştk iş için başka şehirde şu an yanyana nasıl gözüküyoruz bilmiyorm ama siz nasıl bakıyorsunuz kız uzun erkek daha kısa olan çiftlere? takıntı haline falan getirmiş değilim ama alışkanlık sanrm bu görüntü. yakın arkadaşım soktu beni bu kafaya yakışmazsınız vs dyerek. topuklu falan da giyen biri değilim. uzun süre sonra birinden gerçekten hoşlandım ve bu konuya takıldım işte. ergen konum ve sorum için anlayış göstermeniz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?