boyu boyuna

melisce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2007
17
0
86
Ankara
kızlar aranızda uzun boylu bir erkekle evlenen var mı? mesela aranızda 40-50 cm var diyelim.

sevgilimle aramızda tam 25 cm var
gayette mutluyuz
tek sorun süper babannesi
kadının bütün dünyası iki torunu
hep kara kaşlı kara gözlü uzun boylu bi hatun istemiş torunlarına
ame benim gibi kafa sarı gök gözlü boyu kısa birini görünce baya trip yaptı oğluna torununa
ama lıştı artıksüprizzzzz

Benim eşim benden uzun, aramızda 15 cm falan var.
Yanyana durunca abes gözükmüyor yani güzel bence!!!:asigim:

boyu boyuma , huyu huyuma çok şükür....

benimde eşimle aramda 25 cm kadar var ama çok iyi oluyor uzanamadığım yerlerde yardımıma koşuyor çok sandalyeye ihtiyacım olmuyor

benim 1,67 eşim 1,82 yani 15 cm var aramızda oda normal diye düşünüyorum.daha uzun olmak istemezdim.erkeğin boyu biraz daha uzun olmalı bence.

:dance:benim eşimle aramda sanırım 29 cm var ama önemli diil ya bide 30 cem fark olsaydı ne kötü dimi amaaasırnaşık şey benim kayınvalide de boylu poslu bi gelin istiyomuş ama şansına ben çıktım

yani bende şahsen benden uzun erkelerden hoşlanıyorum...10-15-20-25 cm normal bence.....benimde bir yavuklum var ama melissa kardeşinki gibi durum aşağı yukarı..ve ben uzak duruyorum bu yüzden..

:dance:benim eşimle aramda sanırım 29 cm var ama önemli diil ya bide 30 cem fark olsaydı ne kötü dimi amaaasırnaşık şey benim kayınvalide de boylu poslu bi gelin istiyomuş ama şansına ben çıktım

kayınvalide önemli değil sen mutlu isen sorunyok adeuss..Allah bir yastıkta kocatsın...

boy farkı çokta önemli degil aslında,huyunu huyuna denk düşürmek yada ne bileyim karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde anlaşabilmek çok önemli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…