• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum boyum

Umarim hareketlerine bakip deniyicem her gun sut icerim ama bu yastan sonra ise yaramiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence hergün süt içme kısmını esgeç canım. Bu yaştan sonra boy değil kilo yapabilir :).. Sen en iyisi arkadaşların önerilerine kulak as sadece belki o yöntemle boyun uzar. He bu arada alınma sakın benim de boyum 1.60, sevgiliminse 1.83 :) Ama sorun mu? Hiiiç etmiyoru, hatta böyle daha güzelizz :)

Bazı ürünler var sporcuların kullandıkları ama doktor kontrolunde kullanmak lazım o yüzden ondan bahsetmedim fazla alımı tehlikelı cünkü. Her sabah kalkınca tekme atmanın cok cabuk surede degisim gösterdiğini biliyorum birde kabak cekirdeğini hergün bir avuç tüketmek cok faydalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1.60 ama nisanlom uzun ve arkadaslarimda uzun benden kardesimde ayiptir soylemesi popomda yere yakin hic 1.60 durmuyorm

Popom yere yakın dediğine göre bacak boyun kısa o da seni olduğundan kısa gösteriyodur ne yazik ki ne yaparsan yap şstediğin gibi uzun duramazsın çünkü bacak boyunun uzama şansı yok en fazla birkaç hareketi yaptığın sürece omurganı açarsın..vucut yapın bu

Popom yere yakın dediğine göre bacak boyun kısa o da seni olduğundan kısa gösteriyodur ne yazik ki ne yaparsan yap şstediğin gibi uzun duramazsın çünkü bacak boyunun uzama şansı yok en fazla birkaç hareketi yaptığın sürece omurganı açarsın..vucut yapın bu

Oda dogru nefret edihorum popomun yere yakin olmasindan

Bence hergün süt içme kısmını esgeç canım. Bu yaştan sonra boy değil kilo yapabilir :).. Sen en iyisi arkadaşların önerilerine kulak as sadece belki o yöntemle boyun uzar. He bu arada alınma sakın benim de boyum 1.60, sevgiliminse 1.83 :) Ama sorun mu? Hiiiç etmiyoru, hatta böyle daha güzelizz :)

Bizimde cok guzel duruyo aslnda ama dedgim gibi popom yere yakin oldugu icin oldugumdan kisa duruyorum :)

Bu çok saçma değil mi?? Boy uzaması için kemiklerin uzaması lazım. Bir kürle kemikleri uzatacak hormonların devreye gireceğini hiç sanmıyorum..
Ergenlik döneminde belki aktivatör olarak işe yarayabilir ama şu aşamada bence çok komik.
Bu aynen göğüs büyütmek için yapılan kürler gibi. Diyorum ki göğüs büyümesi için hücre çoğalması lazım kremlerle falan olmaz bu iş. Hücre kendi kendine çoğalırsa anca kanserdir bu.

Valla ben de bilmiyorum. 6 ay balik yeniyomus. Artı melisa cayi tuketiliyormus. Yani zarari olabilecek bir sey yok. Yalniz yas sınırı var yanılmıyorsam. Cocuklariniz icin uygulayin diyor adam. 8-10 cm fark atabilirmis. Hayretler icinde kalacakmisiz :52:

Bu saatten sonra uzamaz sanmıyorum. Zamanında yapacaktın bu yazılanları şimdi duran uzamayı sanmıyorum tekrar harekete geçirsin.
Ancak 1.60 durmuyorum diyosun pilates yap bence insanın duruşu bile değişiyo.
Kilon kaç bu arada? Eğer zayıf değilsen o da basık gözükmeye neden oluyo.

Bu saatten sonra uzamaz sanmıyorum. Zamanında yapacaktın bu yazılanları şimdi duran uzamayı sanmıyorum tekrar harekete geçirsin.
Ancak 1.60 durmuyorum diyosun pilates yap bence insanın duruşu bile değişiyo.
Kilon kaç bu arada? Eğer zayıf değilsen o da basık gözükmeye neden oluyo.

Kilom 49 zayifim kilo almaya calisiyorum ayriyetten

Ben seneler önce bir heves indirdim, sadece bir gün dinleyip bıraktım.
İnanmamıştım, saçma gelmişti bana. :)

Deneyen faydasını gören vardır belki de.
benimde boyum kısa elinizde telkin varsa veya başka şeyler bana gönderebilirmisiniz. nerden indirebilirim bulamıyorum en azından bilgi verebilirmisiniz .

benimde boyum kısa elinizde telkin varsa veya başka şeyler bana gönderebilirmisiniz. nerden indirebilirim bulamıyorum en azından bilgi verebilirmisiniz .

Ben de burdan indirmiştim. bilgisayarımda yok ama telefonumda duruyordur herhalde, bulursam gönderirim tabiki

Canım bu yaştan sonra neden kasıyorsun ki kendini? Ülkemizin boy ortalaması 1,80 de sanki :KK53:.

Boşver ya, kendinle barışık ol. Olmadı uzun bol paça bir pantolonun altına çekersin platformu. Nedir yani :KK71:?

Back
X