Boyum çok kısa:(:(

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
Ben 16 yaşındayım boyum 150 Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba

Üzülme canım yaa benim bildiğim 21 yaşa kadar boy atılabiliyor sen bu süre zarfında uzamaya yardımcı olan egzersizler (netten araştırmaya çalış mutlaka bulucaksın) ve spor yapmaya bol bol kalsiyum peynir yogurt yumurta tüketmeye çalış. Ayrıca sigaradan da uzak dur.

Hiçbir şey yapmasan da zaten 1.54 olursun bence. Daha uzayacağın 4 5 sene var, senede bir cm bile uzasan oluyor. Dertlenme bence

İlla bir şey yapmak istiyorsan tamam duanı da et ama basketbol oyna, imkanın yoksa evdeki kapılardan birinin üst kısmına her gün 50 kere atla, onlar da yardımcı olur.

ben ilk ve ortaokul yıllarımda arkadaşlarım arasında en uzun ve en iri olandım.boyum o zamanlar 160 tı hep herkes ince uzun boylu bi kız olacaksın maşallah irisin filan diyorlardı..sonra duruş o duruş,bi daha hiç uzamadım 14 yaşımdan beri:)..yani hızlı büyümenin zaten sağlıklı bir sonuç verir diye bir kaidesi yok..spor yap yüzme,basketbol gibi.genetik dahi olsa hala uzaman için bir mani yok,en azından bir kaç santim etki edebilirsin..çok ta kısa sayılmazsın ayrıca senin benim boylarda bir çok insan var stres yapma bu konuyu kendine..uzarsın zamanla..hem allah akıl versin sağlık versin ne dertler var..

Tam olarak ne zaman durdu bilmiyorum ama 13 yaşımdan beri uzamadı sanırım 13 yaşındada adet gördüm onun etkisi varmıdır ? 6 ayda 1 oluyorum zatennn düzenlide değil annemin boyu çok kısaaa doktor senin genetik beklenen boyun zaten bu dedi bide sabahın köründe istanbulun bi ucuna gidip o kadar sürünmüştük hastanelerdee

Onu alışkanlık ettim zaten kapılardan geçerken zıplayarak geçiyorumm esneme hareketleri uzatırmı onuda yapmaya başladım ama ?:26:

Yolda yanımdan geçen her insanlaa çaktırmadan boy ölçüşmekte alışkanlığım oldu Kısa birini görüyorum çaktırmadan yanına yaklaşıyorum bi bakıyorum ben daha kısayımmm

Kız çocukları regl olduktan sonra boyları daha uzamaz diye biliyorum ama... Erkekler 20 yaşına kadar filan uzuyorlarda kızlar öyle değil. Kısa boylu kızlar çok sempatik oluyorlar bu kadar takma bence.İlerde de hafif bi topuklu giyersin hoş durur.

Son düzenleme:
Net bilgili değilim de, kemiklerin arasını açtıkça uzarsın gibi bir şey duymuştum ben. Esneme de geçerli olur o zaman. Kapı olayını her gün 50 defa düzenli yaparsan bence uzarsın. Bi' de sigaradan uzak dur, içilen ortamda bile bulunma.
Uzamazsan da dert etme bende kısayım, topuklu ayakkabılarla sıkı bir dostluğum var.

Ama ben paspalın tekiyim topuklu ayakkabı sevmemki Sadece tabanı yüksek 2-3 cm uzatan spor ayakkabım varr. İnş uzarım

ALLAH başka dert vermesin...Ya boyun uzun olup elin ayağın sağlam olmasa idi ? Bunlarıda hesaba kat dert yanarken..

Ben 29 yaşında ve 1.52 boyundayım, topuklu giyince 1.60 oluyorum hiç sorun etme :) evliyim ve eşim 1.83 boyunda

Son düzenleme:

Bende takmıyodum ama 150 de çok kısa değilmi yoksa 155 olsam takmam. Sınıftada en kısa benim hatta sınıfın en kısası olmak nasıl bir duygu diye soruyorlar

Senin yüzünün güzelliği boyunu kapatmış herhalde bende o da yok. Ama şükrediyorum yinede tabiki sağlık en önemli şey.

1 50 olsan ne olcak 1 70 olsan ne olacak .. hic takma boyle seyleri cnm ya.. Uzulmede bos yere.. Genetikse uzamazsin bundan sonra zaten .. Reglide olduysan!!!
fazla sansin yok , en iyisi kendini boyle seviceksin ve üzülmüceksin.

Son düzenleme:
1 50 olsan ne olcak 1 70 olsan ne olacak .. hic takma boyle seyleri cnm ya.. Uzulmede bos yere.. Genetikse uzamazsin bundan sonra zaten .. Reglide olduysan!!!
fazla sansin yok , en iyisi kendini boyle seviceksin ve üzülmüceksin.

Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez 200-250 gram buğulama veyahut ızgara olarak yemektir. Torik, palamut, uskumru, kefal balıklarının sırt kısmında bulunan siyah etli kısım boy uzatma için etkili olan kısımdır.

çemen otunu aktardan alıp bir miktar z. yağının içine koyup karışım yapıp, 1 hafta karanlık yerde bekletilerek sonrasında yatmadan önce eklem yerlerine sürülebilir.. lakin sabah yıkamayacaksınız sürdüğünüz yerleri.. sonra akşamında devam edeceksiniz (sonraki sürüşten önce yıkayabilirsiniz öncekini)

internetten araştırıp bunları buldum sevgili kristenn .. ancak yaşın çok genç. uzarsın bana kalırsa.. zıplama olayına devam et

Çok çok teşekkür ederim Denemeye çalışırım inş işe yarar

canım pilates bu konuda faydalı,daha yaşın küçük şimdiden başlarsan faydası olabilir.zaten duruşunu değiştiren bir spor otomatikman daha uzun görünmeye başlarsın.

bence bir iki cm uzayabilirsin süt iç her akşam ben uzamıştım 16 dan sonra ayrıca takma kafaya bunu .bir çok erkek arkadaşım var minyon kızları beğeniyor yani ne var ki bunda kendine güven dünyaya ünlü starların hepsi kısa madonna düşün yani ama herkes baylıyor ona .

Bende kısa boyluları severim ama 150de çok kısa Madonna 158 cm. Bende o kadar olabilseydim daha ne isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…