Boyum çok kısa:(:(

Aman düşündüğün şeye bak, benim de boyum 1,55. Eşim de 1,88. Farka bakar mısın??
Sen hiç üzülme, yapay şeyler yeme. Kola hiç içme kalsiyum düşmanıdır. Kalsiyum ve proteinden yüksek beslen.
Bir de pilates yap. O uzun vadede ve düzenli yapıldığında 3-4cm fark ettirir.

21 yasina kadar boyuzuyor evet.

Bir de adnan saracoglu nun boy uzatma kürü var. Ona bak bence. Yorumlari okumadim belki sana tavsiye eden olmustur canim.

Ama bende illa öyle 170 175 oluyim demiyorum sadece 4-5 cm daha uzamak istiyorum 150 de fazla kısa değilmi sizcede ?

Benim bir arkadaşım da bu yüzden internetten "Uzamak İstiyorum" isminde bir kitap sipariş etmişti.

Denk geldi ben de bir inceledim 6 hafta içinde boyunuzu uzatmanın yolları gibisinden bir şeyler yazıyordu tam hatırlayamıyorum 4-8 cm uzama olabiliyormuş kitaba göre.

İçinde ise beslenme şekillerinden düzenli uykudan esneme ve egzersizlerden bahsediliyordu.

Yanında bir de cd gelmiş, telkinmiş o da.

Bir araştır bakalım hoşuna giderse sen de alırsın.

16 yaşındasın daha, mutlaka uzar kendine dikkat edersen, kafeinden uzak durarak mesela.

Boy uzamasında en önemli etken de uyku, hergün en az 8 saat düzenli uyuman gerekiyor.

Sen en iyisi dengeli beslenme düzenli uyku ve egzersizleri alışkanlık haline getir, boyun uzamasa bile (ki mutlaka uzayacaktır) daha fit bir vücuda sahip olursun çok da faydasını görürsün. :)

Kitap yurdunda 15 tl kitap abim kredi kartını verirse bende sipariş vericem babamdan para istiyim akşamm verirse abime veririm o da kredi kartını verir

Ama bende illa öyle 170 175 oluyim demiyorum sadece 4-5 cm daha uzamak istiyorum 150 de fazla kısa değilmi sizcede ?

hmm illa 3-5 cm daha uzamak isterim dersen.. buyume hormonu alabilirsin.. bu hormon icin ust yas siniri nedir cok bilemiyorum.. bunun icin mesleginin ehli bir doktor bulup gorusmen lazim.. 13 yasinda bir ahbabimin cocugu , gelisim geriligi cektigi icin doktora goturmuslerdi.. boy ve kilo olarak yasitlarindan geride oldugundan uzuluyordu ailesi.. igne olmaya basladi 5 -6 ayda 3 cm uzadigini biliyorum.. ama soyledigim gibi yas bu konuda kistas saniyorum..

birde her yasa uygulanan bir ameliyat var.. kemikleri ameliyatla kirip arasina celik konuyor ancak 2-3 ay yataktasin, taki o celigin etrafi kemik dokusu ile orulene kadar.. cok eziyetli olduguna soylememe gerek yok sanirim:26:

bu iki uygulamada hem madden , hem manen yoran islemler .. bir dusun tasin, ailenle konus.. istiyorsan neden olmasin.. kisisel tatmin icin yapilabilir seyler.. ama baskalari icin boyle bir eziyete katlanmaya deger mi?

Üzülüp takıyorum ama ameliyat olacak kadarda değil ben günde 1 litre süt içsem olurmu acaba. Para biriktiriyorum uzamax alıcamm inş uzatırr

Üzülüp takıyorum ama ameliyat olacak kadarda değil ben günde 1 litre süt içsem olurmu acaba. Para biriktiriyorum uzamax alıcamm inş uzatırr

yerim seni ben

ic sutunu, yogurdunu falan eksik etme.. bence de dogal yollarla dene, 4-5 yil zamanin var nasil olsa daha..

Bakın bunları buldum boy uzatıyormuş ama acaba ne kadar yapmak gerek.

hiç deert etme bence .. bende 158 boyundayım... 35 yaşındayım ama herkes 25- 27 arası yaş tahmininde bulunuyor :)) ayrıca arkadaşlar bir konuda çok haklılar... genelde oldukça uzun boylu erkekler hep minyon kızlardan hoşlanıyorlar... zıtlar çeker misali...

Cnm basketbol yada voleybola gitsene. Bence biraz faydasını görürsün. Benimde boyum 1,70 civarı bende keşke biraz kısa olsaydım derim hep, topuklu giyemiyorum giyince boyum 1,72-3 oluyor. bak bende bundan dertliyim. sıkma canını.

Ama senin türkiye ortalamasına göre boyun iyi bence. Bilimsel olarakta 155 e kadar kısa grubuna girilmiyor zaten.

yorumlara bakmadım yazan olmuşmu bilmiyorum. boyunun uzamasını sağlamak için bu yaşlarda bol bol sebze meyve tüket ve sık sık yüzmeye çalış. yüzmede eklemler ve kemikler daha rahat hareket edip esneyebiliyor. diğer tür sporları da deneyebilirsin-basketbol falan - ama en iyi yüzmeden sonuç alırsın. bir de süt tüketmek yerine yoğurt ye. kemikler için daha faydalı. hem süt yağından ötürü kilo da yapabilir.

Son düzenleme:
Bu arada birşey sorucam benim hareketsizliktenmi bilmiyorum boy uzama egzersizlerini yaparken kemiklerim ağrıyorr yani tam olarak ağrıda değilde sanki kendini zorluyormuş açılmaya çalışıyormuş gibi mesela elimi yanlara koyup yani gövdemi dümdüz yapıp ayaklarımı uzatıp dümdüz yapınca öyle oluyorr sizce bu iyi birşeymi kötü birşeymi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…