21 yasina kadar boyuzuyor evet.
Bir de adnan saracoglu nun boy uzatma kürü var. Ona bak bence. Yorumlari okumadim belki sana tavsiye eden olmustur canim.
bosver sekerim , bodur tavuk her daim pilic demisler ..dogruda demisler simdilerde anlamazsin ama 30'lu yaslarda artik resmen pozitif bir ozellik halini aliyor.. hatlarin daha kucuk, daha genc durucak kac yasina gelirsen gel :) ha ben 1. 74 boyunda bir kadinim , hatta oldugumdan uzun da duruyorum, uzun bacaklarim yuzunden, memnun muyum halimden hayir.. ilk genclik yillarinda , bunun seni toplumdan siyiran bir ozellik oldugunu dusunup , mutlu oluyorsun ama ilerleyen yillarda yas ilerledikce yasitlarina gore daha fazla yiprandigini gorup uzulmeye basliyorsun hattabu arada ben nerdeyse 33 oluyorum booo, dusun halimi..
hem soyle dusun uzun boylu erkekler, kisa boylu kadinlardan hoslaniyor.. uzun boylu kadinalrdan sa , cucuk adamlar ahahahahhasen sec hangisi iyi ?
Benim bir arkadaşım da bu yüzden internetten "Uzamak İstiyorum" isminde bir kitap sipariş etmişti.
Denk geldi ben de bir inceledim 6 hafta içinde boyunuzu uzatmanın yolları gibisinden bir şeyler yazıyordu tam hatırlayamıyorum 4-8 cm uzama olabiliyormuş kitaba göre.
İçinde ise beslenme şekillerinden düzenli uykudan esneme ve egzersizlerden bahsediliyordu.
Yanında bir de cd gelmiş, telkinmiş o da.
Bir araştır bakalım hoşuna giderse sen de alırsın.
16 yaşındasın daha, mutlaka uzar kendine dikkat edersen, kafeinden uzak durarak mesela.
Boy uzamasında en önemli etken de uyku, hergün en az 8 saat düzenli uyuman gerekiyor.
Sen en iyisi dengeli beslenme düzenli uyku ve egzersizleri alışkanlık haline getir, boyun uzamasa bile (ki mutlaka uzayacaktır) daha fit bir vücuda sahip olursun çok da faydasını görürsün. :)
Ama bende illa öyle 170 175 oluyim demiyorum sadece 4-5 cm daha uzamak istiyorum 150 de fazla kısa değilmi sizcede ?
Kitap yurdunda 15 tl kitap abim kredi kartını verirse bende sipariş vericem babamdan para istiyim akşamm verirse abime veririm o da kredi kartını verir
Üzülüp takıyorum ama ameliyat olacak kadarda değil ben günde 1 litre süt içsem olurmu acaba. Para biriktiriyorum uzamax alıcamm inş uzatırrhmm illa 3-5 cm daha uzamak isterim dersen.. buyume hormonu alabilirsin.. bu hormon icin ust yas siniri nedir cok bilemiyorum.. bunun icin mesleginin ehli bir doktor bulup gorusmen lazim.. 13 yasinda bir ahbabimin cocugu , gelisim geriligi cektigi icin doktora goturmuslerdi.. boy ve kilo olarak yasitlarindan geride oldugundan uzuluyordu ailesi.. igne olmaya basladi 5 -6 ayda 3 cm uzadigini biliyorum.. ama soyledigim gibi yas bu konuda kistas saniyorum..
birde her yasa uygulanan bir ameliyat var.. kemikleri ameliyatla kirip arasina celik konuyor ancak 2-3 ay yataktasin, taki o celigin etrafi kemik dokusu ile orulene kadar.. cok eziyetli olduguna soylememe gerek yok sanirim:26:
bu iki uygulamada hem madden , hem manen yoran islemler .. bir dusun tasin, ailenle konus.. istiyorsan neden olmasin.. kisisel tatmin icin yapilabilir seyler.. ama baskalari icin boyle bir eziyete katlanmaya deger mi?
Üzülüp takıyorum ama ameliyat olacak kadarda değil ben günde 1 litre süt içsem olurmu acaba. Para biriktiriyorum uzamax alıcamm inş uzatırr
yerim seni ben
ic sutunu, yogurdunu falan eksik etme.. bence de dogal yollarla dene, 4-5 yil zamanin var nasil olsa daha..
hiç deert etme bence .. bende 158 boyundayım... 35 yaşındayım ama herkes 25- 27 arası yaş tahmininde bulunuyor :)) ayrıca arkadaşlar bir konuda çok haklılar... genelde oldukça uzun boylu erkekler hep minyon kızlardan hoşlanıyorlar... zıtlar çeker misali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?