- 30 Nisan 2012
- 307
- 2
- 296
tüketebilirsin sende
ama yaşını bilmiyorum
ergensen daha kolay boyun uzar
boyun kısa olması iyi bence. 174 boyundayım. tanıdığım çoğu kızdan uzunum ama bir topuklu giyince de dik durmaya çekiniyorumyani demek istediğim, kısa olmak da iyidir. önemli olan fiziğin güzel olması.
Neden çekiniyorsun ki dik durmaya... Çevrendeki arkadaşların topuklu giydiğinde senden rahatsız olurlar diye mi ? Bence gönül rahatlığıyla dik durmalısın...Utanılacak,çekinilecek bir şey yapmıyorsun topuklu giyince....
Ben 16 yaşındayım boyum 150Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba
boyun kısa olması iyi bence. 174 boyundayım. tanıdığım çoğu kızdan uzunum ama bir topuklu giyince de dik durmaya çekiniyorumyani demek istediğim, kısa olmak da iyidir. önemli olan fiziğin güzel olması.
bende takmam giyerim topukluyuhem topuklu giymeden olurmu hic alısınca hele duz ayakkabıyla bir garip oluyor insan
Boyum uzun diye çevresinde daha kısa boylu arkadaşları olan genç kızlarımızın topuklu giymekten,dik durmaktan çekinmelerinin nedenini çevrelerindeki arkadaşları o topuklu giydiğinde rahatsız olmasınlar,üzülmesinler diye düşündüğünden oluyor.....Uzun boyluların ilerde kambur duruşa müsait olmaları bu sebeptendir...Kısa boylular da daha uzun görünmek için olabildiğince dik durmaya çalışırlar...Her seven ,kendine yakıştıran topuklu giysin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?