Boyum çok kısa:(:(

canım merhaba bende senin yaşlarındayken çok takardım

sana annemin bir lafını ileteyim bunu unutma :deve büyük ot yer şahin küçük et yer

bu yüzden boy meselesine bu kadar çok takılma benim boyumda 1.59 eşim 1.80 nokta virgül gibiyiz anlıcan

canım merhaba bende senin yaşlarındayken çok takardım

sana annemin bir lafını ileteyim bunu unutma :deve büyük ot yer şahin küçük et yer

bu yüzden boy meselesine bu kadar çok takılma benim boyumda 1.59 eşim 1.80 nokta virgül gibiyiz anlıcan

Dediklerinde haklısın eşinle allah mutlu etsin :nazar:

Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez 200-250 gram buğulama veyahut ızgara olarak yemektir. Torik, palamut, uskumru, kefal balıklarının sırt kısmında bulunan siyah etli kısım boy uzatma için etkili olan kısımdır.

çemen otunu aktardan alıp bir miktar z. yağının içine koyup karışım yapıp, 1 hafta karanlık yerde bekletilerek sonrasında yatmadan önce eklem yerlerine sürülebilir.. lakin sabah yıkamayacaksınız sürdüğünüz yerleri.. sonra akşamında devam edeceksiniz (sonraki sürüşten önce yıkayabilirsiniz öncekini)

internetten araştırıp bunları buldum sevgili kristenn .. ancak yaşın çok genç. uzarsın bana kalırsa.. zıplama olayına devam et :34:

Çemen otu olayını denedim, işe yaramıyor en fazla kokarsın başka bişey değil :17:

Ben 1,50 boyundayım, minyonum ayrıca 29 yaşındayım. 30'a merdiven dayadığım şu zamanımda beni liseli sanmalarına bayılıyorum. Senin yaşındayken az ağlayıp zırlamadım :1: O zaman boyu uzun olan, deli gibi özendiğim arkadaşlarıma bakıyorum da çoktan olgunlaşmışlar, yavaştan kırışıklık kremlerine başlamışlar ama ben çok şükür onlara göre çok avantajlıyım. Bu arada bodur tavuk her dem piliç :52:

canım bu dert edecek birşey değil yaa...hem daha 4-5 santim uzarsın. boyun da 1.55 olur ki türkiye deki kadın boyunun ortalaması zaten çok kısa. hem benim bu boylarda olan ama çok güzel orantılı fiziğe sahip arkadaşlarım var yani. topuklu ayakkabı giyersin çok dert ediyorsan.takma kafana.

Ben 16 yaşındayım boyum 150 :( Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen:43: Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba:1:

canım daha boyun uzar yaşın küçük. beslenmene dikkat et kafana takma fazla daha uzarsın.

Canım, 1.54 bile olsa yeter demişsin, 4 santimcik için mi canını sıkıyorsun ? Üzme canım kendini. Uzarsın inşallah. Kişiden kişiye değişir bu şeyler. Ben senin yaşında filan durmuştu uzamam.Ama sen ayrısın ben ayrı tabiki. Hem minyon insanlar daha genç gösteriyor, bunun şimdi farkına varamazsın ama, ileri de 25-30 oldun mu anlayacaksın :)))

Canım, 1.54 bile olsa yeter demişsin, 4 santimcik için mi canını sıkıyorsun ? Üzme canım kendini. Uzarsın inşallah. Kişiden kişiye değişir bu şeyler. Ben senin yaşında filan durmuştu uzamam.Ama sen ayrısın ben ayrı tabiki. Hem minyon insanlar daha genç gösteriyor, bunun şimdi farkına varamazsın ama, ileri de 25-30 oldun mu anlayacaksın :)))

154 olursam bide spor ayakkabımın tabanı yüksek 4 cm ama hiç belli olmuyorr onuda ekledikmi 158 geçinip giderimmm :1:

Ben 16 yaşındayım boyum 150 :( Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen:43: Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba:1:

canım hiç üzülme 24 e kadar boy uzuyor diye biliyorum ben. Ben üni kazandığım ilk sene boyum 1.67 di 4. yılım bu ünide ve 23 yaşındayım boyum şuan 1.72. 5 cm az değil 4 yılda 5 cm uzadm. Bol bol süt içmelisin ben hergün 1 lt süt içiyorum nerdeyse. Sütü peyniri falan çok sevdiğimden çok tüketirim boyuda uzatoyır

1.61 boyum var kardesim bile benden uzun daha 13 yasinda :1::1:
ben niye kisa kaldim bilmem yinede cok kisa degilim bunada sükür,
canim sen basketbol falan oyna bizden gectide sen daha kucuksun,
uzarsin daha :40:

ALLAH başka dert vermesin...Ya boyun uzun olup elin ayağın sağlam olmasa idi ? Bunlarıda hesaba kat dert yanarken..

Ben 29 yaşında ve 1.52 boyundayım, topuklu giyince 1.60 oluyorum hiç sorun etme :) evliyim ve eşim 1.83 boyunda :9:

Genelde Türk kızları kısa boylu olurlar zaten, ben de öyleyim :1: Ben 1.58'im nişanlım 1.86. Boy farkının hiç bir önemi yok bana göre, hatta bence boy farkı daha hoş duruyor çiftlerde :)

Son düzenleme:

canım kefal ve uskumrunun sırtındaki siyah etler boy için çok faydalıymış ve yanında melisa çayı iç yani haftada 3 kere bu balıklardan birini ye ve günde bir bardak melisa çayı iç i. saraçoglundan duydum bende kızıma yapıyorum tabi benim kızım 8 yaşında ama i. saraçoglu bunun 21 yaşına kadar faydalı oldugunu söylüyor yalnız melisanın bir türü varmış ondan al i. saraçoglunun sitesinden bilgilene bilirsin yada facebooktan soruları cevaplıyor allah YARDIMCIN OLSUN DAULARIN KABUL OLMSI DİLEGİYLE...

1.61 boyum var kardesim bile benden uzun daha 13 yasinda :1::1:
ben niye kisa kaldim bilmem yinede cok kisa degilim bunada sükür,
canim sen basketbol falan oyna bizden gectide sen daha kucuksun,
uzarsin daha :40:

Belki bendende geçmiştirr ama iyi senin boyunnn çok normal. Kısa değilsin :16:

Shakira 1.50 boyunda :) Fıstık gibi kadın hiç öle kısa boylu kadın diyorlar mı gayet güzel işini yapıyor. Bende 1.52 boyundayım önceden takıyordum ama şimdi yok daha önemli şeyler var düşünecek. Özellikle lise dönemlerinde filan evet takıntı yapıyor insan gerçi ben başka şeyler vardı takacak boya sıra gelmiyordu şimdi hepsini sallıyorum arada depreşsede kaygılarım :p

bosver sekerim , bodur tavuk her daim pilic demisler ..dogruda demisler simdilerde anlamazsin ama 30'lu yaslarda artik resmen pozitif bir ozellik halini aliyor.. hatlarin daha kucuk, daha genc durucak kac yasina gelirsen gel :) ha ben 1. 74 boyunda bir kadinim , hatta oldugumdan uzun da duruyorum, uzun bacaklarim yuzunden, memnun muyum halimden hayir.. ilk genclik yillarinda , bunun seni toplumdan siyiran bir ozellik oldugunu dusunup , mutlu oluyorsun ama ilerleyen yillarda yas ilerledikce yasitlarina gore daha fazla yiprandigini gorup uzulmeye basliyorsun hatta :9: bu arada ben nerdeyse 33 oluyorum booo, dusun halimi..
hem soyle dusun uzun boylu erkekler, kisa boylu kadinlardan hoslaniyor.. uzun boylu kadinalrdan sa , cucuk adamlar ahahahahha :9: sen sec hangisi iyi ?

Shakira 1.50 boyunda :) Fıstık gibi kadın hiç öle kısa boylu kadın diyorlar mı gayet güzel işini yapıyor. Bende 1.52 boyundayım önceden takıyordum ama şimdi yok daha önemli şeyler var düşünecek. Özellikle lise dönemlerinde filan evet takıntı yapıyor insan gerçi ben başka şeyler vardı takacak boya sıra gelmiyordu şimdi hepsini sallıyorum arada depreşsede kaygılarım :p
amanın bu 1.50 boyundamı:32:

Eklentiler

• $Adsızasdsadasd.webp
    $Adsızasdsadasd.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 96
Back
X