- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba bende senin yaşlarındayken çok takardım
sana annemin bir lafını ileteyim bunu unutma :deve büyük ot yer şahin küçük et yer
bu yüzden boy meselesine bu kadar çok takılma benim boyumda 1.59 eşim 1.80 nokta virgül gibiyiz anlıcan
Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez 200-250 gram buğulama veyahut ızgara olarak yemektir. Torik, palamut, uskumru, kefal balıklarının sırt kısmında bulunan siyah etli kısım boy uzatma için etkili olan kısımdır.
çemen otunu aktardan alıp bir miktar z. yağının içine koyup karışım yapıp, 1 hafta karanlık yerde bekletilerek sonrasında yatmadan önce eklem yerlerine sürülebilir.. lakin sabah yıkamayacaksınız sürdüğünüz yerleri.. sonra akşamında devam edeceksiniz (sonraki sürüşten önce yıkayabilirsiniz öncekini)
internetten araştırıp bunları buldum sevgili kristenn .. ancak yaşın çok genç. uzarsın bana kalırsa.. zıplama olayına devam et![]()
Ben 16 yaşındayım boyum 150Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen
Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba
![]()
Canım, 1.54 bile olsa yeter demişsin, 4 santimcik için mi canını sıkıyorsun ? Üzme canım kendini. Uzarsın inşallah. Kişiden kişiye değişir bu şeyler. Ben senin yaşında filan durmuştu uzamam.Ama sen ayrısın ben ayrı tabiki. Hem minyon insanlar daha genç gösteriyor, bunun şimdi farkına varamazsın ama, ileri de 25-30 oldun mu anlayacaksın :)))
canım daha boyun uzar yaşın küçük. beslenmene dikkat et kafana takma fazla daha uzarsın.
Ben 16 yaşındayım boyum 150Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen
Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba
![]()
154 olursam bide spor ayakkabımın tabanı yüksek 4 cm ama hiç belli olmuyorr onuda ekledikmi 158 geçinip giderimmm![]()
ALLAH başka dert vermesin...Ya boyun uzun olup elin ayağın sağlam olmasa idi ? Bunlarıda hesaba kat dert yanarken..
Ben 29 yaşında ve 1.52 boyundayım, topuklu giyince 1.60 oluyorum hiç sorun etme :) evliyim ve eşim 1.83 boyunda![]()
![]()
beslenmene dıkkat et,spor yap.uzarsın ınsallah sorun etme.
1.61 boyum var kardesim bile benden uzun daha 13 yasinda
ben niye kisa kaldim bilmem yinede cok kisa degilim bunada sükür,
canim sen basketbol falan oyna bizden gectide sen daha kucuksun,
uzarsin daha![]()
Belki bendende geçmiştirr ama iyi senin boyunnn çok normal. Kısa değilsin![]()
amanın bu 1.50 boyundamıShakira 1.50 boyunda :) Fıstık gibi kadın hiç öle kısa boylu kadın diyorlar mı gayet güzel işini yapıyor. Bende 1.52 boyundayım önceden takıyordum ama şimdi yok daha önemli şeyler var düşünecek. Özellikle lise dönemlerinde filan evet takıntı yapıyor insan gerçi ben başka şeyler vardı takacak boya sıra gelmiyordu şimdi hepsini sallıyorum arada depreşsede kaygılarım![]()