geçen gün erkek arkadaşımlara gitmiştim. misafirleri vardı. beni erkek arkadaşımın ablası sandılar. ablası 28, ben 17, erkek arkadaşımda 19 yaşında. şaka gibiiiiiiiiiiii. . . gayette yaşımı gösteriyorum. boyum ne kadar uzun olsada 28 filan göstermiyorum. taş çatlasa 19 sanıyordu insanlar. çoğu kişide fiziğimin çok iyi olduğunu söyler ama ben kendimi beğenmedikten sonraaaaaaa.... o günü hiç unutmuycam. 28 yaşında ve 4 yıllık evli bir kadınla, 17 yaşında daha liseyi bitirmemiş bir kız çocuğunu nasıl karıştırırlar. kısa boylular boyuna şükretsinler bence.
ay canımmm seni okuyunca aklıma geldi ben de üni.yi ilk kazandığım sene 18 yaşındayken halamlarda, halamın torununu seviyodum. başka bi kadın daha vardı. yanımdaki nerden baksan 10 yaşında çocuk. kadın senin mi diye sormuştu bana, bi de kuzenim de (çocuğun annesi) pis pis sırıtmıştınasıl sinir olmuştum. o çocuğun benim olabilmesi için en az 30 yaşında olmam lazım bense 18 yaşındaydım. oha yani göz var nizam var. ki her zaman yaşımdan daha küçük gösterdiğimi söylerler.
geçen gün erkek arkadaşımlara gitmiştim. misafirleri vardı. beni erkek arkadaşımın ablası sandılar. ablası 28, ben 17, erkek arkadaşımda 19 yaşında. şaka gibiiiiiiiiiiii. . . gayette yaşımı gösteriyorum. boyum ne kadar uzun olsada 28 filan göstermiyorum. taş çatlasa 19 sanıyordu insanlar. çoğu kişide fiziğimin çok iyi olduğunu söyler ama ben kendimi beğenmedikten sonraaaaaaa.... o günü hiç unutmuycam. 28 yaşında ve 4 yıllık evli bir kadınla, 17 yaşında daha liseyi bitirmemiş bir kız çocuğunu nasıl karıştırırlar. kısa boylular boyuna şükretsinler bence.
Boyun 1.72ymiş arkadaşım. Bizim fakülte upuzun kızlarla dolu ben 1.69um ama kısa hissediyorum tabi öyle insanların yanında. :S Çok uzun değilsin ki. :s Büyük gözükmenin de boyla değil suratla ilgisi var ben 22 yaşındayım ama 17 sanıyorlar topuklu giyip 1,75 olduğumda bile.
Bence gurur duy boyunla. Ne güzel işte.
benim boyum 1.72 . kısa olmayı çok isterdim. nefret ediyorum boyumdan. ilkokulda lisede filan hep en uzun kız bendim. bu yaşıma kadar hep kısa boylu çıtı pıtı kızlara özendim ama yapacak bişey yok. inşallah daha fazla uzamam
bak mesela ben uzunum 1 72 kilolu değilimdir
21 yaşındayım bir kaç ay önce evime misafir gelmişti
kadın yaşımı sordu söyledim
gözlerini kocaman açtı
hadi canım sen 30 ancak gösterşyorsun dedi
yuhhhhh dedim göz var nizam var
yüzümde tek kırışıklık yok bebek gibi 30 yaş nasıl gösteriyor dedim ama cok canım sıkılmıştı
hani deseki 24 25 gibi duruyorsun diye amenna.....
bu insanlar uzun boylu görünce yaşın 30 40 50 olacağınımı zannediyorlar ne hayret bişi yaaaaa
boy uzadıkca yaşta artıyor.......
bu insanlaın da anlayış kapasiteleri bukadar işte
Boyun 1.72ymiş arkadaşım. Bizim fakülte upuzun kızlarla dolu ben 1.69um ama kısa hissediyorum tabi öyle insanların yanında. :S Çok uzun değilsin ki. :s Büyük gözükmenin de boyla değil suratla ilgisi var ben 22 yaşındayım ama 17 sanıyorlar topuklu giyip 1,75 olduğumda bile.
Bence gurur duy boyunla. Ne güzel işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?