hiçç üzülmene gerek yok canım
boyun uzun olsa yine aynı benzer şeyler yaşıyorsun.
benim boyumda 1 74 çok espri konusu olmuştur evde,arkadaşlar arasında
önemsemeyeceksin
mesela ben topuklu ayakkabıyı çok sevmeme rağmen giymeye çekiniyorum
metrobüste olsun yolda olsun insanlar kendine vaziyet çıkarıp
zaten uzun birde topuklu giymiş muhabbeti yapıp insanı sevdiği şeyden bile soğutmaya çalışıyorlar
umursamayacaksınnnn :82:
başta bende çekinirdim topuklu giymeye
şimdi hiççç takmıyorumm
kime ne benim boyumdan
kime ne benim zevkimden
bencee kısa boylu bodur piliç derim ben çokda bgenirimm en çokda topukluyu kısa boyulu kadınlara yakıştırıyorum nedense güzel taşıyolarr ben uzun boyluyum çok topuklu kulanamıyorum çünküü daha uzun duruor itici gelir banaa genelde baabet giyerimm bence el alaemi boşverin keyfişne bak
155 boyumüstelik kiloluyum...ne kadar zayıflarsam zayıflayım sürekli iri görünecek bir vücuda sahibim üstelik...sürekli insanlar da güzellik,boy pos merakı var...alay etmeseler bile bir şekilde konusu muhakkak geçiyor....Allah vergisi en nihayetinde..dünyada gelmeden önce sipariş verememiş ruhlarımız,şu kadar boyda olalım diyee...birde kısa boylular illa topuklu giycek diye düşünmüyorum...bazıları taşıyamıyor ve çok komik görünüyor bence...ben de topuklu giyerim mesela ama orta derecedir bu mesela...vala en güzel yanıtı bence 180 lik bir eşle evlenerek verişsin işteeebeğenen öle de beğeniyor işteeee.....
ben sizin fikrinizi okumadım kendi ğörüşümü belirtimmm herkezin tarzı zevkiii ister topuklu ister düzz tarzınını belirleyen istedigini giyerrBu konuya ilk yorum yazanlardan biriyim.
Kısa boylulara ''lütfen arkadaşlar TOPUKLU ayakkabı giymeyin'' bunu ilk söyleyende benim..(ilk sayfalara bakarsanız görürsünüz)
Girmiyordum konuya kaç gündür bakıyorum polimik yaratmış söylediğim..
Bende uzun boyluyum ve bende hep spor ayakkabılar babatlerle geziyorum.Özel günler haric.
Çünkü sırık gibi görünmek hoşuma gitmiyor..
Bu görüntü nasıl KÖTÜYSE..
150boyunda biri Boyunun 4te 1i kadar TOPUKLU giyincede en az okadar KÖTÜ duruyor..
Topuklu ayakkabı ''görünmez değil'' bir stil bir tarzdır..
Giyilmesi mutlak yerler vardır..
Çok kısa boylu boyunu uzatmak için 15cm topklu giydiğinde komik durur..
Görüyorum ve gülüyorum yürüyemiyor bile..
Çünkü boyunun 4te 1i kadar topukluyla kimse yürüyemez..
Hepimizin gözü var hepimizinde aklı var..
Aklın yolu birdir..
Önemli olan ''RABBİM BİZİ NASIL YARATTIYSA ONUNLA BARISIK OLMAK''
Kendimize yakışmayan şeyleri giyip şebeğe dönmenin alemi yok değilmi?
Göz var lütfen..
Unutma bodur tavuk her daim piliçtir ben bu söze giremıyorum boyum 1.70 ama unutma sen ömür boyu piliçsin
1 52 boyum 29 yaşındayım insanlar nekadar acımasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?