Boyum kısa diye dalga geçenlerden nefret ediyorum

bu bana çok denk geliyor:) yani yolda yürürken iki kadın falan yan yana uzun ve topuklu giymiş birisi hemen başlıyorlar arkasından dediğin gibi kısık sesle dedikoduya:) bende anlam veremem.aynı dediğini "zaten uzun giymiş topukluyu" diyorlar:).kuralmı var kısa giyecek diye sanki:) birde terside olabiliyor mesela kısa boylu topuklu giysin ama zevkinden olsun hemen başlanıyor ;kısa ya boyunu uzatmak içindir kesin..gibi konuşmalar..aklıma geldi sz deyince..ama son ediklerinizde haklısınız cidden insan zevklerinden vazgeçmemeli..

bencee kısa boylu bodur piliç derim ben çokda bgenirimm en çokda topukluyu kısa boyulu kadınlara yakıştırıyorum nedense güzel taşıyolarr ben uzun boyluyum çok topuklu kulanamıyorum çünküü daha uzun duruor itici gelir banaa genelde baabet giyerimm bence el alaemi boşverin keyfişne bak

tatlım bence şöyle düşün bak özgü namala bakpelin karahana boyları 1.52 1.50 ama herkes onlarından peşinde önemliolan boy değil önemli olan yüz ve kişilik güzelliğidir:)

Bu konuya ilk yorum yazanlardan biriyim.

Kısa boylulara ''lütfen arkadaşlar TOPUKLU ayakkabı giymeyin'' bunu ilk söyleyende benim..(ilk sayfalara bakarsanız görürsünüz)

Girmiyordum konuya kaç gündür bakıyorum polimik yaratmış söylediğim..

Bende uzun boyluyum ve bende hep spor ayakkabılar babatlerle geziyorum.Özel günler haric.

Çünkü sırık gibi görünmek hoşuma gitmiyor..

Bu görüntü nasıl KÖTÜYSE..

150boyunda biri Boyunun 4te 1i kadar TOPUKLU giyincede en az okadar KÖTÜ duruyor..

Topuklu ayakkabı ''görünmez değil'' bir stil bir tarzdır..
Giyilmesi mutlak yerler vardır..

Çok kısa boylu boyunu uzatmak için 15cm topklu giydiğinde komik durur..
Görüyorum ve gülüyorum yürüyemiyor bile..

Çünkü boyunun 4te 1i kadar topukluyla kimse yürüyemez..

Hepimizin gözü var hepimizinde aklı var..
Aklın yolu birdir..

Önemli olan ''RABBİM BİZİ NASIL YARATTIYSA ONUNLA BARISIK OLMAK''

Kendimize yakışmayan şeyleri giyip şebeğe dönmenin alemi yok değilmi?

Göz var lütfen..

Son düzenleme:

Bayıldım bu yoruma..
Alıntı yapmak istedim çünkü görüldüğü gibi bunu yazan arkadaş 155 boyunda oldugunu söylüyor

Ve benim söylediğimi onaylıyor resmen..

Katılıyorum bende öyle ne kadar zayıflasamda bide boyum uzun hafifde balık etliyim ama hiç umursamadım kilolusun diyenleri

boyum 1.57 kilom 47. arkadaşlarım oldum olası benimle dalga geçerler. hatta benimle aynı boyda olanlar ne diye dalga geçerler hiç anlamam.pigme küçük bıdık amip gibi lakaplarım olmuştur hep çarşıda orda burda uzun boylu kızlar görünce içimde "ne güzel" diye geçirdiğim oluyor fakat her zaman kendi halimden memnun oldum.sevgilim bile herkese portatif benim sevgilim.nereye çeksen oraya geliyor der kızlaaaarrr boşveriiinnnn

"bodur tavuk her daim piliçtir"

Son düzenleme:
cnm benim boyum 1.58 bende önceleri yani lise ve üniversite yıllarında çok takardım insanların söyledikleri saçma sapan şeyleri.. sonra sonra aman ne güzel işte çıtı pıtıyım falan demeye başladım kendi kendime ve benimle dalga geçenlerle birlikte kendimle dalga geçmeye başladım sonra onlar benimle dalga geçmekten vazgeçtiler çünkü artık kızmıyordum onlarda mutlu olamıyorlardı.... benim eşimde 1.83 boyunda ve hiç de kötü durmuyoruz..:))) yani biz öyle düşünüyoruz....

Keşke bende kısa boylu olsaydım.Kısa boylular benim gözümde çok sempatik duruyorlar.Hiç kafana takmamaya çalış insanlar işte neye sataşacağını bilmiyorlar.Bırak boyun kısa desinler,seni seven insan kusurların olsa bile onları görmeyen,seni sen olduğun için kalbini ,ruhunu ,kişiliğini seven insandır.

teşekkürler Evitax..

aklın yolu bir...önemli olan hangi vücut öçülerinde olursak olalım,kendimize yakışanı bulmak değil mi zaten...çoğu zaman aynı boy ve kilodaki insanlarda bile bir kıyafet çok farklı durabiliyor....ama işte insan -ben gibi- her ne kadar kendiyle barışık da olabilse,bazı kendini bilmezler sürekli etrafta " benden daha güzeli yok" edasıyla gezip,kendinde güzel olan yerleri gözünüze gözünüze sokuyorlar..yada bu arkadaşta olduğu gibi direk yüzünüze söylüyorlar...yapımız gereği biz hassas kadın milleti her zaman duymamazlıktan gele miyoruz...ama şu bir gerçek ki; çoğu zaman kısa boylu olmamız bizim özrümüz gibi sürekli yüzümüze çarpılıyor...sürekli kusurlarla uğraşan insanlar kendi kusurlarından sıkıldıkları için sanırım etrafa sataşıyorlar

kızlar ben de kısa boyluyum.1.56 civarıyım. oldukça güzel de bir bayanım.ama çoğu zaman takmıyorum artık ergenlik döneminde takıyordum desem de ara ara boy kompleksim tavan yapıyor. özellikle benimle aynı boyda olanlar ya da 2-3 cm kısa olnlar dahi bennden uzun olduklarına dair imalarda bulunduklarında kötü oluyroum.çünkü ben karşımdaki insan incinmesin diye davrandıkça onlar üste çıkıyorlar.

ayrıca topuklu ayakkabı da konu olmuş.bazı kısa boylular gerçekten topuklu ayakkabı ile yürüyemiyor. yürüyemeyince de topuklar çok dikkat çekiyor.direk boyunu uztma çabası gibi duruyoır.ama bazıları ise çok rahat yürüyor. onlarda hiç dikkat çekmiyor. malesef ben de 8 cmden fazla taşıyamıyorum.

hani gülenler mükemmel olsa ya neyse.......

takma kafana tokadan başka hiçbirşey

ha bu arada rahmetli anaannem herzaman söylerdi : yaradılanı severim yaradandan ötürü
allah hepimize, yakıştırmış, belirli fiziksel özellikler vermiş, herşey yerli yerindeyse dalga geçmek niye?

çok ayıp, çok günah, başkasının fiziksel özellikleriyle veya hastalığıyla dalga geçmek, şaka yapmak
ancak görgüsüz ve cahil insanlar bunu yapar.

Son düzenleme:
ben sizin fikrinizi okumadım kendi ğörüşümü belirtimmm herkezin tarzı zevkiii ister topuklu ister düzz tarzınını belirleyen istedigini giyerr

[ben çok şükürkiiii halimden çok memnunummm rabimee şükrediyorum çünkü saglıgım yerindee elim ayagım tutuyor hamd olsunnn diger şeyler tefaruattırrr bencee!!!!!!!

Unutma bodur tavuk her daim piliçtir ben bu söze giremıyorum boyum 1.70 ama unutma sen ömür boyu piliçsin

aynen katılıyorum.tek dıkkat etmen gereken kılon çok sismanlamadığın surece son derece avantajlısın bıle

1 52 boyum 29 yaşındayım insanlar nekadar acımasız

bence şükr et benim boyum 1 50 yaşım 29 senden kısayım :) bu uzun olmak kısa olmak biizm elimizde değil bizde isterdik biraz dahah uzun olmayı ama değilsek yapacağımız bi şey yok dalga geçtiklerinde tavrını koy rahatsızlığını dile getir ki yapasanlar yine yapmaya devam etseler hiç umursama bence senin umursamadığını görünce yapmaktan vazgeçerler

benim boyumda 165
hep minyon olmak istemişimdir senin boyundakilere çok özeniyorum çünkü topuklu ayakkabıyı onlara yakıştırıyorum zaten erkekler minyon kızları sverelermiş koruma iç güdüsü oluşurmuş onlarda..zaten eşinde 180 miş seni beğenmiş almış

kısa boylu arkadaşlar peki neden uzun olmak isterdiniz bunu bana yazarmısınız
uzun olmayı nasıl avantajlı görüyosunuz hangi konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…