devede de boy var ama kervanı eşek çeker. hic takma cunku ergenlik bu, coluk cocuk iste konusurlar.
Konu sahibi eşek mi askolsundevede de boy var ama kervanı eşek çeker. hic takma cunku ergenlik bu, coluk cocuk iste konusurlar.
Konu sahibi eşek mi askolsun
Edit: konu sahibi hiiiç takma yaa. Diğer yonlerinle dikkat çek
Gerçek hayata hoşgeldin. Boyun olsa başka yerden vururlar. Kusursuz olsan iftira atarlar.Evet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Şakaydi :) öyle demek istememissinizdir. TakılıyordumBende kizdim simdi kendime yadaha zeki anlaminda yani o laf
Sizin yerinizde olmayi o kadar isterdim kii. Yorumunuz icin tesekkurler icimi rahatlattiniz bi nebze :)Valla dürüstçe konuşuyorum boyum 1.76 ama sizin boyunuzda olmak isterdim. Minicik minyon tam erkeğin koltuk altına girmelik. Ayrıca 21 e kadar uzarsınız, bol günlük süt tüketin ben çok içerdim. Ama anne babanız da çok uzun değilse mucize beklemeyin. Uzamazsanız da çok üzülmeyin bence minyon kadın her dem taze derler.
Basketbil oynayabilecegim bi alan yok ygs/lysye hazirlaniyorum vakit de ayiramiyorum. Ama aklima geldikce esniyorum kapinin tepesine uzanmaya calisiyorum falan.tesekkur ederim yorumunuz icin..Biraz basketbol oynasan düzenli? Abim o şekilde çok boy atmıştı. Ben her zaman leylektim zaten. Ama beslenmene dikkat et yüksek yerlere asıl sut iç. Çokta kafana takma,minyon olmanında güzel tarafları var. Ben çok severim minyon olan hatunları
Keske boynum olsaBoynumla başım dertte diye okumuşum. Benim de boynum çok ağrıyo dicektim
Amann, kilon boyuna göreyse salla gitsin.
O yaşta ne düşmanı ola ki, kıskanıyolardır onlar olsa olsa.
Düşman olsa duramazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?