Aynen öyle . Çok çok kusursuz mükemmelde olsa insan yine laf eden mana bulan olur .Gerçek hayata hoşgeldin. Boyun olsa başka yerden vururlar. Kusursuz olsan iftira atarlar.
Canim benim de boyum senin kadarEvet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
sana bi video linki gönderiyim faydası olur belki..Evet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Aman onları boşver yaşin büyüDuk sıra avantajini göreceksin çünkü olduğun yaştan genç göstereceksiniz benim de boyun kısa yaşım 29 ama yaşımdan küçük duruyorum hatta 18 altı diyenler bile oluyor :)Keske boynum olsakilom 44. zaten kendimi kiskaniyolardir diye avutuyorum yoksa neden surekli boyuma laf atsinlar benden kisalar da varken. Ama hayati bana zehir ettikleri kesin
Ben 16 yaşımdan sonra uzadım malesef toplulumuz saygısız müslümanız ama bilinçli değiliz kimse kendi boyunu seçmiyor Allah bizi Nasıl yaratmışsa güzel yaratmıştır benimde boyum 178 banada laf atan çok ayyy boya bak oo çok uzunsun gibi gereksiz cümleler bence takma ben öyle yapıyorum hem bence ufak tefek hatunlar daha sevimli dilediğin gibide topuklu giyebilirsinEvet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
Evet sorun boyum. 17 yaşındayım boyum 1.55. Yüzümün hatta fizigimin güzel olduğunu söylerler ama ben artık boyuma laf atılmasına dayanamiyorum. Derslerim cok iyi, cevremde sevilirim fakat dusmanim da cok fazla. Sürekli boyumdan vurmaya calisiyolar. Cuce, hobbit vs. Benim elimde olmayan bir sey icin benimle dalga gecilmesine cok sinirleniyorum. Sanki eksik biriymisim gibi hissediyorum normal biri degilmisim gibi. Sizlere sorum bu yaştan sonra boy uzar mi egzersizlerle vs? Uzarsa ne kadar uzar cevrenizden verebileceginiz örnekler var mi? Simdiden tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?