boyumla başım dertte

Gerçek hayata hoşgeldin. Boyun olsa başka yerden vururlar. Kusursuz olsan iftira atarlar.
Aynen öyle . Çok çok kusursuz mükemmelde olsa insan yine laf eden mana bulan olur .

Dietisyenlik okuyorum acilin.
Senin yapman gereken balik takviyesi( baligin kendisinden alirsan tum besinleri dahada iyi, vucut daha iyi emer o vakit).
Ve bu balik haftada 2 kere olmak uzere.
Bunun yani sira vitamin D takviyesi.
Ucuz markalardan alma, ucuz olunca yararindan daha cok zrari oluyor, kanseri tetikliyor.
Vitamin D takviyesi gramaji 50 mg olabilir. Zarari yok.
Herkes sut ic derler, icinde kalsiyum var derler ama vitamin D siz kalsiyum, kalsiyumsuzda vitamin D hic bi ise yaramaz. Yani gunde 1 paket 1 litelik sut ic, ama vitamin D yani sira olmasi gerek.Kemikleri guclendiren bu iki vitamin ve mineraldir, ikili olmasi gerektir.
Bunun yani sira tavsiyem basketbola yazil.
Hoplamali sporlar yap.

Canim benim de boyum senin kadar o yaslarda olur oyle. Sana tavsiyem arkadaşlarını iyi sec. Diğerlerine küçür bak ve gec birde derslerin iyi olsun. O zaman sana bulasamazlar pek fazla. Pilates ise yarayabilir

Kafaya takılacak şey mi Allah aşkına? Benimki de 1,60 falan, e nolmuş yani? Kilo problemin de yoksa bunda absürd birşey yok. Bak ben erkek olsam belki kafama takardım ama erkek olmadığım için takmıyorum. Daha kısa da olabilirdim ama benim yapacak bişeyim yok bununla alakalı. Topuklu ayakkabıyla falan 5 cm civarı uzun gösterebiliriz en fazla. Lisedeyken bana da laf söylemeye çalıştılar ama izin vermedim. Gerçi çok fazla üzerime gelmemişlerdi, benden daha kısa olanlar da vardı. Birkaç erkeğin boyumu kullanarak espri yapmaya çalıştığı falan oldu zamanında, "çok tatlısın ekonomik boy" falan diyenler vardı, ben de onlarla beraber gülerdim. Üniversite 4. sınıftayım, en yakın arkadaşım bile laf söylemez bu konuda. Söyleyemezler çünkü kimse kusursuz değil. Biri bana bişey derse ben de onun bir tarafına laf söylerim. Sen de takma kafana, ben de iri, uzun kadınları hiç hoş bulmuyorum. Minyon tipleri çok severim ve emin ol erkekler de bayılıyor.

sana bi video linki gönderiyim faydası olur belki..

Keske boynum olsa kilom 44. zaten kendimi kiskaniyolardir diye avutuyorum yoksa neden surekli boyuma laf atsinlar benden kisalar da varken. Ama hayati bana zehir ettikleri kesin
Aman onları boşver yaşin büyüDuk sıra avantajini göreceksin çünkü olduğun yaştan genç göstereceksiniz benim de boyun kısa yaşım 29 ama yaşımdan küçük duruyorum hatta 18 altı diyenler bile oluyor :)

valla benim boyum 173 eşimle aynı, hatta belki 1-2 cm uzun olabilirim ama ben de sizin boyunuzda olup onun kolunun altına girebilmeyi isterdim

Pilates yap, yetiskinlerde bile daha dik bir durus sagladigi ve omurgalari actigi icin 1-2 cm farkediyor, ergenler icin inanilmaz, postur pilates diye aratabilirsin hatta pilates boy uzatma egzersizleri videolari da vardi sanirim. Bence uzamasan da kafaya takma, bence uzunun da kisanin da ayri bir havasi var.

Geceleri zifir karanlikta uyu cunku büyüme hormonu en fazla zifiri karanlikta salgilaniyormus
Bol su iç, aksamlari karnını tam doyurma çünkü vucut sindirmi ve buyumeyi ayni zamanda yapamiyormus
Gunluk 30 dk spor, dengeli beslenme, yeterince uyku

Birde ozel boy uzatma egzersiz kitaplari varmis nasil bulunur bilmiyorum ama internetten arastirabilirsin.

Ben 16 yaşımdan sonra uzadım malesef toplulumuz saygısız müslümanız ama bilinçli değiliz kimse kendi boyunu seçmiyor Allah bizi Nasıl yaratmışsa güzel yaratmıştır benimde boyum 178 banada laf atan çok ayyy boya bak oo çok uzunsun gibi gereksiz cümleler bence takma ben öyle yapıyorum hem bence ufak tefek hatunlar daha sevimli dilediğin gibide topuklu giyebilirsin

Boşversene... Kısa ve özsün bu harika bir özellik. Ayrıca hiçbir zaman perde asmayacaksın, telefonu yere düşürdüğünde hemen kırılmayacak, bi yere gittiğinde senden uzunlar sana hizmet etmek zorunda kalacak ( örneğin: raftaki şu bardağı verir misin?) yani anlayacağın arkadaşım her vasfın zibilyon tane güzelliği var . Yeter ki doğru yerden bakmayı bil. :)

Ah keşke ben de o boyda olsaydım, 1.71'im ve topuklu ayakkabı giyemiyorum her istediğimde, "deve" gibi oluyorum tabiri caizse.. Eşimden bile uzunum bir santim.. Uzun olmak sandığınız kadar iyi bir şey değil. Etekler, elbiseler, kazaklar her şey kısa geliyor üstünüze.. Minyon olmak iyidir. Bu sorun edilecek bir mevzu değil

Cüce yada hobbit değilsin, türk standartlarına cuk oturmuş hatunsun.
Benim boyum 1,75 te noluyo ? Annem yetişemediği tencere tavaları aldırıyo..
O yüzden hiç kimsecikleri takma, istemsiz takıyorum diyorsanda ver cevaplarını konuştukları zaman yahu! Çok mu zor

İyi de anormal olan boyun değil ki. Seni vurmaya çalışanlar, seninle dalga geçenler anormal.
Ben de 157'yim, çok mutluyum.
Bodur tavuk, her gün piliç diye bir söz var, ileride avantajını göreceksin.

Üzülme ama çevreni değiştirmeye çalış.

Boyum 1,76
Sana denenlerin tam tersi bana deniyor.
Sallamıyorum. Sonuçta insan kendini sevdikten sonra gerisi boş

Ergenler ve onlarin acimasiz sacma laflari ve gorsellik meraki .....ne ayip cokta gunah dalga gecmek vs onlarin kendinden haberi yok onemseme psikolojini bozma kadin her yasta her boyda guzeldir merak etme hem yasin kucuk Plates yap canim daha uzun gosterir birde kalsiyum cok onemli sut ve sut urunleri ve sana laf atanlar bir zahmet kendilerine baksinlar cevaplarini ver guzel guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…