boyumla başım dertte

ha ha kesinlikle kısa boyun avantajını belli yaştan sonra görüyorsun :)

ben de 30um ama tahmin eden kimse bugüne kadar 25 yaş üstünü söylemedi.
hatta yanımda oğlumu falan görünce ay ne kadar erken evlenmişsin diyorlar, halbuki 27de evlendim.

2-3 cm daha uzayacagını dusunuyorum

Bende öyleyim ama hamd olsun hiç sıkıntı etmiyorum,
Kibar oluyor insan yahu
güzel taraflarını gör, kulaklarını tıka
Selvide de boy var elmada da.. Hangisi meyve veriyor ?

ya bu kadar taktıysan bi tavsiyem olucak ama bilemedim

boyunun uzayacagini zannetmiyorum.. kafani niye takıyosun onuda anlamadim insanlarin ne.kadar sıkıntı veren fiziksel engelleri var haline.sukret

Kısa boyun çaresi var topuklu giyersin
Ben de aynı boydayım merak etme
Ama boyun kısa olunca ellerin küçük oluyor, 36 numara ayakkabı giyiyosun.. Daha nolsun uzun boyluların böyle şansı pek yok

1.80im. küçükken uzun boyumla dalga geçilirdi sürekli. çok kafaya takardım.
Senin yine uzama şansın var benim kısalma şansım yoktu :)
Şimdi o dalga geçenler ve daha fazlası keşke senin yerinde olsam diyor.
Bazen boyuma mok atmaya çalışanlar oluyor da gözlerindeki fesatlıgı görünce es geçiyorum
Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin, edemezsin zaten. sende olmayan ne varsa onu ister karşı taraf
her boyun artıları eksileri var, tadını çıkar işte piliç gibi hatunsun

ne güzel işte kaşık kadar hatun hem topuklu ile aradaki farkı kapatabilirsin hiç dert etme. zaten ülke olarak da çok uzun sayılmayız

evet kısa boyun avantajını bu yaşlarda anlamaya başladım beni tanımayanlar 18 yaşında sanıyooğlumuda kardeşim sanıyolar gerçi oğlum beni fenabastırcak ya büydüğü zaman tarık akanla adile naşit gibi ana-oğul olcaz

çok kısa değil ya, benim de 158 ama kimse 158 olduğuma inanmıyor, 165 varsın diyorlar, balıketli olmama rağmen bu yaştan sonra en fazla 5 cm uzarsın diye düşünüyorum, uzama germe hareketleri yap, jimnastik yap, barfiks çekebiliyorsan çek, süt tüket.

Allah herkesi yakıştığı gibi yaratır şekerim. Kimi arkadaşlar seni üzmemek için uzun boylulari yermis vs vs. Ama bu durum degistirebilecegimiz bir hal değil. Bende şahsen kısa olmak asla istemezdim, bana yakismazdi. Sülün gibi boyum var, çok şükür.

Dediğim gibi kimsenin elinde değil. Kısa olsaydım da eminim kendimi çok severdim. Çünkü değişmez. Her iki durumunda avantajları ve dezavantajları var. Uzun boyda kısa etek vs giymen abes duruyor, bacak boyundan. Kısa boyda elbise giyince, bir uzuna yakıştığı gibi yakışmıyor. Yani kendini bu halinle kabullenip, sev.

Katılıyorum böyle konular açılınca bi taraf mutlaka yerden yere vuruluyor :)))
Kısa etek niye abes dursun kız uzun boyda ben giyiyorum valla

Katılıyorum böyle konular açılınca bi taraf mutlaka yerden yere vuruluyor :)))
Kısa etek niye abes dursun kız uzun boyda ben giyiyorum valla

Valla benim bacak boyu baya uzun. Kotu durmuyor ama çok dikkat çekiyor. Her yer kaldırmıyor. Bir de topuklu giyince, kartal gibi oluyorsun. Bak onu kabul et

Valla benim bacak boyu baya uzun. Kotu durmuyor ama çok dikkat çekiyor. Her yer kaldırmıyor. Bir de topuklu giyince, kartal gibi oluyorsun. Bak onu kabul et
Hahahah kartala çok güldüm
Topukluda ben platform pek tercih etmiyorum .
Bacak boyum benimde uzun daha normal topuklar tercih ediyorum
Şunun gibi

O zaman fıstık gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…