İyi de anormal olan boyun değil ki. Seni vurmaya çalışanlar, seninle dalga geçenler anormal.
Ben de 157'yim, çok mutluyum.
Bodur tavuk, her gün piliç diye bir söz var, ileride avantajını göreceksin.
Üzülme ama çevreni değiştirmeye çalış.
devede de boy var ama kervanı eşek çeker. hic takma cunku ergenlik bu, coluk cocuk iste konusurlar.
Aynı boydayız bu deveden de sana selamlar175 lik boyumla bi deveden selamlar o zaman
Katılıyorum böyle konular açılınca bi taraf mutlaka yerden yere vuruluyor :)))Allah herkesi yakıştığı gibi yaratır şekerim. Kimi arkadaşlar seni üzmemek için uzun boylulari yermis vs vs. Ama bu durum degistirebilecegimiz bir hal değil. Bende şahsen kısa olmak asla istemezdim, bana yakismazdi. Sülün gibi boyum var, çok şükür.
Dediğim gibi kimsenin elinde değil. Kısa olsaydım da eminim kendimi çok severdim. Çünkü değişmez. Her iki durumunda avantajları ve dezavantajları var. Uzun boyda kısa etek vs giymen abes duruyor, bacak boyundan. Kısa boyda elbise giyince, bir uzuna yakıştığı gibi yakışmıyor. Yani kendini bu halinle kabullenip, sev.
Katılıyorum böyle konular açılınca bi taraf mutlaka yerden yere vuruluyor :)))
Kısa etek niye abes dursun kız uzun boyda ben giyiyorum valla
Hahahah kartala çok güldümValla benim bacak boyu baya uzun. Kotu durmuyor ama çok dikkat çekiyor. Her yer kaldırmıyor. Bir de topuklu giyince, kartal gibi oluyorsun. Bak onu kabul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?