Cilt Bakımı Ürünleri Bozuk cildim sinirimi bozuyor :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

khaleesi41

Rabbi Hebli Mines Salihin <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
403
469
53
Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım. yaklaşık 2 3 haftadır yüzümün iki tarafında sivilcelenme oldu ve gözaltlarım yaşıma göre çok mor ve kırışıklıklar var. Lazer epilasyon yaptırdığım güzellik salonunda cilt testi yaptırdım. Cildim çok bozuk çıktı. Sonra cildiye doktoruna gittim.kan testinden sonra tedaviye başlanacak.Yüzüm o kadar solgun ki.Ruj sürmeyince ölü gibi duruyorum. Günlük olarak ne yapmam gerekir. Hangi yüz temizleme jellerini kullanıyosunuz. Günlük yaptıgınız seylerden bahseder misiniz. teşekkür ederim.

benimde sivilce ssorunlarım çok vardı şuan en aza inmiş durumda çok şükür ilkin bol su tüket neutrogena nın yağsız nemlendiricisini kullan ben çok memnun kaldım göz altı morluklarından bende muzdaribim eczanenedn yaşıma uygun göz altı morlukları için bi krem aldım 2 aydır kullanıyorum şuan eski halinden iyi patates ve salatalıkta işe yarıyo ama 2 günde sonuç alamazsın biraz sabırlı olman gerek ve son alarak sivilcelerin baya azaldıktan sonra kahvenin telvesiyle maske yap haftada 2 defa ben sürekli bunları yapıyorum cildimi çok yormadan önere bilirim canım ve bişey daha sivilcelerinle oynama elini yüzüne bile surme mecbur kalmadığın sürece

gözaltı morlukları için eczacı sabah isis pharma light eyes gece yatmadan önce de skin code göz kremi verdi. yarından itibaren başlayacağım umarım sonuc alırım. dediğiniz yüz temizleme jellerine bakacağım teşekkür ederimm..

Ergenlik donemimde bile yuzumde 1 tane bile sivilce cikmadi. Sadece reglimde burnmda nokta kadar kucuk bir iki sivilce cikardi. Sebebinide suna bagliyorum ; yüzümu hep banyodaken keselerim. Tabi çizmeden. Ama dus jeli alerji gibi kizariklik yaptigi icin yesil sabunla. Banyodan cikincada kesinlikle nemlendiriyorum ama sen sivilcelerin gectikten sonra sik sik kesele. Ve yagsiz nemlendirici kullan. Morluklar bndede asiri derecede var ona cozum bulamadim

Back
X